עזרה בעיניין צלחת לווין

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
sd321
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי sd321 »

אז ככה עד היום היתה לנו בבית צלחת לווין שקלטה את לווין עמוס(קלטנו את ערוצים 1 ו2)
בעקבות הפסקתו של ערוץ שתיים בקליטה הלווינית אנלוגית נצטרך לרכוש ממיר דיגיטלי עקב כך
אנו שוקלים לרכוש צלחת לווינית ממונעת שתקלוט את כל הלווינים כי הבנו שזאת האפשרות הטובה ביותר
אשמח אם מביני העיניין שביניכם יוכלו לשפוך לי אור על הנושא לגביי איכויות,מחירים,סוגים, וטיבם של צלחות
ממונעות וממירים

בתודה מראש שי
avisigal
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי avisigal »

המחירים תלויים באיזה רכיבים אתה בוחר קודם תקרא בפורום, יש מידע רב לגבי ממירים צלחות וכו', תחליט מה אתה רוצה, תגדיר את סוג התכנים המועדפים עליך .

בהתאם להגדרות שלך תועל להרכיב מערכת ולהעריך את עלותה.
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

אפשר להעריך את עלות הממומעת בכ- 2500/3000 שח ככל הפחות, לגבי ממיר - מ- 500 ועד ל- 2500 תלוי מה רוצים לקלוט וכמה להשקיע ו....לשקוע בתחביב זה

בהצלחה,
פרופלור
סמל אישי של משתמש
guysat
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי guysat »

אני דווקא לא הייתי ממליץ לך לרכוש צלחת ממונעת אלא צלחת או שתיים מרובת ראשי קליטה l.n.b
וזה משום שבצלחת ממונעת הסבירות לתקלות גדולה יותר .לקלוט את כל הלווינים זה מושג גדול מידי
אתה צריך להבין שהתחנות הטובות ברוב הלווינים הם מוצפנות(בתשלום) השאלה העיקרית היא
באילו תחנות היית מעוניין לצפות.ולא לזפזפ בין אלפי הערוצים הקיימים (F.T.A)מבלי להתמקד.
וכמו שנכתב עד כמה תהיה מוכן להשקיע עבור העניין...???
sd321
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי sd321 »

השאלה היא כזאת אם אני קונה עם הממיר גם מפענח וכרטיס חכם אני יוכל לצפות בערוצים הטובים או שזה מסובך?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

כרטיס מנוי עולה לא מעט כסף (תלוי באיזה חבילה מדובר).
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה