עלות התקנת LNB נוסף .
-
תומר
- מתקין

אני עזרתי כמיטב יכולתי גם בפורום בתפוז וגם כאן. וגם במסרים. לגבי הערכה זה דבר נדיר
בפורומים.רמי הזכיר לקוחות קמצנים. אז רציתי להוכיח שאכן יש לקוחות קמצנים שמגיע להם
שירות גרוע ציוד נחות ומחיר יקר.לקוח אומר אה ככה אתה מכוון גם אני יודע. כך שבנוסף יש להם גם אגו מנופח. אני תמיד משתף בידע שלי מעבר למה שמקובל. לפמים יש שאלות שאף אחד לא עונה. ואני תמיד עוזר במידה ואני יכול. אני לא נמצא כאן כדי לצוד לקוחות . התשלום הוא עבור ציוד עלויות נסיעה של קניית ציוד ונסיעה ללקוח והתקנה.ויש כמובן הבדלים באיכות הציוד ומחירו ואיכות ההתקנה והשירות. ומחיר בין 250-350 שקל הוא סביר.
בפורומים.רמי הזכיר לקוחות קמצנים. אז רציתי להוכיח שאכן יש לקוחות קמצנים שמגיע להם
שירות גרוע ציוד נחות ומחיר יקר.לקוח אומר אה ככה אתה מכוון גם אני יודע. כך שבנוסף יש להם גם אגו מנופח. אני תמיד משתף בידע שלי מעבר למה שמקובל. לפמים יש שאלות שאף אחד לא עונה. ואני תמיד עוזר במידה ואני יכול. אני לא נמצא כאן כדי לצוד לקוחות . התשלום הוא עבור ציוד עלויות נסיעה של קניית ציוד ונסיעה ללקוח והתקנה.ויש כמובן הבדלים באיכות הציוד ומחירו ואיכות ההתקנה והשירות. ומחיר בין 250-350 שקל הוא סביר.
- eli
- תותח על

ואני חושב שמתקין גם צריך להרוויח מעבודתו
ולכן על... נסיון- סיכון רב- עבודה קשה- שמש -דלק -הוצאות פרסום-ציוד- נהוג לשלם
ולתמחר בצורה נכונה לדעתי המחיר הרלוונטי הוא כ-350 -400 ש"ח אם זה לא חלק מההתקנה הכללית ותלוי במיקום בארץ...אז תחשבו על זה ...
וקחו בחשבון שיש מתקינים שלפעמים לא מרויחים את זה ביום עבודה.
לא תמיד יש עבודה בזה במיוחד עם כל המתקינים החאפרים שנותנים מחיר ברצפה ועושים
עבודה גועל נפש.
ולכן על... נסיון- סיכון רב- עבודה קשה- שמש -דלק -הוצאות פרסום-ציוד- נהוג לשלם
ולתמחר בצורה נכונה לדעתי המחיר הרלוונטי הוא כ-350 -400 ש"ח אם זה לא חלק מההתקנה הכללית ותלוי במיקום בארץ...אז תחשבו על זה ...
וקחו בחשבון שיש מתקינים שלפעמים לא מרויחים את זה ביום עבודה.
לא תמיד יש עבודה בזה במיוחד עם כל המתקינים החאפרים שנותנים מחיר ברצפה ועושים
עבודה גועל נפש.
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
sat
- תותח על

-
תומר
- מתקין

תהיה זול תקבל זבל של לקוחות. תהיה יקר יעריכו אותך ותקבל לקוחות טובים. יקר זה משדר
אמינות וציוד איכותי והתקנה טובה. עדיף מעט לקוחות טובים מאשר הרבה לקוחות זבל.
יש לקוחות שמשחקים עם הממיר ומטרטרים אותך עם תקלות וטוענים שלא נגעו בכלום.
או שמפצלים חוט נוסף ומחברים ממיר אנלוגי ואתה לא מבין מאיפה התקלה. שכן שלי שילם 2600
שקל עבור שתי צלחות וממיר ועינית אלחוטית שמשדרת לטלויזיה נוספת. אז הצלחות החלידו והממיר היה נתקע או שהתחנות לא היו נעצרות. והשכן שלי קרא לי לפתור את הבעיה. אז גם יקר זה לא מבטיח התקנה טובה ולהיפך.
שכנים שלי שילמו 2350 שקל עבור התקנת צלחת עם LNB צדדי .
או שמפצלים חוט נוסף ומחברים ממיר אנלוגי ואתה לא מבין מאיפה התקלה. שכן שלי שילם 2600
שקל עבור שתי צלחות וממיר ועינית אלחוטית שמשדרת לטלויזיה נוספת. אז הצלחות החלידו והממיר היה נתקע או שהתחנות לא היו נעצרות. והשכן שלי קרא לי לפתור את הבעיה. אז גם יקר זה לא מבטיח התקנה טובה ולהיפך.
-
smarg
- אחלה חבר

SAT, לא תמיד מה שזול יותר - טוב יותר. יותר מזה - בדרך כלל המצב הוא הפוך...
אני יכול להגיד שתומר עזר לי מאוד פה בפורום ולא לקח ממני אגורה. בנוסף, בלי להעליב אף אחד, לא חייבים לסיים תואר בשביל להתקין צלחת. כלומר זה לא קשה והתאוריה יחסית פשוטה , במיחד כשיש פה בפורום את כל מידע שנדרש. נכון יש את הקטע של סיכון והתקנה במקום גבוה וכו, ופה באמת מגיע למתקין יותר על הסיכון שהוא לוקח. וגם יש הבדל בין התקנה להתקנה. אצלי למשל, הצלחת מותקנת על המרפסת עם גישה חופשית, לא צריך לעלות לגג וכו. כיוון צלחת כזאת זה עניין של 2 דקות וצריך להיות מתומחר שונה מצלחת שנמצאת במקום קשה. בזמנו התקשרתי לכמה מתקינים ושאלתי כמה יעלה לי כיוון. כולם זרקו מחירים בלי לשאול אפילו על אופי העבודה. מפה אני מסיק שרוב המתקינים מנסים סתם לקחת לי כסף...הבעיה שזה נכון כמעט לכל בעל מקצוע... 
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
-
תומר
- מתקין

יש את התפס הפשוט ל-LNB צדדי לעמוס.זה יותר קל . התפס אמור להיות באלכסון כלפי מעלה. וה-LNB בקצה של התפס פחות או יותר.טוענים שזה פחות יציב לרוחות .אבל יש הרבה
התקנות כאלה. אצלי אין דבר כזה. לעמוס צלחת בקוטר 80 סנטימטר לפחות . הצלחת צריכה להיות באיכות
מעולה כמו צלחת של טלראן ו-LNB איכותי וכיוון מדויק. עדיף כבר צלחת 90 סנטימטר. ואותו דבר לניילסאט.
התקנות כאלה. אצלי אין דבר כזה. לעמוס צלחת בקוטר 80 סנטימטר לפחות . הצלחת צריכה להיות באיכות
מעולה כמו צלחת של טלראן ו-LNB איכותי וכיוון מדויק. עדיף כבר צלחת 90 סנטימטר. ואותו דבר לניילסאט.
-
MAYDASSA
- מתקין

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
לא מסכים עם זה בכללתומר @ 14/6/2007, 08:14 כתב: תהיה זול תקבל זבל של לקוחות. תהיה יקר יעריכו אותך ותקבל לקוחות טובים. יקר זה משדר
להיות יקר ממש לא משדר יוקרתיות
אני מכיר מתקינים שלוקחים 3000 שקל (שלושת אלפים שקל)
על התקנת צלחת לעמוס + הוטבירד
ומה, הם לא יודע כלום מהעבודה ותמיד מחרבשים דבר או שניים
כאלי מגיע לקוח ואומר לי שהציעו לו צלחת לעמוס והוטבירד ב-900 שקל
אני אומר לו "תפדל, זה זול מאוד, אבל אחרי חודש אל תבוא אלי ותגיד לי שהציוד זבל, שהמתקין נעלם ואפילו חשבונית לא קבלת"
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
זו גם שיטה של הפחדה...geostant @ 14/6/2007, 22:21 כתב: כאלי מגיע לקוח ואומר לי שהציעו לו צלחת לעמוס והוטבירד ב-900 שקל
אני אומר לו "תפדל, זה זול מאוד, אבל אחרי חודש אל תבוא אלי ותגיד לי שהציוד זבל, שהמתקין נעלם ואפילו חשבונית לא קבלת"
כשאלי בא לקוח ואומר שמוצר זה או אחר הוא מצא יותר זול, אני בודק אם אני יכול להשתוות ואם לא אז אני נותן לו בירכת הדרך.
להפחיד אותו שהוא יקבל מוצר דפוק וכו' זו שיטה של ליצור לו פחד כדי שיקנה אצלך.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
hrox
- חבר פורום

חברים אם יורשה לי.
אני חבר חדש כאן יחסית, ובעיקר קורא ולא כותב, אבל יש לי כמה דברים להגיד על הויכוח הזה -
זה שוק (וזה מזכיר לי מתקין שכשביקשתי הנחה אמר לי בטלפון - "אצלי זה לא שוק" - אז זהו שזה כן).
למתקין מותר לתמחר את העבודה שלו כראות עיניו. אם התמחור גבוה מידי (ואני לא נכנס כאן בכלל לויכוח מה הוא מחיר סביר) והלקוח מחליט לקנות זו בעייה שלו. אם הוא עשה סקר שוק ובכל זאת החליט על המחיר הגבוה - כנראה הוא יודע למה. אם הוא לא עשה סקר שוק ושילם לנוכל הראשון שהוא מצא - בעיה שלו...
המחירים שהמתקינים דורשים נראים לכם מנופחים? אם הם באמת כאלה תמיד תמצאו מישהו שמבקש מחיר סביר. לא מצאתם? כנראה שהמחיר לא מנופח, או שלא עשיתם סקר שוק מספיק טוב. עדיין גבוה לכם? תתקינו לבד.
יש בעלי מקצוע (בתחומים שונים) שעל עבודה של שעה גובים הון תועפות? זה לאו דוקא קשור להשכלה שלהם. זה שוק. אם יש לקוחות שמשלמים את המחיר הזה כנראה שבעל המקצוע שווה את זה בגלל המצב בשוק.
לאחרונה עשיתי סקר שוק עבור התקנה של צלחת לעמוס והוטבירד. קיבלתי הצעות מ 700 ש"ח ועד 1500 ש"ח. כדאי ללכת על ה 1500? על ה 900? על ה 700? כל אחד יעשה את השיקול שלו.
אני חבר חדש כאן יחסית, ובעיקר קורא ולא כותב, אבל יש לי כמה דברים להגיד על הויכוח הזה -
זה שוק (וזה מזכיר לי מתקין שכשביקשתי הנחה אמר לי בטלפון - "אצלי זה לא שוק" - אז זהו שזה כן).
למתקין מותר לתמחר את העבודה שלו כראות עיניו. אם התמחור גבוה מידי (ואני לא נכנס כאן בכלל לויכוח מה הוא מחיר סביר) והלקוח מחליט לקנות זו בעייה שלו. אם הוא עשה סקר שוק ובכל זאת החליט על המחיר הגבוה - כנראה הוא יודע למה. אם הוא לא עשה סקר שוק ושילם לנוכל הראשון שהוא מצא - בעיה שלו...
המחירים שהמתקינים דורשים נראים לכם מנופחים? אם הם באמת כאלה תמיד תמצאו מישהו שמבקש מחיר סביר. לא מצאתם? כנראה שהמחיר לא מנופח, או שלא עשיתם סקר שוק מספיק טוב. עדיין גבוה לכם? תתקינו לבד.
יש בעלי מקצוע (בתחומים שונים) שעל עבודה של שעה גובים הון תועפות? זה לאו דוקא קשור להשכלה שלהם. זה שוק. אם יש לקוחות שמשלמים את המחיר הזה כנראה שבעל המקצוע שווה את זה בגלל המצב בשוק.
לאחרונה עשיתי סקר שוק עבור התקנה של צלחת לעמוס והוטבירד. קיבלתי הצעות מ 700 ש"ח ועד 1500 ש"ח. כדאי ללכת על ה 1500? על ה 900? על ה 700? כל אחד יעשה את השיקול שלו.
-
jfelec
- חבר ותיק

-
MAYDASSA
- מתקין

-
תומר
- מתקין

כשאני שואל כאן משהו בדרך כלל לא עונים לי. ואני תמיד עונה במידה ואני יכול לעזור. אני לא נמצא כאן כדי לצוד לקוחות. לא לשכוח שרשמו ציוד לא כולל LNB. חוץ מזה אם מישהו מתעניין במחיר סתם בשביל לדעת מה טווח המחירים אין סיבה שלא יקבל תשובה.עזרתי פעם למישהו מנהרייה במסרים להוסיף תחנה שנעלמה לו.לפי התגובות שאני קיבלתי כאן ובתפוז איני מעוניין בלקוחות מפורומים. ובכלל הלקוחות נמצאים מחוץ לפורומים. גם מיסטר דיש רשם פה פעם שלקוחות לא נמצאים בפורום. ואותו דבר כתב קרמר.כדי לבחור מתקין צריך לבדוק מה איכות הציוד מה המחיר והכי חשוב לקבל המלצה מלקוח שלו.ואין לי בכלל התקנות של עמוס או ניילסאט כ-LNB צדדי. וגם המחיר שציינתי עדיין טענו שהוא יקר. כשיש למישהו אגו מנופח אני ואני ואני- אז הוא מוערך .. מתקין קשוח ותחמן שנותן שירות גרוע ציוד נחות ומחיר סביר והתקנה לא מקצועית יש לו הצלחה. מי שנותן שירות טוב מחיר טוב והוא ישר ואדיב אין לו הצלחה .כשמישהו מחפש מתקין רושמים כאן מספר נייד ליצירת קשר. אני מעולם לא פרסמתי כאן ציוד למכירה או מסספר נייד של מתקין.
-
MAYDASSA
- מתקין

-
smarg
- אחלה חבר

תומר, אני לא מסכים אתך. לקוח חכם לא בוחר לפי מחיר מינימום. שירות טוב ואמינות - אלה הדברים הכי חשובים. זה בונה מוניטין. לדוגמה, אני תמיד מוכן לשלם יותר כשאני יודע שהבן אדם אמין ומקצועי. לכן, תמשיך להיות אמין ותן שירות טוב - ותצליח. 
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
-
תומר
- מתקין

תודה לך.פעם מישהו רשם כאן מחיר נמוך ב-150 שקל פחות ממחיר שאני רשמתי ולאף אחד לא היו תלונות על כך. לקוחות קמצנים או כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם יחפשו הכי זול.שירות טוב ואמינות זה חשוב. אבל לקוחות כאלה גם האגו שלהם מנופח . רוצים ממיר יותר יקר באותו מחיר או השחלת חוטים בחינם.או שרוצים הנחה על הוטבירד כי זה לא ממש רלוונטי בשבילם.והכי קמצנים יש להם גם הכי הרבה דרישות.למרות שהתקנתי צלחת מטר להוטבירד וצלחת 90 סנטימטר לעמוס לא מרוצים. ועוד טוענים שהיו מרכיבים במקום נקודה של הוט בחינם. אפילו שכן שלי לא פנה אליי -שמענו עליך תביא תעודה תביא אסמכתא אתה לא יודע כלום. ובסוף הוא שילם 2600 שקל עבור שתי צלחות מחלידות וממיר שנתקע או שמעבירים תחנות וזה לא עוצר. אבל כשהיו לו תקלות הוא ידע לפנות אליי.נדיר מאוד שיש לקוחות שמשלמים גם מעבר למחיר המבוקש שהוצע להם כי הם מרוצים מהשירות.