איך להפעיל ממיר אנלוגי (ערוץ 1) ודיגיטלי בשרשור
- פרופלור
- תותח על

שכנים שלי בקשו את עזרתי בסוגיה ובינתיים לא מצאתי פתרון פשוט.
יש להם ממיר אנלוגי ודיגיטלי די ישנים אפילו בלי יציאת 0/12 V שעובדים מאותו כבל ואותו LNB. אז ברגע שממיר אנלוגי מופעיל (ערוץ 1) בשידור H הוא אינו מאפשר לראות את ערוץ 10 ו- 2 וכדי לראות צריך להוציא את האנלוגי מהשקע ואז זה מתחיל לעבוד. הממירים מחוברים אצלם בשרשרת כאשר הראשון הוא דיגיטלי ומשם יש יציאה שמחוברת לאנלוגי. אגב אי אפשר לעשות זאת הפוך כי באנלוגי יש שתי כניסות כבל קואקסיאלי ואין אף יציאה. אני חשבתי על מנתב 0/12 V שיש לי בלי שימוש אבל כמו שאמרתי ממירים ישנים ואין להם יציאה כזאת. אני מחפש פתרון פשוט כי חבל להם להשקיע כסף בפתרון יקר אולי בכל זאת ערוץ 1 יתחיל לשדר דיגיטלי מתי שהוא בקרוב. האם מפצל רגיל SPLITER יעזור? תודה על תשובתכם.
בברכה,
פרופלור
יש להם ממיר אנלוגי ודיגיטלי די ישנים אפילו בלי יציאת 0/12 V שעובדים מאותו כבל ואותו LNB. אז ברגע שממיר אנלוגי מופעיל (ערוץ 1) בשידור H הוא אינו מאפשר לראות את ערוץ 10 ו- 2 וכדי לראות צריך להוציא את האנלוגי מהשקע ואז זה מתחיל לעבוד. הממירים מחוברים אצלם בשרשרת כאשר הראשון הוא דיגיטלי ומשם יש יציאה שמחוברת לאנלוגי. אגב אי אפשר לעשות זאת הפוך כי באנלוגי יש שתי כניסות כבל קואקסיאלי ואין אף יציאה. אני חשבתי על מנתב 0/12 V שיש לי בלי שימוש אבל כמו שאמרתי ממירים ישנים ואין להם יציאה כזאת. אני מחפש פתרון פשוט כי חבל להם להשקיע כסף בפתרון יקר אולי בכל זאת ערוץ 1 יתחיל לשדר דיגיטלי מתי שהוא בקרוב. האם מפצל רגיל SPLITER יעזור? תודה על תשובתכם.
בברכה,
פרופלור
-
MAYDASSA
- מתקין

-
MAYDASSA
- מתקין

- פרופלור
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כן זו בעיה כי אין שידור אנלוגי על V בעמוס.
פעם היה להשיג מתג אוטומטי שנותן עדיפות ליציאה אחת. זה מתג שיש לו כניסה אחת ל LNB ושתי יציאות לממירים. יציאה אחת היא בעלת עדיפות. מה שזה אומר שכאשר הממיר עם העדיפות נדלק ונותן מתח DC ל LNB אז המתג מיידית עובר אליו. כאשר הממיר נכבה אז המתג מחזיר ליציאה השניה.
כמובן שזה יעבוד אם הממיר הדיגיטלי מפסיק מתח ל LNB כאשר מכבים אותו.
אין לי מושג איפה יש להשיג כזה מתג היום.
פעם היה להשיג מתג אוטומטי שנותן עדיפות ליציאה אחת. זה מתג שיש לו כניסה אחת ל LNB ושתי יציאות לממירים. יציאה אחת היא בעלת עדיפות. מה שזה אומר שכאשר הממיר עם העדיפות נדלק ונותן מתח DC ל LNB אז המתג מיידית עובר אליו. כאשר הממיר נכבה אז המתג מחזיר ליציאה השניה.
כמובן שזה יעבוד אם הממיר הדיגיטלי מפסיק מתח ל LNB כאשר מכבים אותו.
אין לי מושג איפה יש להשיג כזה מתג היום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- פרופלור
- תותח על

- eli
- תותח על

נתקלתי במקלטים אנלוגים שמוציאים מתח קבוע אפילו אם מכבים אותם הפתרון פשוט
שמים חוסם מתח מהסוג ש"יס" שמים על האנלוגי וסורקים את הדיגיטלי על METV
כשרוצים לצפות באנלוגי פשוט מעבירים את הדיגיטלי לMETV והוא שולח מתח 18V במקום
האנלוגי ואז אין בעיה.ניתן להשאיר את האנלוגי כל הזמן דלוק על 1 ופשוט בדיגיטלי מעבירים לערוץ.
בהצלחה
שמים חוסם מתח מהסוג ש"יס" שמים על האנלוגי וסורקים את הדיגיטלי על METV
כשרוצים לצפות באנלוגי פשוט מעבירים את הדיגיטלי לMETV והוא שולח מתח 18V במקום
האנלוגי ואז אין בעיה.ניתן להשאיר את האנלוגי כל הזמן דלוק על 1 ופשוט בדיגיטלי מעבירים לערוץ.
בהצלחה
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- פרופלור
- תותח על

תודה לכל המשיבים!!!
כאש כפול אמרת? יש כבר ראש LNB מרובע! מי שהתקין להם נתן הזנה לכל חדר מיציאה נפרדת.
חוסם מתח אין לי מושג מה זה ואיפה קונים את זה וכמה עולה.
אולי יש אפשרות לנתק את המתח בעזרת הגדרות של הממיר האנלוגי? ואז כמו שכתבו לספק את המטח בכותביות H בעזרת METV ?
תראו איך דבר פשוט הופך למסובך, מדהים!
שוב תודה!
פרופלור
כאש כפול אמרת? יש כבר ראש LNB מרובע! מי שהתקין להם נתן הזנה לכל חדר מיציאה נפרדת.
חוסם מתח אין לי מושג מה זה ואיפה קונים את זה וכמה עולה.
אולי יש אפשרות לנתק את המתח בעזרת הגדרות של הממיר האנלוגי? ואז כמו שכתבו לספק את המטח בכותביות H בעזרת METV ?
תראו איך דבר פשוט הופך למסובך, מדהים!
שוב תודה!
פרופלור
-
MAYDASSA
- מתקין

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר: