האם השוק הישראלי רווי בממירי דרים בוקס?
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
כל אחד אומר משהו אחר, שמעתי מאנשים שאמרו שהם ממשיכים לראות גם אחרי שנה....ויש אפילו איזה דרך להחליף שרתים...כלומר שרתים של ויזיון אבל יש כמות, כלומר אם 1 ניסגר יש עוד.....אבל לא האמנתי לדיבורים האלה (מישהו מהעבודה שקנה את זה)....אמרתי לו חכה יבוא הבום ותתחיל לראות אלג'זירה ימי שישי בערב עם האישה והילדיםי א @ 6/9/2006, 22:25 כתב: רק תיקון קטן, ב vision אתה מקבל שיתוף לשנה אחת. אחרי זה משלמים.

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- michagold
- אחלה חבר

-
The_One
- אחלה חבר

ב STARBOX השתוף נמשך כל הזמן אתה לא צריך לשלם לא אחרי שנה או אחרי שנתים ואם אחד השרתים נופל אתה פשוט לשנות את הגדרות לשרת אחר יש הרבה שרתים ששיכים לחברה ואני לא מאמין זה ישתנה בשנים הבאות כי הSTAR עדין חדש יחסית ולכך אני לא מאמין שהיה בעיות לגבי הערוצים כל עוד יש לך ערוצים כמו ART ו SHOWTIME אתה לא צריך משהוא אחר לגהי הDREMBOX קשה להסתדר איתו אתם חושבים שכל איש יש לו מצב רוח שכל הזמן יתעסק עם זה לפעמים עובד ולפעמים לא אני יודע על אנשים שקנו אותו והם לא יודעים איך להפעיל אותו והם רוצים למכור אותו כי אנשים רוצים להדליק וראות ולא להתעסק עם זה יותר מדאי
הSTAR שאצלי למדתי אותו ואיך זה פועל והדבר הכי בולת יותר טוב מהדרים הוא שאתה מדליק את המכשיר ויש לך את הערוצים שאתה רוצה בלי מאמץ כמו בדרים
הSTAR שאצלי למדתי אותו ואיך זה פועל והדבר הכי בולת יותר טוב מהדרים הוא שאתה מדליק את המכשיר ויש לך את הערוצים שאתה רוצה בלי מאמץ כמו בדרים
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אבל שוב זה יפה שאתה לא מאמין שהחברה תיסגר(וזה לא רחוק, כי אם חברות השידור יחליטו שזה פוגע להם בכיס, הראשונים שיפלו זה הVISION והSTARBOX ולא הדרים שזה קבוצות פרטיות שמאוד קשה להגיע אליהם)......אבל בכל זאת אתה תלוי בהם....בדרים אתה לא תלוי בחברה כזו או אחרת....מקסימום אתה עובר קבוצת שיתוף
עכשיו נכון מי שלא יודע להתעסק עם דברים בסיסיים במחשב, אז יהיה לו קשה עם הדרים.....אבל יש כאן קורלציה לעוד דברים בחיים, אם לא במוזה שלו ללמוד להתקין IMG עם תוכנה, ולעדכן מפתחות פעם בכמה חודשים אז באמת שזה החלק הקל בחיים....מה עם שאר מכשירי החשמל? מה עם המכונית? אחרי זה אנשים מתפלאים שעובדים עליהם, אם זה איש השרות של YES או המוסך לרכבים שהחליט על דעת עצמו להוסיף כמה טיפולים לא קשורים לתקלה
עכשיו נכון מי שלא יודע להתעסק עם דברים בסיסיים במחשב, אז יהיה לו קשה עם הדרים.....אבל יש כאן קורלציה לעוד דברים בחיים, אם לא במוזה שלו ללמוד להתקין IMG עם תוכנה, ולעדכן מפתחות פעם בכמה חודשים אז באמת שזה החלק הקל בחיים....מה עם שאר מכשירי החשמל? מה עם המכונית? אחרי זה אנשים מתפלאים שעובדים עליהם, אם זה איש השרות של YES או המוסך לרכבים שהחליט על דעת עצמו להוסיף כמה טיפולים לא קשורים לתקלה

1.20-7E-1W-7W
-
danwol
- תותח על

The_one, אתה כזה חמוד...באמת טוב לדעת שעדיין קיימים בארץ אנשים תמימים כמוך, אתה באמת מאמין שיכול להתקיים הסדר מהסוג שאתה מתאר שימשך לנצח (תשלום חד פעמי, ואתה מסודר לכל החיים).
לגבי מה אמרו על גרמניה (שאין שם ממירי דרים בוקס), צריך לדייק, אכן בחניויות יש בעיה של רגולציה, אבל דרך הרשת ובכלל הדרים מאוד פופולרי שם.
לגבי מה אמרו על גרמניה (שאין שם ממירי דרים בוקס), צריך לדייק, אכן בחניויות יש בעיה של רגולציה, אבל דרך הרשת ובכלל הדרים מאוד פופולרי שם.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
- ebenshal
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
מה הבעיה לחסום ממיר? תחסום את הIP שלו או את שם המשתמש שלו וניגמר הסיפור.....הממיר מחובר לשרת דהיינו לרשת, כך שלא בעיה לחסום אותו בכלל, שלא לדבר על זה שאפשר לחדור אליו ולמחוק לו את כל המערכתebenshal @ 7/9/2006, 09:35 כתב: the one אינו טועה
ככול שהחברות שמיצרות את הממירים האלה קיימות ומוכרות השיתוף יתקיים בחינם(לא ידוע לי על איזו דרך לחסום שרת בפני משתמש מסוים ואחר לא)
הרווח שלהן הוא ממכירת ממיר שעלות ייצורו זולה מאוד במחיר כמו של DREAMBOX 500
כך שלדעתי כל זמן שהחברות הנ"ל מוכרות השיתוף יתקיים
החוץ מזה עדיין לא הבנתי איזה חבילות יש שם....חוץ מART וSHOWTIME
מה עם נובה? DIGITALB? דיגיטורק? MCT? CYFRA? והCANALSAT על אסטרא? הקיוסקים?
יש המון חבילות נוספות שיש, עם הדרים ניתן לשתף המון חבילות ועל פי בחירה אישית של הקבוצה, ולא לפי מה שהחברה מציע
שוב אני אומר, שהויכוח הזה מיותר, כל עוד הSTARBOX והVISION עובד....אפשר לאמר שיש להם יתרון מבחינת המחיר והנוחות (למשתמשים חסרי הבנה בעיקר)....אבל מי שרוצה יותר תכנים ואיכות ושקט נפשי שהעסק ימשיך לעבוד, אז אין מה להשוות בכלל לדרים....גם מבחינת התמיכה בתוכנה הדרים הרבה יותר נפוץ....כל כמה ימים יוצא עידכון תוכנה/מפתחות ויש המון פלאגינים שאפשר להתקין כמו צפיית סרטים עם תירגום לעיברית (גם זה הSTARBOX יודע? אני לא חושב).....סידור תיקיות באמצעות המחשב של עשרות ערוצים בלי התעסקות עם השלט.....והפעלת פידים של MPEG2 דרך המחשב עם איכות תמונה מדהימה

1.20-7E-1W-7W
- ebenshal
- תותח על

- ebenshal
- תותח על

-
doctor
- חבר פורום

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
תמיד היה מותר לדבר על שיתופים....למה זה שיתופים שלנו בבית? חסר שיתופים באוסטריה? רומניה?

1.20-7E-1W-7W
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
יש ממירים מהסוג של ה STAR שפתיחת השיתוף היא על פי המספר הסידורי של המכשיר. זה אומר שלא צריך IP או שמייפי כדי לחסום ממיר.
הנקודה היא ששיתוף עולים כסף לבעלי השרתים. שרת אינו יכול לתמוך באלפי ממירים. לכן הם צריכים להקים עוד ועוד ויש בעיות בגלל שזה במדינות מרחקות.
יש גם שרתים בארץ (ככל שידוע לי) של החברה שמפיצה את ויז'ן אבל גם הם לא יתנו את זה תמורת תשלום חד פעמי בקניית הממיר. אחרי שנה הם ידרשו תשלום (והם כבר דורשים) של כ 400 שקל כדי שתמשיך לראות.
הדעה האישית שלי שזו תלות שקשה לסבול אותה. אין לך עם מי לדבר כשיש בעיה. אם לא היה את הפורום הזה אז מה היו טלראן עושים? וזה לא רק מכוון לטלראן.
הנקודה היא ששיתוף עולים כסף לבעלי השרתים. שרת אינו יכול לתמוך באלפי ממירים. לכן הם צריכים להקים עוד ועוד ויש בעיות בגלל שזה במדינות מרחקות.
יש גם שרתים בארץ (ככל שידוע לי) של החברה שמפיצה את ויז'ן אבל גם הם לא יתנו את זה תמורת תשלום חד פעמי בקניית הממיר. אחרי שנה הם ידרשו תשלום (והם כבר דורשים) של כ 400 שקל כדי שתמשיך לראות.
הדעה האישית שלי שזו תלות שקשה לסבול אותה. אין לך עם מי לדבר כשיש בעיה. אם לא היה את הפורום הזה אז מה היו טלראן עושים? וזה לא רק מכוון לטלראן.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
The_One
- אחלה חבר

ל FDL230
ולdanwol אתה באמת טיפש
אני לא אמרתי שחברה לא תסגר אני אמרתי שלפחות בשנים הבאות לא תסגר אני לא יודע אולי עוד 8 שנים יהיה משהוא והיא תסגר אבל אני אומר לפחות בשנים הבאות לא תסגר והמכשיר הסתאר יחסית כפישי אמרתי חדש אז יש עוד זמן עד שתתחיל הבעיות לגבי חסימת השרתים אתה מאמין שחברה שמיצרת את המכשיר לא יודעת שאולי יתביעו אותה מה אתה חושב שהם טפשים עד כך שהם לא יודעים שאולי הם יסגרו להם את השרתים אתה לא יודע איפה הם יכולים לסים את השרתים הם יכולי לסים אותם למשל מדינות מזרח אירפה ששם קשה למצא אנשים שיוצא נגד החברות האלה
ולגבי מה המכשיר יכול לפתוח הוא יכול לפתוח כל הערוצים המקוקדים של כל החבילות שאתה הזכרתה חוץ מהחבילות שהקדקוד שלהם כמו ב YES יש במכשיר SMARTCARD שהוא יכול לפתוח את החבילות
ולגבי משהוא ב DREMBOX השתוף שבדרים אתה צריך לחבר למחשב כדי לראות והשתמש בתוכניות מסוימות מה אתה חושב אנשים רוצים לראות במחשב יש אלפי ערוצים באינטרנט שפעלות בתוכנות שנות
שאתה לא צריך את המכשיר כדי לראות יש פורומים באתרים אחרים שיוכלים להביא לך איזה ערוץ שאתה רוצה לכך רוב האנשים שיש להם צלחות רוצים בטליווזיה ולא במחשב
לגבי התרגום לעברית אולי הדבר הזה יותר טוב מה סתאר אבל אני אחזור על מה שאמרתי קודם לגבי הדרים אנשים שלא רוצים לשתמש בו כי הוא מסובך אתה לא מבין שהמוכניות כפי שאמרתה זה הרבה מאוד קל להשתמש בהם כי אנשים לומדים את זה לפני שיתחלו לנהוג אבל במכשיר אתה אמרתה שאנשים צריך להיות מודעים דברים בססים במחשב מה אתה חושב שכל איש יש לו יכולות להבין את זה אנשים לא רוצים להתעסק בזה אנשים אומרים למה לכנס זה ולהסתבך והם הולכים לחברות כמו YES ו HOT כי יותר נוח להם אתה חושב שכל אנשים יש להם מצב רוח לזה כל עוד שהדרים לא יהי קל לשימוש לאנשים שרק להפעיל ולראות לא תצפה שתהיה התקדמות במכירה
לכך אולי אנשים עוד מעת יקנו את הסתאר יותר מהדרים דרך אגב האנשים שמרכבים את הצלחות חושבים שהסתאר יותר נוח מהדרים לכך הם התחילו למכור אותו
ל י א
לגבי ה STAR החברה מכורים את המכשירים והם ממאמנים את השרתים ממכירת המכשירים אני חושב שלחברה יש תכנון לשנים הבאות אבל אחר כך אולי ימצאו משהו חדש
ולdanwol אתה באמת טיפש
אני לא אמרתי שחברה לא תסגר אני אמרתי שלפחות בשנים הבאות לא תסגר אני לא יודע אולי עוד 8 שנים יהיה משהוא והיא תסגר אבל אני אומר לפחות בשנים הבאות לא תסגר והמכשיר הסתאר יחסית כפישי אמרתי חדש אז יש עוד זמן עד שתתחיל הבעיות לגבי חסימת השרתים אתה מאמין שחברה שמיצרת את המכשיר לא יודעת שאולי יתביעו אותה מה אתה חושב שהם טפשים עד כך שהם לא יודעים שאולי הם יסגרו להם את השרתים אתה לא יודע איפה הם יכולים לסים את השרתים הם יכולי לסים אותם למשל מדינות מזרח אירפה ששם קשה למצא אנשים שיוצא נגד החברות האלה
ולגבי מה המכשיר יכול לפתוח הוא יכול לפתוח כל הערוצים המקוקדים של כל החבילות שאתה הזכרתה חוץ מהחבילות שהקדקוד שלהם כמו ב YES יש במכשיר SMARTCARD שהוא יכול לפתוח את החבילות
ולגבי משהוא ב DREMBOX השתוף שבדרים אתה צריך לחבר למחשב כדי לראות והשתמש בתוכניות מסוימות מה אתה חושב אנשים רוצים לראות במחשב יש אלפי ערוצים באינטרנט שפעלות בתוכנות שנות
שאתה לא צריך את המכשיר כדי לראות יש פורומים באתרים אחרים שיוכלים להביא לך איזה ערוץ שאתה רוצה לכך רוב האנשים שיש להם צלחות רוצים בטליווזיה ולא במחשב
לגבי התרגום לעברית אולי הדבר הזה יותר טוב מה סתאר אבל אני אחזור על מה שאמרתי קודם לגבי הדרים אנשים שלא רוצים לשתמש בו כי הוא מסובך אתה לא מבין שהמוכניות כפי שאמרתה זה הרבה מאוד קל להשתמש בהם כי אנשים לומדים את זה לפני שיתחלו לנהוג אבל במכשיר אתה אמרתה שאנשים צריך להיות מודעים דברים בססים במחשב מה אתה חושב שכל איש יש לו יכולות להבין את זה אנשים לא רוצים להתעסק בזה אנשים אומרים למה לכנס זה ולהסתבך והם הולכים לחברות כמו YES ו HOT כי יותר נוח להם אתה חושב שכל אנשים יש להם מצב רוח לזה כל עוד שהדרים לא יהי קל לשימוש לאנשים שרק להפעיל ולראות לא תצפה שתהיה התקדמות במכירה
לכך אולי אנשים עוד מעת יקנו את הסתאר יותר מהדרים דרך אגב האנשים שמרכבים את הצלחות חושבים שהסתאר יותר נוח מהדרים לכך הם התחילו למכור אותו
ל י א
לגבי ה STAR החברה מכורים את המכשירים והם ממאמנים את השרתים ממכירת המכשירים אני חושב שלחברה יש תכנון לשנים הבאות אבל אחר כך אולי ימצאו משהו חדש
-
The_One
- אחלה חבר

-
The_One
- אחלה חבר

אני לא פיזרתי שום הבטחות לאף אחד אני אמרתי מה החברה אמרה לספק שקנה ממנה את המכשירים
דרך אגב אני לא אמרתי שכל האנשים במדינה טמבלים אני אומר יש חלק שלא מבין בזה ולא רוצה להבין כי אינו מעונין להבין ויש אנשים שהם יוכלים להבאין ולדעת להתעסק במכשיר אבל הם לא רוצים להכאיב את הראש עם שתויות לכך מעדיפים YES ו HOT על הלווינים למרות שהם משלמים יותר
דרך אגב אני לא אמרתי שכל האנשים במדינה טמבלים אני אומר יש חלק שלא מבין בזה ולא רוצה להבין כי אינו מעונין להבין ויש אנשים שהם יוכלים להבאין ולדעת להתעסק במכשיר אבל הם לא רוצים להכאיב את הראש עם שתויות לכך מעדיפים YES ו HOT על הלווינים למרות שהם משלמים יותר