אופק לאופק בממונעת 1.80 מטר.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אני לא מחשיב את עצמי מומחה בנושא אבל הייתי רוצה לקבל הסבר ממומחה לסיבה שאתה אומר שבאסטרה 19E צריך פולריזציה שונה.
ממה שידוע לי, הסיפור של הפוליזטור המכני שאתה התיחסת בצילום היה בעיקר מיועד לצורך תיקון סיבוב ה LNB בתחום ה C-BAND ורק בלווינים עם אלוויישין נמוך.
בקיצור, השאלה שלי מתיחסת לאמירה שלך לגבי אסטרה. זה שיש דבר כזה כמו בממיר שלך לא אומר כלום לגבי הצורך להשתמש בזה לקליטת אסטרה.
אשמח להבין את הסיבה.
ממה שידוע לי, הסיפור של הפוליזטור המכני שאתה התיחסת בצילום היה בעיקר מיועד לצורך תיקון סיבוב ה LNB בתחום ה C-BAND ורק בלווינים עם אלוויישין נמוך.
בקיצור, השאלה שלי מתיחסת לאמירה שלך לגבי אסטרה. זה שיש דבר כזה כמו בממיר שלך לא אומר כלום לגבי הצורך להשתמש בזה לקליטת אסטרה.
אשמח להבין את הסיבה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- cavtl
- מתקין

אני יסביר דבר ראשון אתה חייב להאמין שיש חשיבות לקיטוב של הLNB שישנויי קטן יכול לגרום לקליטה טובה יותר וזה מורגש בערוצים חלשים אם אתה זוכר שכיוונתי לך את הLNB על מנת לקלוט את הTPS לפני שהוא ניקלט בצלחת קטנה עם הצלחת רשת תזוזה קטנה גרמה לקליטה לכן שהצלחת מסתובבת לכיוון ה30W
הLNB משנה את הקיטוב שלו לפי הציור של החבר לכן הקליטה יורדת וגם בכיוון השני זה לא יורגש ב7W
או ב5E אבל בחלשים של השלושים כן אני מקווה שהסברתי טוב
ודרך הגב היה LNB KU עם אפשרות סיבוב וגם CBAD
אני לא אומר שיש צורך להשתמש בזה לקליטת אסטרה יש צורך בזה על מנת לקבל בצלחת ממונעת בכל הלווינים את הקיטוב המקסימלי על מנת לקלוט את הערוצים החלשים אני רק נתתי דוגמה את אסטרה ו30W
כי בהם יש צורך ב1.8 ויותר
הLNB משנה את הקיטוב שלו לפי הציור של החבר לכן הקליטה יורדת וגם בכיוון השני זה לא יורגש ב7W
או ב5E אבל בחלשים של השלושים כן אני מקווה שהסברתי טוב
ודרך הגב היה LNB KU עם אפשרות סיבוב וגם CBAD
אני לא אומר שיש צורך להשתמש בזה לקליטת אסטרה יש צורך בזה על מנת לקבל בצלחת ממונעת בכל הלווינים את הקיטוב המקסימלי על מנת לקלוט את הערוצים החלשים אני רק נתתי דוגמה את אסטרה ו30W
כי בהם יש צורך ב1.8 ויותר
-
davis1
- אחלה חבר

-
zeev
- אחלה חבר

- oriel
- תותח על

-
geosat
- תותח על