הפסד ענק :
1. הערוץ הישראלי היחידי הנקלט באירופה.
2. הערוץ הישראלי היחידי שהנקלט ע"י אנשים בארץ עם צלחת רק להוטבירד.בת"א אנטנה לא קולטת כלום.
3. ערוץ שמטרתו היתה מעט תעמולה חיובית באירופה, וכעט ייסגר.
4. תוכניות לא רעות לעיתים, כולל סדרות אנגליות וסרטי טבע שערוץ 1 לא שידר. ראה תוכנית האירוח פרקינסון.
sathack @ 6/6/2007, 12:04 כתב:
הפסד ענק :
1. הערוץ הישראלי היחידי הנקלט באירופה.
2. הערוץ הישראלי היחידי שהנקלט ע"י אנשים בארץ עם צלחת רק להוטבירד.בת"א אנטנה לא קולטת כלום.
3. ערוץ שמטרתו היתה מעט תעמולה חיובית באירופה, וכעט ייסגר.
4. תוכניות לא רעות לעיתים, כולל סדרות אנגליות וסרטי טבע שערוץ 1 לא שידר. ראה תוכנית האירוח פרקינסון.
חבל...
שלא לדבר על מהדורת החדשות ששודרה בערב,
היה אפשר לראות חדשות בשידור חוזר (למי שפספס או לא היה בבית),
כמו כן - אני יודע שהרבה ישראלים צופים במהדורה באירופה.
מה אני יגיד לכם, הערוץ פשוט מתפורר. צריך להרדים אותו.
אכן אם אמת בדבר חבל יהיה מאד.זה הערוץ הפתוח היחידי שנמצא על הלויין הכי פופולארי באזרונו ובאירופה המרכזית והדרומית ובעקר נקלט יפה בארצות ערב שם ישנו קהל צופים נכבד הנעזר בו.איכות השידור בערוץ זה השתפרה מאד ולא נופלת מרוב התחנות הרגילות האחרות.מה ניתן לעשות כדי להשאירו?
הוועד המנהל של רשות השידור הכריז על מצב חירום מיידי ברשות השידור, לאחר שדן היום בתוכנית הקיצוצים שהובאה בפניו על ידי הנהלת הרשות. תוכנית זו היא תוצאה של הגרעונות הכבדים שמהם סובלת רשות השידור זה זמן רב. התוכנית כוללת קיצוצים משמעותיים בתכנים המשודרים על ידי הרשות, הורדה בשכר וקיצוץ בשעות נוספות, והם יכנסו לתוקף בשבוע הבא, כאשר יתקבלו ההחלטת הסופיות בנושא. אם יאושרו על ידי הוועדים, ההחלטות ייושמו באופן מיידי כלומר בשבוע הבא ירדו מהאוויר תחנות רדיו וערוץ 33 יפסיק את שידוריו.
הם פשוט מאיימים סתם
הם פשוט רוצים לקבל כנראה תוספת תקציב אני לא מאמין שייסגרו לציבור הערבי את התחנה
ואם כן יסגרו כנראה יחזירו להם שעות שידור בערוץ 1 כמו שהיה פעם