שלום רב,
ברצוני לרכוש לווין על מנת לראות קודם כל את שידורי האן בי אי , וכל שידורי הספורט והטלוויזיה הנורמלית .
קראתי רבות בהמון אתרים , והדעות חלוקות לגבי מה לקנות , איזו חבילה וכו'...
אשמח אם אחד מהמומחים באתר יציע לי מה אכן לקנות , איזה לווין , מאיזו חברה , איך מתחברים והאם צריך לשנות תדרים וכו'...(אין לי מושג מה זה אומר)
חשוב לציין שאני מעדיף שהשידור יגיע ב HD , וברור לי שזה מייקר את העניין.
התקציב המועדף עלי הוא בסביבות ה - 2500 שקל , אך בשביל לווין שאני אוכל להשתמש לטווח ארוך ,
אני מוכן להגיע עד 4000 ש"ח .
תודה רבה
המלצות לרכישה ?
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מה HD אתה כנראה צריך לשכוח בשלב זה, בטח בתקציב שציינת.
לגבי מה לקנות ולאיזה לווין להתחבר - כאן יש שתי אסכולות.
1. ללא שיתוף - זה משאיר בפניך מגוון רחב של סוגי ממירים רגילים שהמחירים נעים סביב ה 500 שקל. יכולות פתיחת ערוצים מקודדים בממירים אלה היא מוגבלת ודורשת טיפול בממיר מידי מספר ימים להכנסת קודים וכו'. הלווינים המומלצים לסוג זה הם ה 13E, 7W, 4W 42E.
2. עם שיתוף - בשיטה זו יש מספר ממירים מצומצם. הם יותר יקרים. דורשים חיבור אינטרנט לממיר. כמעט לא צריך טיפול שותף לממיר. יש עלות שנתית לחיבור לשיתוף. וכמעט כל לווין שמקלט באיזורנו ניתן לראות.
אז כפי שאתה רואה, קודם אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך.
כמובן שאפשר להתחיל גם באופציה השנייה ללא התחברות לשיתוף ורק להתחבר בשלב מאוחר יותר.
לגבי מה לקנות ולאיזה לווין להתחבר - כאן יש שתי אסכולות.
1. ללא שיתוף - זה משאיר בפניך מגוון רחב של סוגי ממירים רגילים שהמחירים נעים סביב ה 500 שקל. יכולות פתיחת ערוצים מקודדים בממירים אלה היא מוגבלת ודורשת טיפול בממיר מידי מספר ימים להכנסת קודים וכו'. הלווינים המומלצים לסוג זה הם ה 13E, 7W, 4W 42E.
2. עם שיתוף - בשיטה זו יש מספר ממירים מצומצם. הם יותר יקרים. דורשים חיבור אינטרנט לממיר. כמעט לא צריך טיפול שותף לממיר. יש עלות שנתית לחיבור לשיתוף. וכמעט כל לווין שמקלט באיזורנו ניתן לראות.
אז כפי שאתה רואה, קודם אתה צריך להחליט לאיזה כיוון אתה הולך.
כמובן שאפשר להתחיל גם באופציה השנייה ללא התחברות לשיתוף ורק להתחבר בשלב מאוחר יותר.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
chumpil
- חבר פורום

קודם כל תודה על התגובה המהירה .
שנית , מה HD , ירדתי , מבחינת שיתוף או לא ,
בלי ספק אני מעדיף להשקיע עוד כסף ולא להתחרבש עם קודים, יש אינטרנט מהיר , ולא כל כך הבנתי מה זה "שיתוף" ובערך מה העלות.
לבסוף , אשמח לדעת בערך כמה אמורה לעלות לי הוצאה כזאת , עקב זאת שבראש ובראשונה אני מעוניין לבצע
רכישה בעיקר בשביל שידורי אן בי אי .ף
תודה
שנית , מה HD , ירדתי , מבחינת שיתוף או לא ,
בלי ספק אני מעדיף להשקיע עוד כסף ולא להתחרבש עם קודים, יש אינטרנט מהיר , ולא כל כך הבנתי מה זה "שיתוף" ובערך מה העלות.
לבסוף , אשמח לדעת בערך כמה אמורה לעלות לי הוצאה כזאת , עקב זאת שבראש ובראשונה אני מעוניין לבצע
רכישה בעיקר בשביל שידורי אן בי אי .ף
תודה
- oriel
- תותח על

- miki1
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
מסכים עם י.א
לדעתי שווה להתחבר לשיתוף כבר מהתחלה.
לדעתי שווה להתחבר לשיתוף כבר מהתחלה.
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il