לא נפרדים מצלחת הלווין גם על הכביש
- yoramro
- תותח על

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- yoramro
- תותח על

-
prince_amir
- תותח על

אני לא חושב שצריך לעשות רעש מכל הסיפור, בכל מקרה הבחור הביא לנו מוצר מעניין, שאלו מחיר כי גם זה דבר שמעניין את החברים בפורום, אז לי למשל ממש לא משנה אם הוא מוכר או שהירקן ממול ימכור זאת.
לגבי פרסומת סמויה או לא, זה נחמד שיש יבואן או מוכר שמוכן לחשו, את קהל הקוראים בדברים חדשים
גם אם בדרך אולי ירוויח מכך , לי קשה לראות מישהו אכן מוציא 15 אלף שקל לכזה צלחת, אבל ברגע שאני יזכה בלוטו או בכמה מליונים, אני מבטיח להתקין אחת במרצדס או \ ו ביכטה![[דבורה] [דבורה]](./images/smilies/an09.gif)
לגבי פרסומת סמויה או לא, זה נחמד שיש יבואן או מוכר שמוכן לחשו, את קהל הקוראים בדברים חדשים
גם אם בדרך אולי ירוויח מכך , לי קשה לראות מישהו אכן מוציא 15 אלף שקל לכזה צלחת, אבל ברגע שאני יזכה בלוטו או בכמה מליונים, אני מבטיח להתקין אחת במרצדס או \ ו ביכטה
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זו לא הנקודה. תחשוב מה יקרה אם כל היבואנים, בעלי החנויות והמתקינים יתחילו למלא את הפורום במוצרים שלהם וכל הודעה שנייה תהפוך לפרסומת. לא חסרות לנו פרסומות בערוצי הטלויזיה? האם ראיתם אותי כותב ומפרסם את החנות שלי בהודעות הפורום? יש דרך לשים פרסומות באתר והדרך היא לא בכתיבה בהודעות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
אם כל הודעה שנייה שהייתי כותב בפורום הייתה פרסומת, הייתי מבין אותךי א @ 1/4/2007, 20:53 כתב: זו לא הנקודה. תחשוב מה יקרה אם כל היבואנים, בעלי החנויות והמתקינים יתחילו למלא את הפורום במוצרים שלהם וכל הודעה שנייה תהפוך לפרסומת. לא חסרות לנו פרסומות בערוצי הטלויזיה? האם ראיתם אותי כותב ומפרסם את החנות שלי בהודעות הפורום? יש דרך לשים פרסומות באתר והדרך היא לא בכתיבה בהודעות.
אבל אם על כל 100 הודעות שבהם אני כותב תשובות לשאלות כאן בפורום ותורם מהידע שלי יש הודעה שמטרתה להודיעה על מוצר חדש אני חושב שזה בדיוק מטרת הפורום
דווקא העניין שאם כל היבואנים שמתעסקים בארץ בתחום תקשורת הלווין היו נמצאים כאן בפורום
הפורום רק היה מרוויח מהעניין, אני חושב שכל גולש כאן היה שמח אם היה שואל שאלה בנושא ממיר X
או בנושא צלחת Y והיה מקבל ישירות בפורום תשובה מאותו יבואן.
פסח שמח וכשר