לכל המעונין. הורדת VISTA RC1 באופן חוקי
- EB1000
- אחלה חבר

בקישור הבא:
http://download.windowsvista.com/previe ... wnload.htm
תוכלו להוריד את גרסת ה 32 ביט ישירות מהאתר של מיקרוסופט לצורך בדיקה. כל מה שצריך זה להסכים לתנאים ולאפשר לתוכנה של מיקרוסופט להתקין את עצמה. זו תוכנת הורדה מאד מהירה עם אפשרות RESUME.
אצלי זה ירד תוך שעתיים. זה קובץ ISO שאותו צריך לצרוב ל DVD. אצלי היה מותקן XP מקורי וחוקי ולא נתקלתי בבעיה בהורדה. יתכן שלאלו ביניכם שיש להם XP פרוץ האתר לא יאפשר את ההורדה לצורך בדיקה.
גרסת VISTA זו מאד יציבה. היא מוגבלת ל 60 יום. מי שירצה לקבל "הארכה" שיעזר בתוכנת שיתוף קבצים..
תהנו
http://download.windowsvista.com/previe ... wnload.htm
תוכלו להוריד את גרסת ה 32 ביט ישירות מהאתר של מיקרוסופט לצורך בדיקה. כל מה שצריך זה להסכים לתנאים ולאפשר לתוכנה של מיקרוסופט להתקין את עצמה. זו תוכנת הורדה מאד מהירה עם אפשרות RESUME.
אצלי זה ירד תוך שעתיים. זה קובץ ISO שאותו צריך לצרוב ל DVD. אצלי היה מותקן XP מקורי וחוקי ולא נתקלתי בבעיה בהורדה. יתכן שלאלו ביניכם שיש להם XP פרוץ האתר לא יאפשר את ההורדה לצורך בדיקה.
גרסת VISTA זו מאד יציבה. היא מוגבלת ל 60 יום. מי שירצה לקבל "הארכה" שיעזר בתוכנת שיתוף קבצים..
תהנו
The more I see People the more like Pigs..
- EB1000
- אחלה חבר

עכשיו שמתי לב שבאותו קישור שנתתי יש אפשרות לבחור בין הגרסאות. האמת שאני לא בטוח שה 64 תרוץ על מחשב 32. מישהו ניסה? ובכלל לא חושב ש גרסת 64 ביט יכולה להוות שיפור אם המחשב הוא 32.
אני רק יודע שגרסת ה 64 תומכת בגודל זכרון מעל 2 גיגה וב 32 אין תמיכה (לא ניתן לנצל את עודף הזכרון למרות שהוא נראה בביוס)
אצלי ה 32 עובד מצויין. אני כרגע ב DUAL BOOT אני עורך ניסויים של הרצת תוכנות בשני מערכות ההפעלה כדי לראות היכן זה עובד יותר טוב.
ה VISTA זיהה את כל החומרה שלי כולל את ה HAUPPAUGE PVR150 והתקין דריברים משלו. הוא גם זיהה את שני מערכי ה RAID. ב XP הייתי חחיב דיסקט חיצוני בזמן ההתקנה.
עוד שיפור קטן אבל מאד עוזר זה בזמן העתקת קבצים אם נתקלים בקובץ שנמצא בשימוש VISTA מציג אפשרויות בחירה של דילוג עצירה ביטול ושחזור כל הקבצים שהועתקו או העתקת הקובץ מטוחר יותר אחרי איתחול. ב XP הפעולה הייתה פשוט מסתיימת בשגיאה ואתה כבר לא יכול לדעת מה כן העתקת או מחקת.
גרסת RC2 אמורה לצאת ב ינואר ויתכן מאד שהיא תהיה סופית.
אני רק יודע שגרסת ה 64 תומכת בגודל זכרון מעל 2 גיגה וב 32 אין תמיכה (לא ניתן לנצל את עודף הזכרון למרות שהוא נראה בביוס)
אצלי ה 32 עובד מצויין. אני כרגע ב DUAL BOOT אני עורך ניסויים של הרצת תוכנות בשני מערכות ההפעלה כדי לראות היכן זה עובד יותר טוב.
ה VISTA זיהה את כל החומרה שלי כולל את ה HAUPPAUGE PVR150 והתקין דריברים משלו. הוא גם זיהה את שני מערכי ה RAID. ב XP הייתי חחיב דיסקט חיצוני בזמן ההתקנה.
עוד שיפור קטן אבל מאד עוזר זה בזמן העתקת קבצים אם נתקלים בקובץ שנמצא בשימוש VISTA מציג אפשרויות בחירה של דילוג עצירה ביטול ושחזור כל הקבצים שהועתקו או העתקת הקובץ מטוחר יותר אחרי איתחול. ב XP הפעולה הייתה פשוט מסתיימת בשגיאה ואתה כבר לא יכול לדעת מה כן העתקת או מחקת.
גרסת RC2 אמורה לצאת ב ינואר ויתכן מאד שהיא תהיה סופית.
The more I see People the more like Pigs..
- dr
- חבר ותיק

-
ezra6666
- אחלה חבר

- deborder
- תותח על

- dr
- חבר ותיק

- deborder
- תותח על

כרגע לא כהורדה חופשית:
http://msdn2.microsoft.com/en-us/subscr ... fault.aspx
http://msdn2.microsoft.com/en-us/subscr ... fault.aspx
There are 10 kind of people in the world. Those who understand
binary, and those who don't.
binary, and those who don't.
-
sat
- תותח על

- deborder
- תותח על

- pakwan
- תותח על

אתם כנראה משועממים,
מי הולך להתקין גרסה שטובה לחודשיים ?
כל תוכנות האנטי וירוס למערכת VISTA החדשה הם עדיין גרסאות Beta
אם כבר מחליפים מערכת הפעלה, תבדקו ש:
אתם עושים התקנה נקיה (FDISK ,MBR) ורק אחרי זה מתקינים את המערכת החדשה
יש לכם גיבוי של כל מה שחשוב לכם בכונן C (בדר"כ כונן התקנת הWIN) כולל המועדפים של הדפדפן, כל הסיסמאות השונות, הגדרות רשת, רשימת מכותבים ודואר חשוב
הורדתם או בדקתם שהדרייברים של החומרה שברשותכם יהיו ויתמכו במערכת החדשה
יש לכם מספיק כח מעבד וזכרון כדי שהמערכת לא תזחל
יש לכם גרסה פרוצה בדוקה (של קבוצת פורצים איכותית) או אחת חוקית
בכלל הייתי ממליץ להתקין קודם על תוכנות שמדמות דיסק וירטואלי ,לשחק ולבדוק את המערכת החדשה ורק אחרי שהתרשמתם מהמהירות,שינויים,הגבלות ובאגים להתקין
מי הולך להתקין גרסה שטובה לחודשיים ?
כל תוכנות האנטי וירוס למערכת VISTA החדשה הם עדיין גרסאות Beta
אם כבר מחליפים מערכת הפעלה, תבדקו ש:
אתם עושים התקנה נקיה (FDISK ,MBR) ורק אחרי זה מתקינים את המערכת החדשה
יש לכם גיבוי של כל מה שחשוב לכם בכונן C (בדר"כ כונן התקנת הWIN) כולל המועדפים של הדפדפן, כל הסיסמאות השונות, הגדרות רשת, רשימת מכותבים ודואר חשוב
הורדתם או בדקתם שהדרייברים של החומרה שברשותכם יהיו ויתמכו במערכת החדשה
יש לכם מספיק כח מעבד וזכרון כדי שהמערכת לא תזחל
יש לכם גרסה פרוצה בדוקה (של קבוצת פורצים איכותית) או אחת חוקית
בכלל הייתי ממליץ להתקין קודם על תוכנות שמדמות דיסק וירטואלי ,לשחק ולבדוק את המערכת החדשה ורק אחרי שהתרשמתם מהמהירות,שינויים,הגבלות ובאגים להתקין

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
-
dpklain
- תותח על

-
hezibt12
- תותח על

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- nira
- אחלה חבר

חברים....לפני 6 ימים יוצרה גרסת השיווק הרשמית שכרגע עוברת את כול תהליכי הבדיקה האחרונים....
VISTA מכילה עברית בדיוק כמו XP!
יא: גרסת 64 ביט יעילה ומהירה יותר בצורה משמעותית (לעיתים 220%) בעיקר במולטימדיה, לדוגמא סרט 1080ן יגרום לPC לזנק ל 100% CPU ואפילו עם פריזים במחשב חזק אבל עם מערכת הפעלה 64 ביט ~40% CPU.
כול התוכניות אמורות לעבוד!! פרט לתוכניות ישנות (16 ביט) שעבדו באמצאות אינטרפרטציה. אבל בכול נושא הדריברים ציפוייה בעיה קשה היות ומעט יצרני חומרה מספקים תמיכה ל64ביט ולא ניתן להתקין דרייבר של 32 ביט, לדוגמא קשה לי להאמין ש SKYSTAR מספקים דרייבר ל 64 ביט.
קיימים מלא תכונות חדשות שבקרוב לא תוכלו בלעדיהם כמו ש XP מובן מאלו ולא נראה לי שקיים משהו שחושב לחזור ל 98\ME.
היות ומדובר בפורם לוויינים אני נמנע מלספר על התכונות היותר בולטות אלא אם מספר אנשים יתעניין......
- ברצוני לידע את קוראי תגובתי שאני עובד במיקרוסופט ולכן אנני נטרלי
אשמח לענות עם ישנן שאלות ספציפיות אבל ראוי לזכור שזהו פורם לוויינים

VISTA מכילה עברית בדיוק כמו XP!
יא: גרסת 64 ביט יעילה ומהירה יותר בצורה משמעותית (לעיתים 220%) בעיקר במולטימדיה, לדוגמא סרט 1080ן יגרום לPC לזנק ל 100% CPU ואפילו עם פריזים במחשב חזק אבל עם מערכת הפעלה 64 ביט ~40% CPU.
כול התוכניות אמורות לעבוד!! פרט לתוכניות ישנות (16 ביט) שעבדו באמצאות אינטרפרטציה. אבל בכול נושא הדריברים ציפוייה בעיה קשה היות ומעט יצרני חומרה מספקים תמיכה ל64ביט ולא ניתן להתקין דרייבר של 32 ביט, לדוגמא קשה לי להאמין ש SKYSTAR מספקים דרייבר ל 64 ביט.
קיימים מלא תכונות חדשות שבקרוב לא תוכלו בלעדיהם כמו ש XP מובן מאלו ולא נראה לי שקיים משהו שחושב לחזור ל 98\ME.
היות ומדובר בפורם לוויינים אני נמנע מלספר על התכונות היותר בולטות אלא אם מספר אנשים יתעניין......
- ברצוני לידע את קוראי תגובתי שאני עובד במיקרוסופט ולכן אנני נטרלי
אשמח לענות עם ישנן שאלות ספציפיות אבל ראוי לזכור שזהו פורם לוויינים
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
-
dpklain
- תותח על