בטח ראיתם את ההכרזה על אופיס-לייב :-)
- nira
- אחלה חבר

בטח ראיתם את ההכרזה על אופיס-לייב, אבל אולי לא היה לכם זמן לקרוא את כל הטקסט ולהכנס לעצם העניין, אז הנה סקירה קצרה בשבילכם.
אופיס לייב הוא בבסיסו שירות Hosting לאתרים שמיועד לעסקים קטנים. השירות מגיע בשלוש רמות רמה בסיסית בחינם, רמה מתקדמת ב-20 דולר לחודש ורמה מקצועית ב 40 דולר. השירות הבסיסי כולל אחסון אתר בנפח של 500 מגה, דומיין COM בחינם, 25 תיבות דואר ועוד כל מיני פיצ'רים. החבילה המתקדמת ביותר כוללת 2 גיגה אחסון, 50 תיבות דואר ויכולת עיצוב מתקדמת לאתר שלך באמצעות פרונטפייג'.
להשוואת פיצ'רים: http://office.microsoft.com/en-us/offic ... 01033.aspx
בהתחשב בזה שהשירות הוסטינג הכי זול שאני מכיר לוקח 2 דולר לחודש עבור חצי גיגה (לא כולל דומיין), מדובר בהחלט במבצע הוגן מאוד.
אופיס לייב הוא בבסיסו שירות Hosting לאתרים שמיועד לעסקים קטנים. השירות מגיע בשלוש רמות רמה בסיסית בחינם, רמה מתקדמת ב-20 דולר לחודש ורמה מקצועית ב 40 דולר. השירות הבסיסי כולל אחסון אתר בנפח של 500 מגה, דומיין COM בחינם, 25 תיבות דואר ועוד כל מיני פיצ'רים. החבילה המתקדמת ביותר כוללת 2 גיגה אחסון, 50 תיבות דואר ויכולת עיצוב מתקדמת לאתר שלך באמצעות פרונטפייג'.
להשוואת פיצ'רים: http://office.microsoft.com/en-us/offic ... 01033.aspx
בהתחשב בזה שהשירות הוסטינג הכי זול שאני מכיר לוקח 2 דולר לחודש עבור חצי גיגה (לא כולל דומיין), מדובר בהחלט במבצע הוגן מאוד.
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- nira
- אחלה חבר

כן אני קשור (אני עובד במיקרוסופט)...מספר רב של פעמים אפילו ציינתי מצטער שפספסתי הפעם...אני שלחתי את זה בתגובה לשרשור הזה http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... ista&st=30
שבו מספר אנשים טענו בצדק לסכומים מופרזים לזכויות שימוש בתוכנות, ולכן הצגתי דרך שונה וחסכונית שכדי וטוב לדעת.......
מקווה שלא התכוונת ברצינות שאני עוסק בפרסום!?
מספיק שרק אחד מכול האנשים שקראו את הידיעה התכוון לחשוב על קניית OFFICE מקורי ושינה את דעתו MICROSOFT יוצאת מופסדת.....שלא לדבר על זה שהשרות קיים רק לארה"ב.
geostant: אין לי שום מושג מה יוצא למיקרוסופט
שבו מספר אנשים טענו בצדק לסכומים מופרזים לזכויות שימוש בתוכנות, ולכן הצגתי דרך שונה וחסכונית שכדי וטוב לדעת.......
מקווה שלא התכוונת ברצינות שאני עוסק בפרסום!?
מספיק שרק אחד מכול האנשים שקראו את הידיעה התכוון לחשוב על קניית OFFICE מקורי ושינה את דעתו MICROSOFT יוצאת מופסדת.....שלא לדבר על זה שהשרות קיים רק לארה"ב.
geostant: אין לי שום מושג מה יוצא למיקרוסופט
תודה מראש
ניר א.
ניר א.
- pakwan
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
ניר, אני מבקש שתצמצם את חשיפת מיקרוסופט כאן בפורום ותסתפק בלהביא לנו דרכים אמיתיות איך להימנע מתשלום ולא איך כן לשלם.
וברצינות, אין לי בעיה לדבר עליהם ברמה הטכנית אבל כמו שאני מקפיד שלא יהיו פה קראקים וכו' (דבר שמיקרוסופט צריכים למצוא דרך לתגמל אותי) אני מבקש שלא תעזור להם לקדם מכירות.
וברצינות, אין לי בעיה לדבר עליהם ברמה הטכנית אבל כמו שאני מקפיד שלא יהיו פה קראקים וכו' (דבר שמיקרוסופט צריכים למצוא דרך לתגמל אותי) אני מבקש שלא תעזור להם לקדם מכירות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- dr
- חבר ותיק