שיתוף לחברי הפורום

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
חזי ששון
מתקין
מתקין

שליחה על ידי חזי ששון »

שלום לכולם --לא פעם ניתקלתי בחברים, שרכשו במיטב כספם ממירי שיתוף למיניהם
ורוצים ליתחבר לשיתוף אבל לא יודיעים איך , ומי יכול לעזור בנושא היתחבות לשיתוף -כמובן לחברי
הפורום. יודע אני שכאן, בפורום הכחול . מיתנהל שיתוף מיזה הרבה זמן .--אבל !!!רק למי שיש לא הרבה
הרבה קשרים טובים אם ההנהלה, והכל, תחת סודיות , וערפל קרב, שוווווווווו שאף אחד בטעות לא יפלות
שלחבר יש שיתוף .
לי אשית אין זמן לשיתוף --אבל! למה לא לעזור לחבר שרוצה מאוד , וכמובן בתשלום
להנות מחגיגת השיתוך,כמו שאר החברים שמחוברים בשקט , ידידי -המנהל -י א .
למה לעשות עבל אם אפשר לעזור בקייף לכל המעונין בשיתוף.

היום, אם כל מאות חברי הפורום אפשר היה ליצור שיתוף ,טוב ,אמין ,-אם אפשרות של אין ספור חבילות
לצפיה -במחיר מצחיק לכל המעונין .
ותחשבו על פיתרונות שיתוף לכולם

תודה--חזי |כן|
חזי ;0522/504290
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

חזי נשמה.
אני לא בשיתוף של הפורומים בארץ ומבין למה לא לשתף את כולם.
אם יצרפו עוד הרבה איש השיתוף ירד במיטבו. יהיה פריזים ניתוקים ועוד...
במיוחד שהשרתים בארץ גרועים.
זה כמו שתיקח זרם מיים קבוע תחלק את הזרם בין 20 איש .
ולאחר מכן תוסיף 20 איש, עוצמת זרם המיים תיהיה מאוד נמוכה.
אנשים לא יוכלו להיתקלח וישאר להם סבון על הפנים ;)
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
nalozazi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי nalozazi »

שטויות ככל שיהיו יותר אנשים ככה יהיה יותר כסף לקנות שרתים יותר מהירים ומי אמר שצריך לקנות שרת בארץ?
אפשר לקנות בחול גם .

הכל זה היצע וביקוש אם יהיו יותר אנשים ככה אפשר יהיה לפתוח שרתים יותר מהירים ועם יותר חבילות זה כבר לא בטוח כי עלויות האחזקה וקניה של שרת יקחו יותר כסף למרות שזה תשלום שנתי למיטב ידעתי.

ולא צריך מליון חבילות לדעתי 5-4 חבילות יכולות לכסות את מירב הערוצים הקיים ולכסות את 90% משידורי
הספורט והסרטים הקיימים לא צריך להתפרע בחבילות!.
Say hello to my little friend!!!

תמונה
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

יכול להיות שאתה צודק
אבל אני חושב שאפילו אם היה שרת טוב וחזק יש בעיה לכרטיס שלא יכול לספק למאה איש מפתחות. תחשוב על זה שצריך לירכוש עוד כרטיסים.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Satil
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי Satil »

ידידי אם אתה כזה חכם... ויודע הכל אז אולי תפתח שיתוף לך ולחבריך...
אני לא יודע אם קיים שיתוף פה או בכל מקום אחר אבל זכותו של כל איחוד לברור את חבריו...
אני בטוח שניסית להתקבל בשיתופים שונים ונתקלת בחומה! אני אתן לך טיפ קטן זה כנראה בגללה ההתיחסות שלך לנושא.
אני לא מצפה לתשובה סתם רציתי לשפוך את שעל ליבי לאחר שקראתי את ההשתלחות חסרת הרסן שלך באנשים תמימים.

חג אורים שמח.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

חזי ידידי,

בו נניח שהרעיון שלך מעניין. ונניח עוד שנקים שרת שיתוף לכל דורש. ונניח עוד שזה יהיה שרת הכי חזק במזרח התיכון יציב כמו סלע. כמה אנשים אתה חושב שירצו להתחבר??? הרי הישראלי הממוצע ישר יעשה לי חשבון על כול גרוש וחצי שעלה השרת ויכפיל בכמה אנשים וישר יגיד לי שאני גנב ועושה קופה עח כולכם. ככה זה העם הזה, אין מה לעשות. אז תן לי סיבה טובה שנעשה את זה...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
חזי ששון
מתקין
מתקין

שליחה על ידי חזי ששון »

אני לא מבין גדול בשרתים-- אבל לדעתי יש הרבה מוחות טובים בפורום ,שכן מבינינים בכל נושא
שיתוף , שרתים, וכל הקשור בכך ובינהם אתה -י א ,

טוב אז אם זה כזה גדול ומסובך שלחברי הפורום בלבד יהיה שתוף
אזי חבל על הזמן
חברים ניסיתי מה לעשות לא הלך .

ושוב שכל חבר יצתרך לימצוא לא את החבורה הסודית שלא לשיתוף

תודה -בי
חזי ;0522/504290
The_One
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי The_One »

אני לא יודע הרבה על DREMBOX אבל
אם אין אפשרות שכל אחד שיש לו DREMBOX להתחבר לשיתוף אז רוב הערוצים יהיו סגורים אז למה אתם אומרים כל הזמן בפורם זה שDREMBOX הוא הטוב ביותר לשיתוף אם אין אפשרות שכל אחד יתחבר לשיתוף
י א , אתה צודק לגבי שהאנשים מתחלים לדבר שטויות אבל למרות זות אתה צריך לקבוע מחיר מסוים לכול מי שרוצה להתחבר אם מישהוא מתחיל לדבר על המחיר אז שלא יתחברו זה פשוט
חזי ששון
מתקין
מתקין

שליחה על ידי חזי ששון »

אולי באמת תנסה שוב י א
תישאל מי , וכמה אנשים באמת רוצים שיתוף אמיתי ,ומה העלות לכל
חבר ,וכמובן ,,,,, אם כללים נוקשים לכל מי שיעשה בעיותו

תנסה בהצלחה!
בי
חזי ;0522/504290
סמל אישי של משתמש
zeevtt
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeevtt »

במידה וכן

צריך לקבוע פגישה לא כנס

ואז לשמוע את כל הפרטים

ולא בפורום כמכירה פומבית
Hlias sat
מתקין
מתקין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Hlias sat »

חזי אם אתה רוצה שיתוף טוב .כוונה למעט חברים .. אז תשלם 1000 ש"ח לשנה
1000 ש"ח לשנה זה מחיר סביר ביחס לעלות הכרטיסים .
hammer29
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי hammer29 »

חברים, אני מתעניים בכל הנושאים הקשורים בלווינים כבר לא מעט זמן למרות גילי הצעיר יחסית לתחום הנ"ל ושמתי לב לדבר מעניין: רוב האנשים שיש ברשותם צלחות לווין ויודעים על ערוצים מקודדים מתעניינים רק בדבר אחד: לחלוב כמה שיותר מידע ממי שמבין ולבקש ממישהו עזרה שיעשה בשבילו משהו ויכניס לו עם הכפית לפה את כל החומר (מה שאמרתי עכשיו יכעיס לא מעט אנשים, אבל אלה הן העובדות).
יש מעט גם לא מעט אנשים שכן לומדים ויודעים היטב את הנושא ומנסים לעזור כמה שיותר, אך ככל שיותר הם עוזרים, לאנשים שנעזרים בידע שלהם יש תאבון גדול יותר ככל שיש יותר עזרה:)
למה אני למעשה אומר את הדברים האלה? פשוט מאוד. אני חושב שההודעה לגבי השיתוף כאן בפורום הייתה מיותרת לגמרי. מי שרכש ציוד לוויני ומכיר את החומר, יכול לקחת יוזמה בידיו ולחשוב לבד, להקים שרתים ולעשות קבוצות שיתוף קטנות לו ולחבריו. לדעתי אין צורך בהקמת שרת גדול שינוהל על ידי מומחה אחד שישקיע ממיטב זמנו (וזה דורש) ויחבר מאות אנשים שלא מבינים בזה כלום, אבל שילמו ורוצים שירות.
הגיע זמן ללמוד לעשות דברים לבד.
זה הכל.

חג שמח:))
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אתה בהחלט צודק לגבי "חליבת הידע"
matigol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי matigol »

י א @ 22/12/2006, 12:39 כתב: אתה בהחלט צודק לגבי "חליבת הידע"
אני מיצר על כך שאתה רואה את זה כך.

אני מניח כי זו הסיבה שבגינה לא זכיתי ממך למענה לגבי השיתוף (לא על גבי הפורום, ולא במסרים).

אני חדש (או אפילו עוד לא חדש, רק שוקל את כניסתי) בתחום.
אני לא חוסך מעצמי קריאה והבנה עצמית של חומר (לשם כך החומר צריך להיות זמין).

בתחומים בהם צברתי נסיון (6 שנים בפורום אודיו), שיתפתי כל מי שחפץ בכך, ומעולם לא ראיתי בבקשה לחוות דעת,טיפ, או הנחיה כלשהי כ"נסיון חליבה".

כנראה שעולם המושגים שלנו שונה. אתה כאמור, לא חייב לנהוג כך, ובודאי שאתה לא חייב לאף אחד שום דבר.
מעציב משהו.

שבת שלום.
מתי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני מעולם לא חסכתי בתשובות בשאלות טכניות כאן בפורום ואני לא עונה על שאלות כאלה במסרים אישיים מהסיבה שפורום נועד לשאלות ותשובות כדי שכולם יראו את השאלה ואת התשובה וישתתפו בתהליך.

חליבת ידע שאני מדבר עליו מתיחס לאנשים שמטרתם היתה ניצול כדי לקבל כוח והיו לא מעט כאלה במשך השנים שיצרו קירבה אישית אלי במסנגר, נדנדו לי ימים ולילות וחלבו ממני מידע רב וזאת בכדי שלא יראו כולם שהם בעצם לא יודעים ולכשצברו את הידע ממני היציגו את עצמם כמומחים מלידה וזאת מהסיבה היחידה שידע הוא כוח. אין בעיה ללמד אנשים אבל אני כבר מקפיד שלאף אחד אני לא נותן ידע שלם כי מי שמקבל ידע שלם (מנסיון) הופך ליריב. אני לא חפץ לריב עם אנשים ולכן אני נוהג כך.

אכן זה עצוב שהחיים הביאו אותי לכך אבל כך כנראה טבעם של אנשים.

בנוסף לכך, דעתי האישית היא שאם "מאכילים" ידע לאנשים אז הם לא ירצו לחקור וללמוד בעצמם.
matigol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי matigol »

י א @ 22/12/2006, 16:19 כתב: אני מעולם לא חסכתי בתשובות בשאלות טכניות כאן בפורום ואני לא עונה על שאלות כאלה במסרים אישיים מהסיבה שפורום נועד לשאלות ותשובות כדי שכולם יראו את השאלה ואת התשובה וישתתפו בתהליך.

אגב, המסר ששלחתי לך היה בעקבות thread בפורום בו נאמר מפורשות שנושא השיתוף רק במסרים פרטיים. מילאתי את ההנחיה, וקיבלתי תשובה (ממך) - בפורום בלבד.
בתוכנה זה נקרא inifinite recursion [מתגלגל]

י א @ 22/12/2006, 16:19 כתב: חליבת ידע שאני מדבר עליו מתיחס לאנשים שמטרתם היתה ניצול כדי לקבל כוח והיו לא מעט כאלה במשך השנים שיצרו קירבה אישית אלי במסנגר, נדנדו לי ימים ולילות וחלבו ממני מידע רב וזאת בכדי שלא יראו כולם שהם בעצם לא יודעים ולכשצברו את הידע ממני היציגו את עצמם כמומחים מלידה וזאת מהסיבה היחידה שידע הוא כוח. אין בעיה ללמד אנשים אבל אני כבר מקפיד שלאף אחד אני לא נותן ידע שלם כי מי שמקבל ידע שלם (מנסיון) הופך ליריב. אני לא חפץ לריב עם אנשים ולכן אני נוהג כך.

פרנואידי כמעט כמו אנדי גרוב :D

אתה רואה בכל מי שיכיר את החומר כמוך אוייב/יריב (you name it) פוטנציאלי ?
אם זה פורום חובבים, היכן היריבות? אם זה לא פוגע בך מסחרית, מה הבעיה שלמישהו שלמד ממך משהו ואולי למד משהו נוסף, תהיה דיעה שונה משלך ברבות הימים?

אני חושב שאתה שופך כאן את התינוק עם המים.

י א @ 22/12/2006, 16:19 כתב: בנוסף לכך, דעתי האישית היא שאם "מאכילים" ידע לאנשים אז הם לא ירצו לחקור וללמוד בעצמם.

אישית (כמי שמחקר הוא לחם חוקו) אני לא חושש או נרתע מלחקור דברים חדשים.
יחד עם זאת לגלות דברים קיימים, זה מיותר.
MarioMan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי MarioMan »

"אישית (כמי שמחקר הוא לחם חוקו) אני לא חושש או נרתע מלחקור דברים חדשים.
יחד עם זאת לגלות דברים קיימים, זה מיותר."

בלי לפגוע, אבל מיותר למי ?

למי שמצא לו מישהוא שיהיה מוכן להשקיע הרבה מזמנו האישי על מנת ללמד אותו דברים מסויימים במקום לשלוח אותו לחפש בגוגל, למשל (דבר שד"א לא לוקח הרבה זמן) בוודאי שכן.

אבל לצד השני זה לא מועיל בדבר אלא להיפך.
sagyvd
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי sagyvd »

י.א אני חייב להגיד לך תודה
קראתי כמעט הכל ואתה בפירוש צודק
אתה משקיע ונותן הכל מעצמך על תיתן לאנשים קטנים
להרגיז אותך וכל הכבוד על האצילות נפש .
הלוואי שהרבה אנשים היו יודעים שלפעמים צריך גם לחייך להגיד מילה טובה
לפרגן אחד לשני אבל אני גם ניגעל מהגועל של אלו שלא יודעיםלעשות זאת ורק בוכים ומתלוננים
matigol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי matigol »

MarioMan @ 22/12/2006, 17:44 כתב: בלי לפגוע, אבל מיותר למי ?
מיותר לעולם (במקרה זה לחברים).

בעולם המחקר (אקדמיה) ידע שנרכש הוא נחלת הכלל.
בעל הידע שחולק אותו מקבל את הקרדיט לכך ומוערך. בעזרת הידע הזה פרטים רבים יותר יכולים לצבור ידע נוסף שבסה"כ יהיה גדול הרבה יותר ממה שאדם אחד לבדו יוכל (תחשוב על שיטת הפירמידה...).

בצורה זו הקהילה מועצמת.

לא דיברתי על ליווי צמוד וחניכה אישית, דיברתי על מידע זמין. לא יותר -לא פחות.
roseng
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי roseng »

שלום לכולם

אני די חדש בתחום. הידע שרכשתי מהפורום הוא חלקי ביותר והרבה פעמיים אינני מבין גם במה מדובר לא מתוך חוסר רצון להעמיק בנושא אלא מתוך שאין בידי מספיק כלים בהבנת הנקרא הבסיסי.

אני מגיע מתוך תחום הרפואה בו אני עוסק שנים רבות גם בתחום זה ישנם כאלה המלמדים והמעבירים את הידע שצברו במשך השנים למרות הידיעה שהעברת הידע היא בעצם העברת "כוח הידע" לדור הבא והחשש הקיים לניצולו למטרות קידום במובן השלילי של המילה. לכן,ה"פחדנים" שביננו אינם מלמדים כלל או מלמדים חלקית. כול אחד וסיבותיו שמורות עימדו.

כאן אנו נמצאים בפורום חופשי כששמותינו אינם נחשפים לציבור הרחב. ולכן, ממה הידענים בפורום בעצם פוחדים? האם מנהל הפורום והידענים שכמותו יפסידו את "כוח הידע" בהעברת הידע?. נכון, בתחומים רבים ישנם אנשים ה"חולבים" את הידע ומנצלים זאת לרעה אך הם במיעוט. אני דוגל במחשבה חיובית ובהעברת מידע לבאים אחרי. מניסיוני, אלו שירצו את מקומי ימצאו תמיד דרכים נוספות לתפוס את מקומי גם בלי "כוח הידע" כי הם כאלו.

אני פונה למנהל הפורום בבקשה זכור שחברי הפורום המנוסים פחות צמאים לידע הרב שלך וכשכמותך ולשם כך יצרת פורום זה וזאת מטרתו- שיח פתוח תוך כדי העברת מידע וידע. צאו מאוירת הפחד של "כוח הידע" בצורתו השלילית ופתחו דף חדש בהעברת הידע לחברי הפורום שכונותיהם אמיתיות ואקדמיות בלבד תוך כדי לקיחת סיכונים של "תקלות" בדרך.

אני מציע להתחיל בהעברת מידע בסיסי בכול התחומים בדביק (המידע כיום דל ביותר) ולחשוב ביחד תוך ניהול שיח פורה ולא של "סגירת חשבונות" להקמת מערכת שיתוף העונה על מירב הדרישות של חברי הפורום.

אני פונה למנהל הפורום ולידענים שביננו על תחששו להעברת "כוח הידע" אנו הלומדים האמיתיים נתמוך בכם בכתיבתינו בפורום. הרימו את הכפפה.

תודה
שלח תגובה