מגנום - הכנסת מפתחות
-
דוד
- חבר ותיק

- eli
- תותח על

-
דוד
- חבר ותיק

לפני כשנה ה CNN נחסם אצלי ואז בעצת המומחים סרקתי את התדר תחת שם לויין אחר והעניין סודר עד לפני כחודש, מאז הערוץ חסום אצלי.ברור לי שהבעיה היא המפתח והשאלה היא אם יש אפשרות להשיג אותו ולהכניס אותו למגנום. בלי שום קשר, ה BBC PRIME גם נחסם לאחרונה-כנראה אצל רבים ואני מחפש פתרון דומה גם לערוץ זה. לצורך לימוד העקרון ותרגול, מבקש את המפתח של החבילה השויצרית ואם ניתן בליווי הנחיות התקנה עיקריות למתלמד.
-
דוד
- חבר ותיק

נכנסתי לתפריט של המפתחות,לקבוצת VIACCESS . נסיתי לבצע EDIT למפתח מסוים לקראת הכנסת מפתח חדש , כל הנסיונות להזיז את הסמן התקוע בסוף השורה ולשנות ערך לא הצליחו. ניסיתי להכניס מפתח חדש במצב ADD , המפתח הועלה וכשניסיתי לבצע SAVE לא קרה כלום. בקיצור בינתיים התשתית לא מוכנה להכנסת מפתח חדש .מישהו יכול להסביר איפה טעיתי ואולי יש קוד נוסף כדי לבצע שינויים ותוספות במפתחות
- eli
- תותח על

דוד שלום אחריי שעשית ADD והוספת מפתח חדש לצורך העניין של SRG
עלייך לשמור בזכרון של הממיר ע"י לחיצה על כפתור sat בשלט של הממיר בכדיי לשמור
אני מצרף לך את הקוד המעודכן של SRG נא עדכן אותי אם לא הסתדרתה .
דבר נוסף אתה לא יכול לעדכן נכון להיום מפתח ל-בי בי סי פריים
Srg
id 009400
09:877D6FEEAEF5BBEF
עלייך לשמור בזכרון של הממיר ע"י לחיצה על כפתור sat בשלט של הממיר בכדיי לשמור
אני מצרף לך את הקוד המעודכן של SRG נא עדכן אותי אם לא הסתדרתה .
דבר נוסף אתה לא יכול לעדכן נכון להיום מפתח ל-בי בי סי פריים
Srg
id 009400
09:877D6FEEAEF5BBEF
Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
-
דוד
- חבר ותיק

מפתחות VIACCESS של הפרווידר 9400 מכיל רשימה של 8 מפתחות. הבוקר ניסיתי EDIT ן ADD שלא הצליחו ולא התפלאתי שגם הניסוי להוסיף את המפתח שהעברת נכשל. לגבי שיטת ה SAVE קשה לטעות משום שיש הנחיות בגוף התפריט. הכל נראה כמו תקלה או מוד של READ ONLY ,הוספה או שינוי מפתחות מחייבת אולי סיסמת כניסה - שונה מהסיסמא הרגילה.
- eli
- תותח על

-
דוד
- חבר ותיק

טעינת תוכנה למגנום היא כנראה הפתרון היחידי לעורר את הקופסא. במדור מגנום יש תוכנה אומנם מ 2006 אבל בטוח יותר מעודכנת מזו שבממיר שלי.
מעוניין לקבל אישור שהתוכנה Vulcan2M2_1__1_.87_FTA_M0321.zip מתאימה למגנום 2 מגה FTA ללא סלוט. מה שם תוכנת התקשורת להתחברות בין מחשב לממיר והשלבים אחרי פריסת התוכנה בטעינה באמצעות כבל RS232 מוצלב שקיים אצלי.
מעוניין לקבל אישור שהתוכנה Vulcan2M2_1__1_.87_FTA_M0321.zip מתאימה למגנום 2 מגה FTA ללא סלוט. מה שם תוכנת התקשורת להתחברות בין מחשב לממיר והשלבים אחרי פריסת התוכנה בטעינה באמצעות כבל RS232 מוצלב שקיים אצלי.