עידכון תוכנה מממיר לממיר

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
yavdayev
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yavdayev »

שלום!
אולי השאלה נשאלה בעבר אבל בכול מקרה לא מצאתי בחיפוש לגבי שאלתי היא כך:
1-יש לי 2 ממירים מאותו סוג אחד מעודכן ואחד לא.האם יש אפשרות לעדכן תוכנה מהממיר המעודכן באמצעות כבל רגיל שמוחבר לממיר השני או שאין דבר כזה ועידכונים עושים רק דרך מחשב בלבד.
2-השאלה השניה האם בעזרת תוכנה כלומר דרך המחשב אני יכול להעלות נתונים של ממיר כלומר סיסמאות, לאודור, התוכנה של הממיר וכו...
השאלות מתיחסות לגבי ממירי fta פשוטים
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

אני לא יודע איזה ממיר יש לך אבל בממיר מסוג ARION AF-8200E אפשר לעשות את כל מה שכתבת.
סמל אישי של משתמש
איציק
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי איציק »

גם בממיר מסוג טופילד מאותו דגם זה אפשרי
במקום שאין איש הייה איש
yavdayev
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי yavdayev »

מה הכוונה, יש אופציה בתפריט של הממירים שצינתם,שבו ניתן דרך התפריט לעדכן ממיר חיצוני מאותו דגם
על ידי בחירה באופציה או שיש פעולה מסוימת מיוחדת שצריך לעשות.
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

האופציה הפשוטה ביותר היא לעלות את זה ל PC (לשמור כקובץ) בעזרת כבל RS232 ואת אותו קובץ להוריד לממיר השני שלך (זה שלא מעודכן), צריך כמובן גם תוכנה בשביל זה , אני מניח שיש לך ואם לא כנראה שלא ממש קשה להשיג.

האופציה השניה היא לחבר כבל בין שני הממירים ואצלי לפחות צריך לדעת איזשהו קוד טכנאי שמאפשר את ההעברה, אף פעם לא ניסיתי את זה כי העדפתי את האופציה הראשונה אבל אני יודע שזה אפשרי...
סמל אישי של משתמש
dudutr
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dudutr »

למה אתה לא מציין איזה ממירים יש לך?יהיה לך יותר קל לקבל תשובה בכול אופן אם זה טופפילד אתה יכול לעדכן ממיר מממיר יש שם אופציה transfer data to other IRD
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
שלח תגובה