מי היבואן הרישמי של

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
dudutr
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dudutr »

חיפשתי ולא מצאתי.תודה(אם יש בעיית פירסום אפשר בפרטי)
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
סמל אישי של משתמש
deborder
תותח על
תותח על

שליחה על ידי deborder »

הייבואן הרישמי זה APEX
http://www.dream-multimedia-tv.de/engli ... howcat=116
There are 10 kind of people in the world. Those who understand
binary, and those who don't.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אין בעיית פרסום כל זמן שזה לא חבר שמנסה לפרסם את עצמו או את מקום עבודתו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
ski
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ski »

עברתי על כול פורום הלווינים השונים ומה שהתברר לי שהיבואן הרשמי של הדרים500s זה זאקי מנהל פורום הלווינים בלינק-שלום לכולם,

אני רוצה להודיע לכלל חברי הפורום שאני התחלתי לייבא לארץ מקלטי דרים-בוקס 500S.

לדעתי זה לא אמור לעניין אף אחד אבל אני יודע שאם אני לא ארשום על זה עכשיו אז יתחילו הליחשושים,הרכילויות,והשקרים הקטנים שחלק מחברי הקהילה שלנו מתמחים בהם כ"כ

אז למדתי מהניסיון שהיה לי עם הרילוק וכבר עכשיו אני מכריז שאני מייבא דרים-בוקסים לארץ,כך שעכשיו אף אחד לא יכול ל"התאכזב" שלא הודעתי ובנוסף כל מי שבוחר בכך יכול להתחיל מעכשיו לקחת כל דבר שאני כותב בעד הדרים-בוקס בעירבון מוגבל

אני בטוח שלמרות ההודעה הזאת שלי חרושות שמועות והשמצות יתחילו ע"י חלק מחברי הפורומים ללווין בארץ ועל זה יש לי רק להגיד "הכלבים נובחים והשיירה עוברת"

זהו...זה כל מה שרציתי להודיע...המשך יום מהנה לכולם .אז איך אומרים אין עשן בלי אש ואין מדורה ללא גחלים.
לפעמים חלומות מתגשמים.ידיעה מונעת פחד והמעז מנצח#
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

לפי איך שאתה מגיב יש לך היסטוריה באתר הזה :lol:
סמל אישי של משתמש
ski
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ski »

אני בדרך כלל לא מתבלגן בכול הפורומים השונים לדעתי זה כאב ראש אחד גדול והיה ראוי לאחד את כול הפורומים האלה של רוזן+זאקי+י"א +חולדאי לפורום אחד גדול חזק ומעניין. מה שכן לא יצא לי לבקר כאן בפורום חזרתי רק השבוע מביקור מולדת ברוסיה וכעת יש לי זמן יותר לצפות באתרים השונים בשביל למצוא דרים בוקס במחיר מוזל ולא איכפת לי גם לקנות זיופים. יש לי מכנס של ליוויס505 שקניתי לפני6שנים בתחנה מרכזית הישנה ועד עכשיו אחרי500כביסות המכנס כמו חדש וזה זיוף.
satlite
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי satlite »

ski @ 13/10/2006, 20:41 כתב: והיה ראוי לאחד את כול הפורומים האלה של רוזן+זאקי+י"א +חולדאי לפורום אחד גדול חזק ומעניין.
ואתה באמת חושב שיהיה פעם איחוד של פורומים..הצחקת אותי |biglaugh| |biglaugh|
סמל אישי של משתמש
ski
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי ski »

הכול יתכן ישנם פורומים שקשה להם לעמוד בעלויות הכספיות להחזקת השרת. היום בעידן החדש גם חברות גדולות עושות איחוד בשוק וזה לא בושה. השאלה המרכזית האם איחוד זה טוב בשביל הצרכן לדעתי לא..ותשאל למה?? כי ברגע שיהיה איחוד בכול הפורומים ידפקו מחירים גבוהים על השיתופים+הרילוק דרים בוקס ועוד..עדיף תחרות ורצוי שתהיה תחרות הוגנת לאורך כול הדרך.
satlite
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי satlite »

ski @ 13/10/2006, 21:25 כתב: הכול יתכן ישנם פורומים שקשה להם לעמוד בעלויות הכספיות להחזקת השרת.
אתה מתכוון לפורום החלומות איפה שביקשו 150$ עבור שרת..אפשר לחשוב כבר כמה עולה להחזיק שרת
לא ידעתי שבקהילה שלנו יש פורומים שמקבצים נדבות |biglaugh|
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

נראה לי שאתם גולשים לתחומים לא ממש קשורים.

אבל תגובה אחת אני אתן, כדאי שלא תבלבלו בין פורום שאמור לשמש למקום לדיונים ומפגשים דרך המחשב לבין אתרי מכירות. אם יש פורום שבעליו הוא יבואן שמוכר מוצרים אשר קשורים ישירות לפורום הרי זה כבר לא סתם פורום אלא פורום תמיכה של החנות. וזה כמובן משנה את התמונה כי כל המלצה שהבעלים נותן היא המלצה אינטרסנטית.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה