ערוץ 1 וערוצי רדיו בדיגיטלי בעמוס
-
sat
- תותח על

-
sat
- תותח על

-
sat
- תותח על

-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
-
yosipel
- תותח על

-
sat
- תותח על

-
max2003
- אחלה חבר

והנה אתגר למתקיני הצלחות:
למעשה אפשר מעכשיו להציע לציבור את כל הערוצים המרכזיים (שלושת ערוצי הברודקאסט הישראלים 1 2 10 ועל הדרך גם את 33) בתשלום חד פעמי במקום לשלם להוט או יס 200 שקל לחודש.
כמה באמת תעלה מערכת מאד בסיסית של צלחת לעמוס + ממיר דיגיטלי הכי פשוט? 1000 שקל בערך?
אז ניתן לומר שתמורת 5 חודשים של מנוי להוט או יס יש לך "מנוי לנצח" לערוצים המרכזיים (או עד שהצלחת תחליד)?
האם יש מתקיני צלחות שיסכימו לקבל את הכסף בחמישה תשלומים כך שהלקוח לא ירגיש את ההוצאה שהוא ממילא רגיל לשלם להוט או יס?
זו יכולה להיות תחילתה של מהפכה קטנה...
למעשה אפשר מעכשיו להציע לציבור את כל הערוצים המרכזיים (שלושת ערוצי הברודקאסט הישראלים 1 2 10 ועל הדרך גם את 33) בתשלום חד פעמי במקום לשלם להוט או יס 200 שקל לחודש.
כמה באמת תעלה מערכת מאד בסיסית של צלחת לעמוס + ממיר דיגיטלי הכי פשוט? 1000 שקל בערך?
אז ניתן לומר שתמורת 5 חודשים של מנוי להוט או יס יש לך "מנוי לנצח" לערוצים המרכזיים (או עד שהצלחת תחליד)?
האם יש מתקיני צלחות שיסכימו לקבל את הכסף בחמישה תשלומים כך שהלקוח לא ירגיש את ההוצאה שהוא ממילא רגיל לשלם להוט או יס?
- IttaiM
- תותח על

זה הכסף הקטן.
השבוע זכיתי להיות במילואים - בבסיס פזורות צלחות רבות (של YES כמובן).
בהערכה זעירה, יש בצה"ל כמה אלפי נקודות של YES, עליהן משלמים לא מעט כסף (גם אם כ-100 ש"ח לממיר לחודש).
כמה מיליונים YES מרוויחה בשנה ע"ח החיילים?
הכסף הזה מגיע איכשהו מאתנו - חלק מתקציב הביטחון? האגודה למען החייל? שנורותרומים וכאלו.
מעבר לחיסכון הכספי העצום למדינה יש כאן פוטנציאל חשיפה אדיר לפיתרון ה-FTA.
צלחת פרטית כבר לא תתפס כנחלתם של ה"משוגעים" לדבר.
והכי חשוב (לנו חובבי הצלחות), במדינה כמו שלנו, יהיה הרבה יותר קל להפוך ערוצים לחופשיים (24, חינוכית 23, ערוץ 9) עם התירוץ האלמותי - "בגלל החיילים".

השבוע זכיתי להיות במילואים - בבסיס פזורות צלחות רבות (של YES כמובן).
בהערכה זעירה, יש בצה"ל כמה אלפי נקודות של YES, עליהן משלמים לא מעט כסף (גם אם כ-100 ש"ח לממיר לחודש).
הכסף הזה מגיע איכשהו מאתנו - חלק מתקציב הביטחון? האגודה למען החייל? שנורותרומים וכאלו.
מעבר לחיסכון הכספי העצום למדינה יש כאן פוטנציאל חשיפה אדיר לפיתרון ה-FTA.
צלחת פרטית כבר לא תתפס כנחלתם של ה"משוגעים" לדבר.
והכי חשוב (לנו חובבי הצלחות), במדינה כמו שלנו, יהיה הרבה יותר קל להפוך ערוצים לחופשיים (24, חינוכית 23, ערוץ 9) עם התירוץ האלמותי - "בגלל החיילים".
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
אני עוד לא מבין על מה כולם שמחים וצוהלים
מי הוא אותו "מקור רשמי ?"
אותו מקור רשמי שמבטיח שערוץ 1 יעבור לדיגיטלי לפני חודש, חודשיים, שנה, שנתיים ???
עד שאני לא אראה את הערוצים הנ"ל בלווין, אני לוקח את העניין בערבון מוגבל.
גם אחרי שהערוץ הראשון יהיה דיגיטלי, אני לא רואה מהפכה
כולם רוצים היום סרטים, ספורט וסדרות ואיך לא - שהכל יהיה גם עם תרגום
אוטוטו כשיתחילו שידורי ה-HD (והם יתחילו במהרה היות ו-YES ו-HOT הינן חברות מסחריות) אנשים יבינו שאין ממש מה לחפש בערוצים המקומיים.
אותו מקור רשמי שמבטיח שערוץ 1 יעבור לדיגיטלי לפני חודש, חודשיים, שנה, שנתיים ???
אוטוטו כשיתחילו שידורי ה-HD (והם יתחילו במהרה היות ו-YES ו-HOT הינן חברות מסחריות) אנשים יבינו שאין ממש מה לחפש בערוצים המקומיים.
-
sat
- תותח על

יש פרסום באתר satil.comgeostant @ 22/6/2007, 17:09 כתב: אני עוד לא מבין על מה כולם שמחים וצוהלים
לרוב בתי אב בארץ, אין כיום טלויזיות תומכות HD .
-
yosipel
- תותח על

ואיך בדיוק יציעו המתקינים על דבר שלא קייםmax2003 @ 22/6/2007, 15:09 כתב: והנה אתגר למתקיני הצלחות:
אני אומר עד שלא רואים בעיניים את ערוץ 1 בדיגיטלי עד אז לא להאמין לאף מילה של רשות השידור
כי בסרט הזה כבר היינו
-
satobacko
- אחלה חבר

ההסכם של יס הוא עם האגודה למען החייל (ולא עם משרד הבטחון \ צה"ל).IttaiM @ 22/6/2007, 15:22 כתב: בהערכה זעירה, יש בצה"ל כמה אלפי נקודות של YES, עליהן משלמים לא מעט כסף (גם אם כ-100 ש"ח לממיר לחודש).
לפי מה שקראתי בעיתון, הסכום שמעביר הוועד ל-יס הוא סכום גלובלי, ותמורתו יס מתקינה צלחת בכל בסיס צה"ל הקיים על פני האדמה.
אני דווקא בעד
מגיע לחיילים שלנו לצפות בערוצים בתשלום בזמן שהם נחים מהפעילות המבצעית
ל max 2003 היקר
הרעיון שלך הוא לא חדש, בצרופה המצורפת לחיוב החודשי של ישראכרט ראיתי פעם הצעה להתקנה של צלחת ב 12 תשלומים שווים - בעלות חודשית שנמוכה מהתשלום להוט \ יס.
-
תומר
- מתקין

-
sat
- תותח על