רשות השידור פשוט ביזיון!!!
-
biran6
- חבר פורום

יש לי מכתב מדובר הראשות שמבטיח לי שידור משחקים חשובים בערוץ 33 עד למעבר לדיגיטלי. דיברתי היום משעה 18:30 5 פעמים ישירות עם המזכירה של מנהל רשות השידור שהבטיחה לי בפירוש מטעם המנהל הבטחה שהמשחק של מכבי תל אביב ישודר בערוץ 33. ומה נגמר? יוק יריקה בפרצוף בלי הסבר. המעבר לדיגיטלי היה אמור להתבצע עד תחילת מרץ. אנחנו כבר באמצע אפריל ומה קורה? יוק יריקה בפרצוף!
בבקשה!!!!!!!!!!!! כל מי שקורא הנל מתבקש להתקשר ישירות למשרד המנהל של רשות השידור ולהגיד לו את דעתו ולשאול מתי??? עד מתי??? מתי כבר דיגיטלי???? מתי כבר תהיה תמורה לאגרה??? מתי כבר תעמדו בהבטחות פומביות שלכם???
הטלפונים:
משרד המנהל: 02-5301113
ערוץ 1: 02-5301333
בבקשה!!!!!!!!!!!! כל מי שקורא הנל מתבקש להתקשר ישירות למשרד המנהל של רשות השידור ולהגיד לו את דעתו ולשאול מתי??? עד מתי??? מתי כבר דיגיטלי???? מתי כבר תהיה תמורה לאגרה??? מתי כבר תעמדו בהבטחות פומביות שלכם???
הטלפונים:
משרד המנהל: 02-5301113
ערוץ 1: 02-5301333
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- IttaiM
- תותח על

- dudutr
- תותח על

- 47sat
- חבר ותיק

אין ציפיות מהמנכ"ל הנוכחי מאחר והתפקיד גדול עליו.
שידורי ספורט ממש לא מעניינים אותו בשבוע שעבר נקטע משחק גביע דוויס מול איטליה לשידור התוכנית
שום פלפל ושמן זית.
בעונה הבאה לא נוכל לצפות יותר במשחקי מכבי תל אביב בכדורסל .
הערוץ יתחיל כנראה לשדר תוכניות של רייטינג -- אפס-- ובכך יותאם לוח המשדרים עד לסגירתו של
הערוץ ופתיחתו מחדש.
וזה בטוח יקרה אם השלטון במדינה יוחלף.
שידורי ספורט ממש לא מעניינים אותו בשבוע שעבר נקטע משחק גביע דוויס מול איטליה לשידור התוכנית
שום פלפל ושמן זית.
בעונה הבאה לא נוכל לצפות יותר במשחקי מכבי תל אביב בכדורסל .
הערוץ יתחיל כנראה לשדר תוכניות של רייטינג -- אפס-- ובכך יותאם לוח המשדרים עד לסגירתו של
הערוץ ופתיחתו מחדש.
וזה בטוח יקרה אם השלטון במדינה יוחלף.
-
yosipel
- תותח על

- IttaiM
- תותח על

משחקי הנבחרת בכדורגל.yosipel @ 14/4/2007, 09:26 כתב: אם דבר אחד טוב היה בערוץ 1 זה המשחקים של מכבי
משחקי הנבחרת בכדורסל.
גביע דייוויס.
הפועל י-ם ביול"ב קאפ.
גביע המדינה בכדורגל.
גביע הטוטו.
וזה בלי להזכיר את מחלקת החדשות והאקטואליה (נטולת אינטרסים מסחריים).
שום פלפל ושמן זית; כך היינו; תוצרת הארץ; משפחת סימפסון; CSI וזה לא הכל...
לא פחות ממה שערוץ 2 נותן...
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
thecrown
- אחלה חבר

-
MAYDASSA
- מתקין

-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
- jonsi11
- חבר פורום

חברים אני די חדש בקטע של הצלחת (כשנה) ואני זוכר שרק התקנתי אותה אמרו לי ערוץ 1 יש איתו כרגע בעיה אבל עיניין של חודש חודשיים הם צריכים לעלות בדיגיטלי
ועד שראיתי בסופו של דבר את ההודעה שלהם (אחרי 10 חודשים) שאמרה תכינו את המקלטים עולים בדיגיטלי חשבתי שזהו , הגיע הזמן , עד שגם זה התברר כבילבול שכל.
אם זה היה ערוץ פרטי לא היה לי כל טענות אבל בגלל האגרה כל הסיפור הזה מעצבן חבל על הזמן
אז אולי הגיע הזמן לעצבן גם אותם ולהתארגן ופשוט להציף אותם באימיילים מכל חברי הפורום כל יום במשך שבוע
ואולי נתחיל לקבל תמורה לאגרה
והפנייה למבקר המדינה זה גם אולי משהו שיכול לעזור, אז שווה ניסיון
ועד שראיתי בסופו של דבר את ההודעה שלהם (אחרי 10 חודשים) שאמרה תכינו את המקלטים עולים בדיגיטלי חשבתי שזהו , הגיע הזמן , עד שגם זה התברר כבילבול שכל.
אם זה היה ערוץ פרטי לא היה לי כל טענות אבל בגלל האגרה כל הסיפור הזה מעצבן חבל על הזמן
אז אולי הגיע הזמן לעצבן גם אותם ולהתארגן ופשוט להציף אותם באימיילים מכל חברי הפורום כל יום במשך שבוע
ואולי נתחיל לקבל תמורה לאגרה
והפנייה למבקר המדינה זה גם אולי משהו שיכול לעזור, אז שווה ניסיון
-
sat
- תותח על

-
MAYDASSA
- מתקין

-
sat
- תותח על

מה שטוב בערוץ ה-1 , זה שאין פרסומות כל שניה ובטח שלא באמצע שרואים חדשות אוויי זה כל כך מעצבן כמו בערוץ 2 ו 10 .
דבר שני במהדורת מבט מקריאים את החדשות בצורה ברורה ואיטית יותר מאשר בערוץ 2 לדוגמא , הקריינים בערוץ 2 במיוחד מעבירים את החדשות ..כאילו מישהו רודף אחריהם . ולכן אני אוהב את הקריינות של הערוץ ה-1 .
דרך אגב אני לא יודע אם דרך הוט בירד יש שינוי בעוצמת הקול של ערוץ 33 אך דרך יס העלו את רמת הקול של הערוץ וזה נשמע עכשיו סבבה .
-
benny
- חבר ותיק

ברוך השם סוף סוף ערוף 1 הפסיק לתמוך כלכלית במכבי ת"אyosipel @ 14/4/2007, 08:26 כתב: אם דבר אחד טוב היה בערוץ 1 זה המשחקים של מכבי
עכשיו מצדי שייסגרו את הערוץ וישלחו את כל עובדי רשות השידור הבייתה האוכלי חינם האלה
20 מליון שקל בשנה ! ! ! כן זה הסכום ששילמו ברשות השידור למכבי ת"א
הכסף הזה הוא כסף ציבורי!
נראה עכשיו מי ישלם סכום כזה
רמז-אף אחד,אין אף פראייר כזה,אפילו לא חצי מזה.
ההיתנתקות של ערוץ 1 ממכבי ת"א זה הדבר החיובי היחיד שעשו ברשות השידור
אולי עכשיו יהיה כסף לעבור לשידור דיגיטלי...
- pakwan
- תותח על

IttaiM @ 14/4/2007, 11:00 כתב:משחקי הנבחרת בכדורגל.yosipel @ 14/4/2007, 09:26 כתב: אם דבר אחד טוב היה בערוץ 1 זה המשחקים של מכבי
משחקי הנבחרת בכדורסל.
גביע דייוויס.
הפועל י-ם ביול"ב קאפ.
גביע המדינה בכדורגל.
גביע הטוטו.
וזה בלי להזכיר את מחלקת החדשות והאקטואליה (נטולת אינטרסים מסחריים).
שום פלפל ושמן זית; כך היינו; תוצרת הארץ; משפחת סימפסון; CSI וזה לא הכל...
לא פחות ממה שערוץ 2 נותן...
+ גלובוס ורואים עולם - הרבה יותר מעמיק מ- סדר עולמי
+ מבט לכסף - תוכנית בנושא שלא קיים באף ערוץ אחר
+ שידורי לילה יותר מעניינים משאר הערוצים
+ Minutes 60 - שידורים קבועים של התוכנית מ CBS
+ אולימפיאדה
+ מונדיאל 2010 בחינם -
"משחקי מונדיאל 2010 שיתקיימו בדרום אפריקה, ישודרו חינם לכלל הציבור בישראל בערוץ הראשון של רשות השידור.
פיפ"א, ההתאחדות העולמית לכדורגל, החליטה שלא למכור עוד את זכויות השידור של המשחקים במדינות אירופה לחברות תיווך פרטיות, אשר מוכרות את הזכויות הלאה לגופי שידור במדינות שלהן. זכויות השידור של מונדיאל 2010 באירופה יעברו רק לגופי השידור החברים בארגון Union European Broadcasting) EBU), אשר בישראל מיוצג על ידי רשות השידור. " - מתוך מדור ביזנס , MSN
נכון שהעטיפה מאוד מכוערת, ויש הרבה פדיחות בשידורים חיים, אבל עדיין 2 הערוצים האחרים לא ממלאים את החסר, בעיקר בצד התרבותי, ודוחפים לנו תוכניות ריאליטי עם רייטינג בשמיים ותועלת חינוכית-ערכית ששווה 0

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
-
yosipel
- תותח על