עמוד 1 מתוך 1

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 12:19
על ידי Alechko
שלום,
היום ניסיתי בפעם הראשונה לעדכן מפתחות מהמחשב עם כבל שהכנתי ב-TF6500F, אז כמה שאלות:

כשאני עושה "Dump keys to PC", אני רואה שיורדת שורה בהיפר-טרמינל וזהו.
מצאתי באיזה פורום שהתופעה ידועה, האם זה קורה גם אצלכם?

יש לי בעיה עם מפתחות BISS, נראה שהממיר לא לקח את מה שהיה בקובץ.
בקובץ הפורמט הוא:

F XXXXXXXX 00 KKKKKKKKKKKKKKKK
F XXXXXXXX 01 KKKKKKKKKKKKKKKK

האם זה הפורמט שטופפילד אמור להבין? כשמכניסים מפתחות ידנית אז יש רק מפתח אחד ולא שניים (אינדקס תמיד על 0) ו-ProviderID לכל המפתחות הוא 000000.
אפשר לקבל הסבר מה לא בסדר עם המפתחות BISS? כל שאר המפתחות התעדכנו.

תודה.

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 12:33
על ידי אלי
בנושא העברת מפתחות מהטופפילד למחשב - גם אני ניסיתי בעבר ולא הלך. לא השקעתי בזה מאמץ לאחר שהניסיון נכשל. בד"כ מה שחשוב זה ההעברה מהמחשב לממיר וזה עובד. צריך לזכור שכאשר טוענים מהמחשב לממיר, נמחקים כל המפתחות. מה שאומר שצריך להקפיד שיש ב softcam את כל המפתחות ולא חסרים.

בנושא BISS, טרם ניסיתי לטעון מהמחשב, כי גם כך אין הרבה מקום למפתחות. יכול מאוד להיות שהממיר לא יודע לקבל אותם.
אפשר לנסות ולהשקיע בזה ניסיונות - לערוך קובץ רק אם מפתחות ה- BISS ולנסות כמה פורמטים. כמו כן, אפשר לבדוק באתרים הטורקיים, אם יש softcam ספציפי שמישהו ערך לגולדמסטר. גם אם הוא ישן ולא מעודכן, אפשר ממנו לחלץ את הפורמט.

אציין שהדגם שלי הוא 3000cipro שהוסב.

אם תצליח לגלות משהו חדש לאחר הניסיונות הללו - כולנו נשמח שתעדכן את הפורום.

אלי.

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 13:25
על ידי Alechko
ניסיתי לשים את מפתחות ה-BISS ראשונים בקובץ, זה לא עזר.
זה גם לא נראה כמו מגבלת כמות המפתחות כי אני יכול להוסיף ידנית.

כבר חשבתי להמיר את קובץ המפתחות לשקודות הקשת כפתורים ולשלוח את הפקודות מהמחשב, אבל
לא נראה לי סביר שהממיר לא יבין את המפתחות מהקובץ...

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 15:02
על ידי sergabram
איזה קובץ, איזה נעליים...
מכאן אתה לוקח מפתחות ביס אקטואלים.
בשלט אתה מקיש MENU 1-2-1 ונכנס לתפריט ה"מתקדם". שם אתה מוצא את ביס (בעזרת כפתור האדום אם אני לא טועה) ושם מכניס באזרת השלט מפתח טרי נטו, ללא PROVIDER ID וכו..., רק המפתח.
תיקח בחשבון שפתיחת הערוץ מקודד ביס לוקח לטופפילד זמן עד 7 שניות...
בהצלחה!

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 16:01
על ידי Alechko
בקיצר, מה שאתה אומר שאי אפשר לעדכן מפתחות BISS בלי שתהיה יבלת על האצבע...
חבל :angry:

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 16:09
על ידי sergabram
אתה חוסך סוללות בשלט? ;)

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 16:14
על ידי claudia5
יש לי טופפילד 5000fe ואני מעלה מפתחות עם תוכנה והכל מתפקד פיקס.לתוכנה קוראים Download_Manager.
עובדת נפלא.לפעמים צריך לטעון מפתחות ידנית בכל מקרא.

הודעהפורסם: 14 ינואר 2008, 17:32
על ידי Alechko
קלאודיה,

את מעלה קובץ softcam.key בעזרת התוכנה?
חשבתי שזה רק ל עדכון תוכנת הממיר...

Re: בעית מפתחות BISS

הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2017, 00:18
על ידי יניב2300
מישו יכול להדריך אותי איך לטעון ידני בממיר FERARRI 7119 כי אני מנסה כלום לא עובד לי ואני לא מבין בזה .... יש שם תיקיית PLUGIN ובבפנים יש קבצי מה צריך שיהיה הפעל מופסק ידני? איך אפשר לרשום בהם ?