עזרה בבחירת ממיר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
compcracker
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי compcracker »

שלום לכולם אני מבקש את עזרת אלה שמבינים בבחירת רסיבר .
יש לי התלבטות בין הדרים בוקס לבין VisionNet אני יודע שלשניהם אפשרות חיבור לרשת אבל השאלה שלי היא מה יותר טוב ולמי מביניהם יש אפשרויות שיתוף האם השיתוף הוא בחינם או בתשלום אני מבקש רק מאלה שמבינים ו/או שהתנסו בממירים להגיב ואם אפשר לפרט קצת על התכונות של שניהם.

מודה לכולכם מקווה שתהיו לי לעזר.
סמל אישי של משתמש
deborder
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deborder »

הדיון הזה עלה כבר בעבר ראה:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... =visionnet
There are 10 kind of people in the world. Those who understand
binary, and those who don't.
compcracker
חבר ותיק
חבר ותיק

עדיין מה שרשום בלינק לא עונה על השאלות שלי
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

הVISIONET אתה תוכל לקבל מידע בחנות ממנה אתה קונה, בעיקרון המוכר אמור לתת לך תשובות מה ניפתח, ואם לא ייפתח לך לאחר שאתה קונה, אותו המוכר ייתן לך תשובות....
הקטע בויזיון שיש חברה שמייצרת את המכשיר ויש כל מיני שרתים ברחבי העולם שמחוברים אליו... וכאשר אתה מתחבר איתו לרשת ולאחד השרתים אתה פותח ערוצים....שוב אין לי מושג מה הוא פותח, כל אחד אומר משהו אחר.....בוא נאמר שהתמיכה שלו לא משהו באינטרנט, ואתה יכול להדפק איתו אם השרתים האלה ניסגרים....יש איזה התחייבות לשנה שזה עובד ואחר כך לך חפש תחברים

על הדרים אתה יכול למצוא מלא חומר פה בפורום, היתרון שלו שאתה יכול להתחבר לקבוצות שיתוף פרטיות ולא להיות תלוי בחברה גדולה שמוכרת למטרת מסחר.....התמיכה שלו רחבה מאוד מבחינת תוכנה וSUPPORT.....אין מה לחשוב בכלל בקיצור רק DREAM, ואם יש כסף אז כמה שיותר טוב (למשל ה7020)
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
compcracker
חבר ותיק
חבר ותיק

מודה לך מאד [כפיים]
שלח תגובה