בטח ראיתם את ההכרזה על אופיס-לייב :-)

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
nira
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nira »

בטח ראיתם את ההכרזה על אופיס-לייב, אבל אולי לא היה לכם זמן לקרוא את כל הטקסט ולהכנס לעצם העניין, אז הנה סקירה קצרה בשבילכם.
אופיס לייב הוא בבסיסו שירות Hosting לאתרים שמיועד לעסקים קטנים. השירות מגיע בשלוש רמות – רמה בסיסית בחינם, רמה מתקדמת ב-20 דולר לחודש ורמה מקצועית ב – 40 דולר. השירות הבסיסי כולל אחסון אתר בנפח של 500 מגה, דומיין COM בחינם, 25 תיבות דואר ועוד כל מיני פיצ'רים. החבילה המתקדמת ביותר כוללת 2 גיגה אחסון, 50 תיבות דואר ויכולת עיצוב מתקדמת לאתר שלך באמצעות פרונטפייג'.
להשוואת פיצ'רים: http://office.microsoft.com/en-us/offic ... 01033.aspx

בהתחשב בזה שהשירות הוסטינג הכי זול שאני מכיר לוקח 2 דולר לחודש עבור חצי גיגה (לא כולל דומיין), מדובר בהחלט במבצע הוגן מאוד.
תודה מראש
ניר א.
geostant
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geostant »

מה יוצא להם מחלוקה חינם ?
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

מיועד לתושבי ארה"ב בלבד
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ולמה צריך לתת להם פרסום חינם?

ניר, אתה קשור אליהם?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
nira
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nira »

כן אני קשור (אני עובד במיקרוסופט)...מספר רב של פעמים אפילו ציינתי מצטער שפספסתי הפעם...אני שלחתי את זה בתגובה לשרשור הזה http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... ista&st=30
שבו מספר אנשים טענו בצדק לסכומים מופרזים לזכויות שימוש בתוכנות, ולכן הצגתי דרך שונה וחסכונית שכדי וטוב לדעת.......
מקווה שלא התכוונת ברצינות שאני עוסק בפרסום!?
מספיק שרק אחד מכול האנשים שקראו את הידיעה התכוון לחשוב על קניית OFFICE מקורי ושינה את דעתו MICROSOFT יוצאת מופסדת.....שלא לדבר על זה שהשרות קיים רק לארה"ב.

geostant: אין לי שום מושג מה יוצא למיקרוסופט
תודה מראש
ניר א.
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

השיווק חינם היא דרך לגיטימית להחדרת מוצר חדש לשוק, ברגע שהוא יהיה מוכר הם כבר ימצאו איך להוציא את הכסף
זה כמו YES/HOT שנותנים ערוצים חדשים בחינם לחודש כדי שהציבור יכיר אותם ויזדקק ואחרי זה דורשים על זה כסף
תמונה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ניר, אני מבקש שתצמצם את חשיפת מיקרוסופט כאן בפורום ותסתפק בלהביא לנו דרכים אמיתיות איך להימנע מתשלום ולא איך כן לשלם.

וברצינות, אין לי בעיה לדבר עליהם ברמה הטכנית אבל כמו שאני מקפיד שלא יהיו פה קראקים וכו' (דבר שמיקרוסופט צריכים למצוא דרך לתגמל אותי) אני מבקש שלא תעזור להם לקדם מכירות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
dr
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dr »

[אצבע] [אצבע] [אצבע] [אצבע] [אצבע] [אצבע] שנרשמים חינם נדרש לתת פרטי כרטיס אשראי !!!!!!!!
שלח תגובה