חיבור דרימבוקס או ממיר אחר לצלחת של יס
-
shaigrin
- חבר פורום

אין קשר בין דגם הממיר הנ"ל לקליטת ללוינים נוספים ,על מנת לקלוט לווינים נוספים הצלחת אמורה להיות מכוונת לקליטת לויינים אלו ע"י מתקן בעל כמה lnb ושימוש בדיסאק - מעיין מיקסר שמשלב מספר לווינים לממיר שלך , אם תחבר את הדרימבוקס לשקע שאצלך בבית תקלוט רק את לויין עמוס שyes עושה בו שמוש , ודרכו תוכל לקבל דרכו ערוץ 10 +2 ערוץ הכנסת , המזרח התיכון METV ,ואת ערוץ 1 ו 33 אם יחלו בשידור.
מקווה שעזרתי :-)
מקווה שעזרתי :-)
-
shaigrin
- חבר פורום

אני עצמי מאוד נהנה מצלחת הלויין יש לי הוטבירד , עמוס ונילסאט ,ציין מה מעניין אותך במיוחד לראות ואני ינסה לכוון אותך מנסיוני האישי הקטן...
בכול מקרה יש לך אתר שמראה איזה תחנות יש בכל לויין http://www.flysat.com/
מקווה שעזרתי

בכול מקרה יש לך אתר שמראה איזה תחנות יש בכל לויין http://www.flysat.com/
מקווה שעזרתי
-
boazma
- חבר ותיק

השליטה על הקיטוב ל-LNB נעשת ע"י מתח של 18V (עבור קיטוב Horizontal) או 14V (עבור קיטוב Vertical). כך ה-LNB יודע איזה קיטוב לקלוט.
היות וצריכים לספק את אות הקליטה לכל המנויים בבניין (שיכולים לראות ערוצים שונים בו זמנית), הם משתמשים בקיטוב Vertical בלבד בכל התדרים מעמוס. כך, שה-LNB מקבל את אותו מתח (בבניין, מספק כח ולא מהממיר - שים לב שלכל הממירים בבניין יש DC Block בכניסת כבל ה-RF בממיר) ובעצם קולט את כל הערוצים. ע"י כך, ניתן להגביר את האות שנקלט ולפצל אותו לכל הדיירים בבנין.
בנוסף, צלחת לווין הינה אנטנה (מאוד) כיוונית. כלומר, היא יכולה לקלוט לווין אחד. יש אפשרות לתוספת LNB לאותה צלחת ע"י לקלוט עוד לווין.
מקווה שעזר להבין.

היות וצריכים לספק את אות הקליטה לכל המנויים בבניין (שיכולים לראות ערוצים שונים בו זמנית), הם משתמשים בקיטוב Vertical בלבד בכל התדרים מעמוס. כך, שה-LNB מקבל את אותו מתח (בבניין, מספק כח ולא מהממיר - שים לב שלכל הממירים בבניין יש DC Block בכניסת כבל ה-RF בממיר) ובעצם קולט את כל הערוצים. ע"י כך, ניתן להגביר את האות שנקלט ולפצל אותו לכל הדיירים בבנין.
בנוסף, צלחת לווין הינה אנטנה (מאוד) כיוונית. כלומר, היא יכולה לקלוט לווין אחד. יש אפשרות לתוספת LNB לאותה צלחת ע"י לקלוט עוד לווין.
מקווה שעזר להבין.
-
smarg
- אחלה חבר