SkyStar2 + קורא כרטיסים - יש דבר כזה? ועוד...

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
vstots
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי vstots »

שלום לכולם, ברוכים הנמצאים.
חדש כאן ובתחום, אז בעדינות בבקשה...

אני אוהד ליברפול, ומעוניין לעקוב אחר משחקי הקבוצה בליגה האנגלית, בגביעים האנגליים (גביע הליגה וגביע ה- FA) ובליגת האלופות.
לאחר שקצה נפשי בשידורים של ווסטהאם ובולטון, לאחר שעף הפיוז מהמחסור המוחלט במשחקי גביע, ולאחר שערוץ הספורט החליט שחוץ מבארסה וצ'לסי לא מעניין אותו כלום, החלטתי שהגיע הזמן להתקין צלחת.

לאחר קריאה בפורומים ומעט בירורים, ובסיוע שקיבלתי ממספר אנשים, הגעתי למסקנה שהתצורה הדרושה לי היא זו:

צלחת 1.20 מ'.
4 NLB-ים ללווינים 7E, 16E, 13E, 7W.
כרטיס SkyStar2 .

המטרה היא לצפות ב-ART עד סוף העונה, ומהעונה הבאה לעבור ל- Showtime (יחד עם זכויות השידור של הליגה האנגלית). כמובן שהאפשרות המועדפת היא למצוא שיתוף שיספק לי את החבילה של ART, אבל אם לא אצליח לעשות זאת, אשקול לרכוש כרטיס חוקי של ART עד סוף העונה, ואח"כ נראה מה עושים.

מה שמותיר אותי עם 4 שאלות:
1. האם התצורה שתיארתי הגיונית?
2. האם התצורה הזו תאפשר לי לצפות בכל משחקי הליגה האנגלית, הגביע האנגלי, גביע הליגה האנגלי, ובכל משחקי ליגת האלופות?
3. האם שידורי המשחקים שאקלוט ישודרו בשפה האנגלית?
4. האם יש אפשרות להשתמש בכרטיס SkyStar2 עם כרטיס חוקי של ART? אני מניח שבשביל לבצע זאת אני אזדקק לקורא כרטיסים חכמים שמחובר ל-USB, יש דבר כזה בכלל? או שבכדי להשתמש בכרטיס אני חייב לרכוש ממיר כדוגמת Dreambox, וכרטיס לוויני SS2 לא יספיק?

תודה רבה,
ורק טוב שיהיה.
רן.

* אגב, כשאני מדבר על קנייה של כרטיס חוקי לצפייה ב-ART, אני מתכוון לאחד מאלה: http://search.ebay.com/search/search.dl ... arch&fgtp=
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

למה דווקא כרטיס לווין ולא ממיר?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
vstots
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי vstots »

כדי שאני אוכל לצפות בכדורגל במחשב והטלוויזיה תישאר פנויה.
מה גם שבמידת הצורך אין לי בעיה לחבר את המחשב טלוויזיה, ואז כל האפשרויות פתוחות בפניי.
עד כמה שהבנתי אם אני רוכש ממיר - אין לי אפשרות (נוחה, לפחות) לצפות במחשב ולהשאיר את הטלוויזיה פנויה.
שלח תגובה