ערוץ חדש ב 7W
-
benny
- חבר ותיק

-
The_One
- אחלה חבר

-
dpklain
- תותח על

-
satobacko
- אחלה חבר

-
The_One
- אחלה חבר

-
The_One
- אחלה חבר

-
haim723
- אחלה חבר

-
The_One
- אחלה חבר

-
benny
- חבר ותיק

יא ידידיי א @ 29/11/2006, 13:52 כתב: אם אתר מסוים רוצה להגן על זכויותיו על תמונה אז ניתן לשים חותם על התמונה. כמובן שזה לא נותן ליגיטמציה להעתיק ולא לתת קרדיט.
לגבי התמונה הזו, אין לי מושג מאיפה נלקחה ואם אתה benny בעל הזכויות שלה אז תלמד פעם הבאה איך להגן על זכויותך.
אני לא בעל שום זכויות על התמונה הזו או תמונות אחרות.
זה פשוט לא יפה להעתיק ידיעה מפורום מתחרה ולפרסם כאילו זו ידיעה מרעישה ובלעדית.
אין לי בעיה עם פרסום הידיעה אלה עם העתקת התמונה.
לפני מספר ימים פרסמת כאן תמונות מדהימות של צלחת ענקית,אף אחד לא חשב להעתיק אותם
ולשים בפורום אחר ואני גם לא יודע איך היית מרגיש אם היו עושים זאת.
ולגבי חברנו THE ONE שטוען בתוקף שאינו מכיר שום פורום אחר,
שם קוראים לו THE ONE 31....
-
The_One
- אחלה חבר

רק שתדעו כולם כי benny שקרן הוא מדבר כך כי יש לו משהוא אשי נגדי אם בפורם אחר יש שם משתמש דומה לשם המשתמש שלי אז זה אומר שזה אני אם כולם רוצים לדעת אז שתדעו כי אני עזרתי לו בקנית מכשיר והוא החזיר בדברים לא יפים לא צריך לפרט , וכדי שאוכיח שהוא שקרו הנה שם האתר שלקחתי ממנו את התמונה הוא אתר בערבית שכמעת אני לא מבין בו דבר אבל יודע שיש מעדקו ערוצים וקודים לכך הנה האתר ואתם צריכם להיות רשום כדי לכנס לשם www.fannansat.com מישהוא שמרכבי צלחת שאני יודע אמר לי על אתר הזה
- amir777
- תותח על

-
benny
- חבר ותיק

אין לי שום דבר נגדך ובגלל זה לא אפרט איך אתה מתנהג.The_One @ 29/11/2006, 16:30 כתב: רק שתדעו כולם כי benny שקרן הוא מדבר כך כי יש לו משהוא אשי נגדי אם בפורם אחר יש שם משתמש דומה לשם המשתמש שלי אז זה אומר שזה אני אם כולם רוצים לדעת אז שתדעו כי אני עזרתי לו בקנית מכשיר והוא החזיר בדברים לא יפים לא צריך לפרט , וכדי שאוכיח שהוא שקרו הנה שם האתר שלקחתי ממנו את התמונה הוא אתר בערבית שכמעת אני לא מבין בו דבר אבל יודע שיש מעדקו ערוצים וקודים לכך הנה האתר ואתם צריכם להיות רשום כדי לכנס לשם www.fannansat.com מישהוא שמרכבי צלחת שאני יודע אמר לי על אתר הזה
מר קדקוד...
-
The_One
- אחלה חבר

הנה ציניתי מאיפה הבאתי את התמונה ואף אחד באתר הזה לא יאגיד למה לקחת את התמונה הזות כי הם סמים אותה שם שכדי שהאנשים יקחו אותה משם אז אני אינה מפר שום זכות אם אתם לא רוצים את התמנה אז אני אסיר אותה
ל benny האומלל רק אפשר להגיד חבל על העזרה שנתתי לך כאשר אתה מתנהג כך ואתה מי שהתחיל עם השטויות שלך כאשר אתה רואה הודעה שלי אתה מתחיל להגיב בצורה ברורה נגדי כדי שתוצי אותי שקרן אז איך אתה מצפה ממני להגיב
ל benny האומלל רק אפשר להגיד חבל על העזרה שנתתי לך כאשר אתה מתנהג כך ואתה מי שהתחיל עם השטויות שלך כאשר אתה רואה הודעה שלי אתה מתחיל להגיב בצורה ברורה נגדי כדי שתוצי אותי שקרן אז איך אתה מצפה ממני להגיב
- michagold
- אחלה חבר

אני חושב שהדיון הזה הוא לא לרמה של הפורום וחבל.
בינינו, לאף אחד (כמעט) אין מידע בלעדי לגבי ערוצים שעולים לאוויר, וכנראה שהם קראו על זה באינטרנט, עיתון או כל דבר אחר.
עבור מי שאינו גולש לפורומים אחרים, אכן זוהי ידיעה חדשה ומעניינת, שאם לא הייתה עולה כאן, הרבה אנשים לא היו יודעים עליה.
אבל לריב על דבר כזה?
כולנו אנשים בוגרים וחבל לריב על ענין כזה לא מהותי.
נ.ב. - בצלחת 1.20 שלי הערוץ לא נמצא...
בינינו, לאף אחד (כמעט) אין מידע בלעדי לגבי ערוצים שעולים לאוויר, וכנראה שהם קראו על זה באינטרנט, עיתון או כל דבר אחר.
עבור מי שאינו גולש לפורומים אחרים, אכן זוהי ידיעה חדשה ומעניינת, שאם לא הייתה עולה כאן, הרבה אנשים לא היו יודעים עליה.
אבל לריב על דבר כזה?
כולנו אנשים בוגרים וחבל לריב על ענין כזה לא מהותי.
נ.ב. - בצלחת 1.20 שלי הערוץ לא נמצא...
-
benny
- חבר ותיק

-
The_One
- אחלה חבר

ל michagold
רק הזכיר לכם מי התחיל את כל הדבר הזה במקום לומר לי תודה רבה על הערוץ תראו איך הוא הגיב אז רק כדי שיוצי אותי שקרן איך אתם מצפים ממני להגיב
ואני לא אומר פה שאני הראשון מי שמצא את הערוץ הזה אני פשוט מצאתי את הערוץ באתר מסוים עשיתי אצלי סריקה מצאתי אותו ואז פרסמתי אותו כדי שאנשים ידעו על הערוץ הזה מה הבעיה אני עדין לא מבין
רק הזכיר לכם מי התחיל את כל הדבר הזה במקום לומר לי תודה רבה על הערוץ תראו איך הוא הגיב אז רק כדי שיוצי אותי שקרן איך אתם מצפים ממני להגיב
ואני לא אומר פה שאני הראשון מי שמצא את הערוץ הזה אני פשוט מצאתי את הערוץ באתר מסוים עשיתי אצלי סריקה מצאתי אותו ואז פרסמתי אותו כדי שאנשים ידעו על הערוץ הזה מה הבעיה אני עדין לא מבין