טלקום 2006
-
adam123
- אחלה חבר

- deborder
- תותח על

- pakwan
- תותח על

- nira
- אחלה חבר

לצערי המקום היחיד שהיו אנשים היה סביב הנציגים של וויזן-נט וחבל, הרבה ממורמרים חדשים יגיעו בקרוב, מיותר לציין שבהסבר הובטח לנוכחים יכולות החלפת שיתוף עד ל 30 שרתים שונים !!! וכמובן העסקה במחיר מדהים של 3000שח בלבד.........הההה הוא גם אמר שסמנכל מHOT תפס את הראש כאשר ראה לראשונה את הטכנולוגיה של שיתוף אתמול....
מיותר לציין שאם יכולתי היית עוצר אותו על אוסף השקרים ורמאויות שלא חדל לספר,
אולי אפילו נראה אותם בשידור חוקר בקרוב............
מיותר לציין שאם יכולתי היית עוצר אותו על אוסף השקרים ורמאויות שלא חדל לספר,
אולי אפילו נראה אותם בשידור חוקר בקרוב............
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- crc
- אחלה חבר

- 47sat
- חבר ותיק

- nira
- אחלה חבר

מי שמספר לאנשים שלא מכירים את התחום הלוויינים את העובדה הבאה הוא שקרן.
- "מדובר בעלות חד פעמית של 3000 ¤ וגמרנו"
צריך מדי פעם לכוון, לשלם על שיתוף,לשלם על אינטרנט, שרות תיקונים לממיר ולצלחת, אני מנייח שצלחת לא מחזיקה 120 שנה לכן כנראה שגם בעוד XXX שנים צריך להחליף.
מיותר לציין שלא הוסבר שצריך להוסיף עוד X אלפי שקלים לנקודה חדשה.....
ועכשיו ברצינות, ניראה לך שמנכל HOT רק עכשיו גילה שזה אפשרי ואני עם ותק של 3 חודשים בתחום הלוויינים יודע את זה כבר יותר מחודש וחצי.
איכן ניתן למצוא שיתוף בחינם? שלא לדבר על 10...20....30 ... שרתים שממתינים לך כמו EMULE או BITORENT....רק תגיד.
אני חושב שימים יגידו אם צדקתי ואני משוכנע שהתשובה תהיה בקרוב.
שלא יובן מדברי שאני מבטל ממיר זה או אחר, לכול ממיר או טכנולוגיה יש מחיר המתאים, ואני מסכים בגדול עם המחיר ואולי אפילו עם הכדאיות שבקנית ערכה כזו.....
אבל לא לספר את האמת ולקמט את העובדות בצורה כזו אי אפשר לפרש כאי דיוק אלה בתור שקר בוטה ומכוון.........
מצטער הגינות קודמת לכול, ובמקרה הזה המטרה אינה מקדשת את האמצעים
- "מדובר בעלות חד פעמית של 3000 ¤ וגמרנו"
צריך מדי פעם לכוון, לשלם על שיתוף,לשלם על אינטרנט, שרות תיקונים לממיר ולצלחת, אני מנייח שצלחת לא מחזיקה 120 שנה לכן כנראה שגם בעוד XXX שנים צריך להחליף.
מיותר לציין שלא הוסבר שצריך להוסיף עוד X אלפי שקלים לנקודה חדשה.....
ועכשיו ברצינות, ניראה לך שמנכל HOT רק עכשיו גילה שזה אפשרי ואני עם ותק של 3 חודשים בתחום הלוויינים יודע את זה כבר יותר מחודש וחצי.
איכן ניתן למצוא שיתוף בחינם? שלא לדבר על 10...20....30 ... שרתים שממתינים לך כמו EMULE או BITORENT....רק תגיד.
אני חושב שימים יגידו אם צדקתי ואני משוכנע שהתשובה תהיה בקרוב.
שלא יובן מדברי שאני מבטל ממיר זה או אחר, לכול ממיר או טכנולוגיה יש מחיר המתאים, ואני מסכים בגדול עם המחיר ואולי אפילו עם הכדאיות שבקנית ערכה כזו.....
אבל לא לספר את האמת ולקמט את העובדות בצורה כזו אי אפשר לפרש כאי דיוק אלה בתור שקר בוטה ומכוון.........
מצטער הגינות קודמת לכול, ובמקרה הזה המטרה אינה מקדשת את האמצעים
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
nira, אתה טועה ברוב הדברים שהעלת.
הממיר שדובר בו זה וויזן נט שמיבאים טלראן. הממיר הזה (למרות שאני לא אוהב אותו) בה עם שיתוף במחיר של הממיר. אחרי שנה הם לוקחים משהו כמו 400 שקל להמשך השירות.
לממיר הזה (באמצעות בוט לאודר מתאים) ניתן לשנות את השרת שאיתו הוא עובד. יש כאלה די הרבה שרתים ברחבי העולם. הממיר שהוצג בתערוכה היה מחובר לשרת אחר מזה של טלראן.
לגבי המחיר שצויין - בהתחשב שממיר כזה נמכר בכ - 1000 שקל ועלות התקנה של צלחת 1 מטר עם 3 LNB זה בערך 1500 שקל אז נראה לי שנשאר עוד קצת עודף.
לגבי עמידות ל 120 שנה - כאן ממש הצחקת אותי. אני מוכן שתבוא אלי בעוד 120 שנה ואני מתחייב לתת לך את כל הציוד חדש... לך בלבד, לא ליורשיך.
הממיר שדובר בו זה וויזן נט שמיבאים טלראן. הממיר הזה (למרות שאני לא אוהב אותו) בה עם שיתוף במחיר של הממיר. אחרי שנה הם לוקחים משהו כמו 400 שקל להמשך השירות.
לממיר הזה (באמצעות בוט לאודר מתאים) ניתן לשנות את השרת שאיתו הוא עובד. יש כאלה די הרבה שרתים ברחבי העולם. הממיר שהוצג בתערוכה היה מחובר לשרת אחר מזה של טלראן.
לגבי המחיר שצויין - בהתחשב שממיר כזה נמכר בכ - 1000 שקל ועלות התקנה של צלחת 1 מטר עם 3 LNB זה בערך 1500 שקל אז נראה לי שנשאר עוד קצת עודף.
לגבי עמידות ל 120 שנה - כאן ממש הצחקת אותי. אני מוכן שתבוא אלי בעוד 120 שנה ואני מתחייב לתת לך את כל הציוד חדש... לך בלבד, לא ליורשיך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- nira
- אחלה חבר

אני לא מבין איכן אני טועה?
מעולם לא כתבתי משהו רע על וויזןנט או על היכולות שלו ?
מעולם לא כתבתי שלא ניתן לחבר וויזןנט לשיתוף זה או אחר !
את המחיר של 3000 שח המוכר נקב לא אני, תאמין לי אני יודע את המחירים אחרי 3 צלחות וכרגע אני בתהליך הוספת 1.8 ממונעת, 7025, 7020, 1X8, 1X10 .SKYSTAR2..........
כול מה שכן כתבתי הוא שהנציג שקר ותיארתי את מה שהוא (המוכר) אומר, וחבל לי שיהיו אנשים שיכנסו לתחום בגלל אי הבנה ויפגעו.
אשמח עם תצותת אותי בטעויות שכתבתי כדי שאני יוכל להתנצל (אני מתכון לכול מילה ברצינות) , היות ובאמת ותמים אחרי מספר קריאות חוזרות אני לא מוצא טעויות.כול מה שעשיתי הוא לתאר שיחה ולהסיק מסקנה שלדעתי המלומדת לא ניתנת לפרוש אחר .....
מעולם לא כתבתי משהו רע על וויזןנט או על היכולות שלו ?
מעולם לא כתבתי שלא ניתן לחבר וויזןנט לשיתוף זה או אחר !
את המחיר של 3000 שח המוכר נקב לא אני, תאמין לי אני יודע את המחירים אחרי 3 צלחות וכרגע אני בתהליך הוספת 1.8 ממונעת, 7025, 7020, 1X8, 1X10 .SKYSTAR2..........
כול מה שכן כתבתי הוא שהנציג שקר ותיארתי את מה שהוא (המוכר) אומר, וחבל לי שיהיו אנשים שיכנסו לתחום בגלל אי הבנה ויפגעו.
אשמח עם תצותת אותי בטעויות שכתבתי כדי שאני יוכל להתנצל (אני מתכון לכול מילה ברצינות) , היות ובאמת ותמים אחרי מספר קריאות חוזרות אני לא מוצא טעויות.כול מה שעשיתי הוא לתאר שיחה ולהסיק מסקנה שלדעתי המלומדת לא ניתנת לפרוש אחר .....
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
-
sickboy666
- תותח על