תופעה בדרים 500
- erezb997
- אחלה חבר

-
dpklain
- תותח על

- EB1000
- אחלה חבר

- erezb997
- אחלה חבר

- deborder
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אתה מתאר שתי בעיות שונות.
הראשונה זה לא בעיה. לפעמים קורה שערוץ שינה את שמו ואז הממיר מזהה את זה ובגלל שה services ממוינים לפי a b c, אז הוא מקפיץ אותך לתחילת הרשימה.
הבעיה השנייה קורת כאשר בזמן זיפזופ מגיעים לערוץ ללא קליטה. אם אתה מהר תעבור הלאה לערוץ עם קליטה אז טוב, אך אם תשתהה על הערוץ ללא קליטה אז הדרים יכנס למצב של חוסר תגובה שברוב המיקרים ישתחרר רק אחרי דקה ארוכה.
הראשונה זה לא בעיה. לפעמים קורה שערוץ שינה את שמו ואז הממיר מזהה את זה ובגלל שה services ממוינים לפי a b c, אז הוא מקפיץ אותך לתחילת הרשימה.
הבעיה השנייה קורת כאשר בזמן זיפזופ מגיעים לערוץ ללא קליטה. אם אתה מהר תעבור הלאה לערוץ עם קליטה אז טוב, אך אם תשתהה על הערוץ ללא קליטה אז הדרים יכנס למצב של חוסר תגובה שברוב המיקרים ישתחרר רק אחרי דקה ארוכה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- erezb997
- אחלה חבר

ההקפצה לתחילת הרשימה לדעתי היא כן בעיה כי כשאתה נכנס לרשימת הערוצים אתה כבר נכנס לרשימה
שהיא ממויינת. מה שאתה אומר זה שדווקא בזמן שאני נמצא באמצע הרשימה, אחד הערוצים שינה את שמו
ואז הדרים מזהה צורך למיין שוב את הרשימה ולכן מקפיץ אותי להתחלה?
סביר היה במקרה כזה להקפיץ את הסמן כמה שורות בודדות אחורה או קדימה בהתאם למיון החדש
אבל להחזיר אותי לתחילת הרשימה? מה הטעם ? איזה מן תכנות גרוע זה? ועוד לגרום להבהובים מציקים
לאחר שהחזיר אותי לשורה הראשונה? זה באג! (לפטר את המתכנת שעבד על הג'מיני 3.6)
שהיא ממויינת. מה שאתה אומר זה שדווקא בזמן שאני נמצא באמצע הרשימה, אחד הערוצים שינה את שמו
ואז הדרים מזהה צורך למיין שוב את הרשימה ולכן מקפיץ אותי להתחלה?
סביר היה במקרה כזה להקפיץ את הסמן כמה שורות בודדות אחורה או קדימה בהתאם למיון החדש
אבל להחזיר אותי לתחילת הרשימה? מה הטעם ? איזה מן תכנות גרוע זה? ועוד לגרום להבהובים מציקים
לאחר שהחזיר אותי לשורה הראשונה? זה באג! (לפטר את המתכנת שעבד על הג'מיני 3.6)
-
shachar
- אחלה חבר