בבקשה יעוץ:בעייות קליטה בלווין ABS1
-
thor39
- חבר פורום

דודה שלי התקינה מערכת קליטה ללווין בעזרת מתקין מקצועי. שבוע ימים הכל היה בסדר. בשבועים האחרונים בלויין הנ"ל, כל מספר שעות התמונה נשברת או נעלמת לכמה שניות או שנרשם no signal. הבעייה קיימת בכל ערוצי הלווין הספיציפי הזה לחילופין או בו זמנית. זה נמשך מכמה שניות עד מספר דקות. אחרי זה המצב משתפר ומתייצב לכמה שעות ולפעמים הבעייה חוזרת אחרי מספר דקות. כאשר זה קרה בימים גשומים לא התרגשנו, אבל עכשיו יש שמש ולא מעונן.
האם זה אומר שיש בעיה בציוד כלומר, גודל הצלחת 1.20לא מספיק, או ששמו צלחת קטנה במספר סמנטימטרים, או שהLNB לא איכותי או פגום, או שאיכות הממיר CDVB-2300C הוא על הפנים. או שאולי יש בעייה בשידורי הלווין הזה בארץ.
האם זה אומר שיש בעיה בציוד כלומר, גודל הצלחת 1.20לא מספיק, או ששמו צלחת קטנה במספר סמנטימטרים, או שהLNB לא איכותי או פגום, או שאיכות הממיר CDVB-2300C הוא על הפנים. או שאולי יש בעייה בשידורי הלווין הזה בארץ.
-
MAYDASSA
- מתקין

-
thor39
- חבר פורום

- cavtl
- מתקין

לדעתי משהוא בציוד ניפגם LNB או חדרו מים לפלג או שהכבל לחוץ או יש הפרעה של מיקרו דבר לא הגיוני
כי אתה אומר שבשבוע הראשון ראיתם טוב. תנסה לבדוק אולי יש הפרעה פיזית אני לא יודע את הנתונים
אבל פעם ניתקלתי בתופעה כזאת והתברר שהקימו מנוף גדול שכל פעם שהוא יסתובב לא היתה קליטה
זה מצחיק אבל זאת היתה הבעיה עד שהורידו את המנוף
כי אתה אומר שבשבוע הראשון ראיתם טוב. תנסה לבדוק אולי יש הפרעה פיזית אני לא יודע את הנתונים
אבל פעם ניתקלתי בתופעה כזאת והתברר שהקימו מנוף גדול שכל פעם שהוא יסתובב לא היתה קליטה
זה מצחיק אבל זאת היתה הבעיה עד שהורידו את המנוף
-
thor39
- חבר פורום

מהאשכול של חברנו IttaiM מתברר כי אכן בתאריכים 19 עד 22 היו הפרעות קליטה קשות באיזורים שונים,
גם המתקין אמר לנו שקיבל תלונות מלקוחות על הפרעות קליטה. זה לדעתו עקב סערות שמש או הפרעות קוסמיות אחרות או מעקב של הצבא או המשטרה. הוא הציע להמתין יום ולראות. ואכן מאתמול הקליטה חזרה להיות חלקה. נקווה שזה ימשיך כך.
גם המתקין אמר לנו שקיבל תלונות מלקוחות על הפרעות קליטה. זה לדעתו עקב סערות שמש או הפרעות קוסמיות אחרות או מעקב של הצבא או המשטרה. הוא הציע להמתין יום ולראות. ואכן מאתמול הקליטה חזרה להיות חלקה. נקווה שזה ימשיך כך.