עידכון תוכנה מממיר לממיר
-
yavdayev
- חבר פורום

שלום!
אולי השאלה נשאלה בעבר אבל בכול מקרה לא מצאתי בחיפוש לגבי שאלתי היא כך:
1-יש לי 2 ממירים מאותו סוג אחד מעודכן ואחד לא.האם יש אפשרות לעדכן תוכנה מהממיר המעודכן באמצעות כבל רגיל שמוחבר לממיר השני או שאין דבר כזה ועידכונים עושים רק דרך מחשב בלבד.
2-השאלה השניה האם בעזרת תוכנה כלומר דרך המחשב אני יכול להעלות נתונים של ממיר כלומר סיסמאות, לאודור, התוכנה של הממיר וכו...
השאלות מתיחסות לגבי ממירי fta פשוטים
אולי השאלה נשאלה בעבר אבל בכול מקרה לא מצאתי בחיפוש לגבי שאלתי היא כך:
1-יש לי 2 ממירים מאותו סוג אחד מעודכן ואחד לא.האם יש אפשרות לעדכן תוכנה מהממיר המעודכן באמצעות כבל רגיל שמוחבר לממיר השני או שאין דבר כזה ועידכונים עושים רק דרך מחשב בלבד.
2-השאלה השניה האם בעזרת תוכנה כלומר דרך המחשב אני יכול להעלות נתונים של ממיר כלומר סיסמאות, לאודור, התוכנה של הממיר וכו...
השאלות מתיחסות לגבי ממירי fta פשוטים
- girobert
- אחלה חבר

- איציק
- אחלה חבר

-
yavdayev
- חבר פורום

- girobert
- אחלה חבר

האופציה הפשוטה ביותר היא לעלות את זה ל PC (לשמור כקובץ) בעזרת כבל RS232 ואת אותו קובץ להוריד לממיר השני שלך (זה שלא מעודכן), צריך כמובן גם תוכנה בשביל זה , אני מניח שיש לך ואם לא כנראה שלא ממש קשה להשיג.
האופציה השניה היא לחבר כבל בין שני הממירים ואצלי לפחות צריך לדעת איזשהו קוד טכנאי שמאפשר את ההעברה, אף פעם לא ניסיתי את זה כי העדפתי את האופציה הראשונה אבל אני יודע שזה אפשרי...
האופציה השניה היא לחבר כבל בין שני הממירים ואצלי לפחות צריך לדעת איזשהו קוד טכנאי שמאפשר את ההעברה, אף פעם לא ניסיתי את זה כי העדפתי את האופציה הראשונה אבל אני יודע שזה אפשרי...
- dudutr
- תותח על