אתה צריך מכשיר מדידה לשם כך אולי תוכל להסתדר גם בלעדיו .למרות שזה לא מומלץ להשתמש
עם L.N.B אחד.מכיוון שאיכות הקליטה תהיה גרועה .
עמוס וניילסאט משדרים בעוצמה חזקה לאזורנו פשוט עליך לכוון את הצלחת בין שני הלווינים ובדוק
שאכן אתה קולט את כל הערוצים בלי פריזים...
תכניס כמובן את התדר של ערוץ 2,ן-10 לקבוצת התדרים של הניילסאט.
הקליטה ב-LNB אחד היא בעייתית במיוחד בחורף יש הרבה שיבושים לא ממליץ בכלל! כמה כבר עולה LNB? תקנה דייסק (מנתב) ל- 4 לויינים ותשתמש בשתי יציאות בלבד, בעתיד תוסיף לווינים נוספים.
השאלה הזאת כמו הקודמת שעניתי מתאימה למדור מתחילים ולא למדור כללי
אצלי על צלחת 90 ממונעת, כמו ש geostant כתב הנ"ל נקלט בצורה יותר מטובה ,גם בחורף הקשה האחרון לא היו לי שום בעיות
וזה כולל לווינים הרבה יותר קשים לקליטה מעמוס כמו 30W, 15W ,7E, 7W, 16E, 26E, 39E ,42E
Every man dies , Not every man really lives אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
מנסין על בשרי אצלי המתקין "חסך" ושם ראת ניל סאט ועמוס על אותו LNB תכלס זה עובד אך יש בעיות איך שיורד גשם , ובלי קשר גם בימים בהירים בזמן שיש הפרעות קליטה קלות אין קליטה בנילסאט לסיכומו של עניין עדיף לא לחסוך ולעשות עין נפרדת לעמוס ולנילסאט "הרבה פעמים קיצורי דרך בחיים גורמים לנו לעשות דרך ארוכה ומפותלת יותר " טוב בכל דבר בחיים ...
pakwan @ 5/12/2006, 19:32 כתב:
אצלי על צלחת 90 ממונעת, כמו ש geostant כתב הנ"ל נקלט בצורה יותר מטובה ,גם בחורף הקשה האחרון לא היו לי שום בעיות
וזה כולל לווינים הרבה יותר קשים לקליטה מעמוס כמו 30W, 15W ,7E, 7W, 16E, 26E, 39E ,42E
30w בצלחת 90 ס"מ ?
נדיר מאוד, ויפה שהצלחת .
אך הקליטה באחוזים ?
pakwan @ 6/12/2006, 21:08 כתב:
לא אני , איציק המתקין (cavtl)
אני קולט בערך 150 ערוצים באחוזים מאוד גבוהים ובלי BER ולא הבנתי עוד איזה אלומה אני אמור לקלוט
האחוזים: