מבקש חוות דעת על ממיר homesat
-
izikj
- חבר ותיק

-
תומר
- מתקין

-
יוסי ס
- מתקין

-
תומר
- מתקין

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
-
תומר
- מתקין

מטה בוקס יבוא של ביסאט ו- ס ק אורביט שנסגרו. מחיר בזמנו 420 שקל למתקין. סאונדסאט יבואן בשמות שונים כמו סטוקסנטר ועוד3 שמות נוספים. בדקתי שני ממירים כאלה.הורנט יובא על ידי טלראן . קאון היה יבואן בצפון אם איני טועה. ויש לי לקוח עם קאון ולקוח עם מטה בוקס. וגם לקוח עם מגנום.היה לי בזמנו ממיר נקסט וויב שזה מגנום לא היו איתו בעיות.בדקתי ממיר אחד של מגנום. ועוד שני מתקינים בדקו והגיעו לאותן תוצאות. תלוי מי היצרן של הממיר מה הדגם ומה מחירו.בדקתי שני ממירים של יומקס שיובא בזמנו על ידי ס ק אורביט . ויש לי שני לקוחות כאלה . וגם בממיר הזה יש תקלות .למרות שיותר יקר מטופפילד. דרך אגב אין קישור לציוד של סטוקסנטר. בנוסף תקרא את תנאי האחריות ותבין במה מדובר.ולגבי מגנום הוא טוב יחסית לממירים הזולים האחרים שציינתי.ומה לגבי טופפילד 6000 שטענו שאיכות התמונה ירודה מתחמם רגישות קליטה גרועה ובלאי גבוה. כלל לא נכון . בדקתי שני ממירים כאלה תקינים לחלוטין. ויש לי שני לקוחות עם דגם זה.אני כותב הכל על בסיס עובדות. מול לקוחות
וגם בדיקה שלי.אני לא מפיץ שמועות כדי לקלקל ליבואן זה או אחר. הכל בדוק .מתקין כתב תקנו מגנום
טוב כמו טופפילד אני לא תופס מהטופפילד .מתקין אחר כתב תקנו קאון טופפילד עושה בעיות.
מתקין נוסף תקנו יונדאי רגישות קליטה מעולה בהשואה לטופפילד.מתקין נוסף תקנו אפקס רגישות קליטה מעולה טוב יותר מטופפילד. עוד שני מתקינים כתבו על מטאבוקס ממיר מעולה.וסאונדסאט ממיר תותח
כתב מתקין כאשר מדובר בממיר גרוע במיוחד .ואני קניתי ממירים על סמך מה שכתבו והפסדתי
הרבה כסף על ממירים פגומים.
וגם בדיקה שלי.אני לא מפיץ שמועות כדי לקלקל ליבואן זה או אחר. הכל בדוק .מתקין כתב תקנו מגנום
טוב כמו טופפילד אני לא תופס מהטופפילד .מתקין אחר כתב תקנו קאון טופפילד עושה בעיות.
מתקין נוסף תקנו יונדאי רגישות קליטה מעולה בהשואה לטופפילד.מתקין נוסף תקנו אפקס רגישות קליטה מעולה טוב יותר מטופפילד. עוד שני מתקינים כתבו על מטאבוקס ממיר מעולה.וסאונדסאט ממיר תותח
כתב מתקין כאשר מדובר בממיר גרוע במיוחד .ואני קניתי ממירים על סמך מה שכתבו והפסדתי
הרבה כסף על ממירים פגומים.
-
תומר
- מתקין

בעקרון ממיר סביר ללקוח פרטי מחירו מתחיל ב-400 שקל.ושים לב להפרש בינו לבין ממירים אחרים .כ-300 שקל הבדל. והמחיר שציינתי הכוונה לממיר סיני.ומה לגבי ממיר הומקאסט
מה מחירו ומי היצרן או היבואן.יש גם ממירים תוצרת טורקיה. בדקתי אחד וגם איתו היו בעיות.
אולי יש ממירים סבירים במחיר 350 שקל ואני בספק.אבל לא בדקתי עדיין.
גם אם תקנה ממיר במחיר כפול זה עדיין לא מבטיח שתקבל ממיר ללא באגים .
מה מחירו ומי היצרן או היבואן.יש גם ממירים תוצרת טורקיה. בדקתי אחד וגם איתו היו בעיות.
אולי יש ממירים סבירים במחיר 350 שקל ואני בספק.אבל לא בדקתי עדיין.
גם אם תקנה ממיר במחיר כפול זה עדיין לא מבטיח שתקבל ממיר ללא באגים .
-
zeev
- אחלה חבר

-
יוסי ס
- מתקין

-
תומר
- מתקין

-
re43re
- חבר פורום