חבר'ה בעקבות עלייתו של ערוץ 1 לדיגיטל חברת yes שמתי לב מפציצה בחודש מרץ הקרוב את קהל לקוחותיה במספר ערוצים חדשים . התחרות עומדת להתחיל ערוץ 1 בדיגיטל נגד YES . התוצאה בינתיים 0-0
yes STARS 1 - יעלה באפיק 12 ב-4/3 , יאכלס סדרות בעלות אופי משפחתי יותר .
yes STARS 2 - יעלה באפיק 13 ב-4/3 , יהיה ערוץ סדרות אקשן .
yes STARS 3 - יעלה באפיק 14 ב-4/3 , מחליף את ערוץ 3 של הוט - רוב התכנים יהיו של הוט מערוץ 3 המקורי אך בזמן שידור הפקות מקור של הוט ישודר בערוץ סדרות רכש חדשות וותיקות .
yes select - פורטל ערוצי הבית יזוז ממקומו ב-4/3 וישתנה מעט , הערוץ כנראה יעבור לאפיק 30 .
Nat Geo Wild - יעלה באפיק 34 ב-1/3 ויחליף את ערוץ Adventure 1
ספורט 5 קלאסיק - יעלה באפיק ככול הנראה 57 ב-18/3 (דחייה שלישית כבר) , הערוץ יהיה בתשלום , לא ידוע גורלו של ערוץ EXTREME
ספורט 5 ניוז - יעלה ככול הנראה באפיק 58 ב-18/3 , הערוץ יהיה בתשלום , לא ידוע גורלו של ערוץ Eurosport News
ספורט 1 וספורט 2 אמורים לעבור למתכונת של ערוץ ולשדר 8 שעות ביום , לא ברור מתי זה יקרה (הערכה שלי שזה יהיה במקביל לעלית הערוצים החדשים של ערוץ הספורט)
תמצאו לי את הפראייר שישלם על ערוץ כמו "ספורט 5 קלאסיק" או "ספורט 5 ניוז".
היום באינטרנט בלחיצת כפתור (ובחינם) ניתן להתעדכן על כל אירועי הספורט בישראל ובעולם.
ולא, לא צריך להתלהב - המגמה, גם בהוט וגם ביס, היא לרוקן את חבילת הבסיס מכל התכנים המעניינים ולהעביר אותם לערוצי נישה בתשלום, כך שכדי לקבל תכנים נורמליים צריך לשלם מעל 200 שקל בחודש.
כל הערוצים שאתה מציין הם אכן מעניינים, אם אתה קרוב משפחה של גאיידמאק. לא תודה, אני נשאר עם הצלחת הפרטית שלי.
satobacko @ 17/2/2007, 03:32 כתב:
כל הערוצים שאתה מציין הם אכן מעניינים, אם אתה קרוב משפחה של גאיידמאק. לא תודה, אני נשאר עם הצלחת הפרטית שלי.
כוונתי היא להראות איך חברת יס נערכת לעצור את גל הלקוחות שלה מפני דרישות לניתוק . בגלל שהערוץ 1 יהיה בדיגיטל אולי יס תחליט להוזיל משמעותית את חבילות התוכן שלה על מנת להפחית את מספר הניתוקים.
לא נראה לי שעליית ערוץ 1 בדיגטל תגרום ליס (או להוט) להוזיל את החבילות שלהם. הרבה אנשים מנויים לא בגלל ערוץ 1 אלה בגלל ערוצים כמו 8, 3 וערוצי סרטים (יש אנשים שמנויים רק בגלל סדרה כלשהי... לדוגמא - וזו רק דוגמא - השיר שלנו).
אני בהחלט מסכים עם satobacko, אם הם יעשו משהו זה יציאו ערוצים שמנויים אוהבים בכדי לגבות יותר כסף.
אבל מה אכפת לנו מיס או הוט, אנחנו לא צריכים אותם, שיעשו מה שבה להם ושהפראיירים ימשכו לשלם......
מעבר ערוץ 1 לדיגיטלי היה מחויב מציאות כבר מזה שנים רבות. ערוץ ממלכתי שמתוחזק מתשלום אגרת טלויזיה שלא דואג לאפשר צפייה באיכות נורמלית לתושבי המדינה ללא תשלום היה שערוריה.
לדעתי יס טפשים שלו עשו הסדר דומה לזה שעשו בסקאי אנגליה עם ה BBC. אבל הטפשות היא על גבול רדיפת הבצע אצלנו.
העיקר שכבר זה יעלה ללוין בדיגיטלי ונוכל לומר שהחלה תקופה חדשה בארץ...
תיצטרך בשביל זה לשים עיין כפולה במקום מפצל
אין מה לעשות מ י ד ס ה עלות ההתקנה תיהיה טיפה יותר יקרה כשרוצים לפצל לכמה חדרים ולהוסיף עוד קליטה שלווין נוסף.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E