דייסק 1.2 מסוג 8 ל 1 GOTO NN SWITCH

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
EB1000
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי EB1000 »

שלום לכולם,

יש ברשותי דייסק של חברת VANTAGE 8 ל 1 מסוג: GOTO NN SWITCH VT-DS-8/1

שאלה ראשונה: אם אני רוצה להתקין 9 לווינים באמצעותו עי שימוש ב LNB יחיד ל 2 לווינים (נניח 4 ו 7 W). האם זה אפשרי להגדיר את הדייסק הזה בדרימון?

כרגע יש לי 7 לווינים מחוברים לדייסק הנ"ל. הגדרתי אותם עי NON STANDARD ו MOTOR SETUP לפי המדריך של יא. אם אני ב MOTOR SETUP מגדיר 2 לווינים נניך 4 ו 7W לאותה כניסה בדייסק, האם הדיסק באופן 1.2 שלמעשה מדמה מנוע, יהיה מסוגל להנעל על 4W וגם 7W בהתאם לערוץ שנבחר מתוכם?

שאלה שניה: לפי הוראות היצרן של הדייסק הנ"ל, ניתן להגדירו לא רק כ 1.2 אלא גם כ 1.1. זה אומר ללא הדמיה של מנוע. האם זה אפשרי בדרימון ואם כן כייצד?

שאלה שלישית: כרגע עם הגדרה של 1.2 בכל פעם שאני מעביר לערוץ מלווין שונה, אני מקבל הודעה להמתין עד שהמנוע יגיע ללויין. זמן ההמתנה הוא בין 3 ל 5 שניות. אבל זה בסך הכל SWITCH ולא באמת מנוע, אז מדוע הוא מתעקב? האם זו השהיה בתוכנה? אם הבנתי נכון כל מה שהדייסק צריך לבצע זה לשות מצב מפסק פנימי ל LNB המבוקש. למה לעזאזל זה צריך לקחת יותר מאלפית שנייה?

תודה מאש לכל המשיבים
The more I see People the more like Pigs..
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

תגדיר כ 1.1 ואז ללא המתנה.

אפשר לחבר דייסק 4 ל 1 ולהגדיר שאחת הכניסות שלו היא מנוע 1.2 וכך זה יתן לך 8 + 3 לווינים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

הדאסקים שהיגיעו לאחרונה זה דיאסקים שמותאמים ל1.2 ועוד כ10 ימים אמורים להגיע דיאסקים

מתאימים לעבוד עם 1.1

פשוט הם לא מתוכנתים לעבוד עם 1.1

ולגבי השאלה אם אפשר לשלב את 7W-4W לכניסה אחת בדיאסק ברור שכן
סמל אישי של משתמש
EB1000
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי EB1000 »

MAYDASSA @ 6/3/2007, 18:07 כתב:

ולגבי השאלה אם אפשר לשלב את 7W-4W לכניסה אחת בדיאסק ברור שכן
תודה. זה ידוע לי. אני שואל אם אפשר לשלב 4/7W בLNB אחד ובכל זאת להשתמש בהגדרות דייסק 1.2 כאילו היה מנוע. זה אומר בהגדרות MOTOR אני משייך 2 לווינים לאותה הכניסה בדייסק? ואז אם אני בוחר ערוץ מתוק 4W הוא יפעיל את כניסה 2 לדוגמה וגם אם אני בוחר ערוץ מתוך 7W הוא יפעיל את כניסה 2.

זה כמו שיש מנוע HH ואתה פונה איתו ללווין 4W ומבלי שיזוז אתה רוצה לקלוט גם את 4W באותו המיקום של הצלחת. רק שכאן זה דייסק SWITCH
תודה
The more I see People the more like Pigs..
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

ההודעה שאתה מקבל זה הודעת סרק [דמי] וכמוכן שאפשר לשלב אותם בLNB אחד בדיאסק

וההודעה שתקבל לא תפריע
shachar
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי shachar »

אם אתה מעוניין מלווין 4W רק בערוץ 2 ו-10,
אז תגדיר בדייסק רק את NILESAT (אין צורך להגדיר את AMOS)
ותבצע סריקה ידנית של התדר של ערוץ 2 ו-10,
כאילו שהם על NILESAT.
שלח תגובה