קליטת ערוצי HDTV במחשב שלי
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אני קולט באמצעות כרטיס technotrend S2-3200 במחשב שהוא לוח אם P35 ומעבד E6600 עם כרטיס מסך 8500GT.
בערוצים המצוינים של סקאי עם ביט רייט של 20 מגה ביט ויותר המחשב שלי קצת גימגם.
מבדיקת תוכנות שונות הגעתי למסקנה שהתוכנה שעובדת הכי חלק היא דוקא DVBViewer הגרסה האחרונה 3.6.1.2.
אני משתמש בקודק Cyberlink H264 וה AC3Filter.
לאחר בדיקות ונסיונות החלטתי לעשות Over Clocking למערכת ולראות מה קורה.
שיניתי בתדר המעבד מ 266 ל 300 שהעלה את מהירות המעבד ל 2.7 GHZ ואת מהירות הזכרונות ל 750 מ 677.
התוצאה מדהימה. תמונה רציפה וחלקה ללא איבוד פריימים.
האיכות של השידור והתכנים מדהימים. נראה לי שלא אוכל לראות יותר SD..
כך נראה מסך הגדרת הקודקים אצלי
בערוצים המצוינים של סקאי עם ביט רייט של 20 מגה ביט ויותר המחשב שלי קצת גימגם.
מבדיקת תוכנות שונות הגעתי למסקנה שהתוכנה שעובדת הכי חלק היא דוקא DVBViewer הגרסה האחרונה 3.6.1.2.
אני משתמש בקודק Cyberlink H264 וה AC3Filter.
לאחר בדיקות ונסיונות החלטתי לעשות Over Clocking למערכת ולראות מה קורה.
שיניתי בתדר המעבד מ 266 ל 300 שהעלה את מהירות המעבד ל 2.7 GHZ ואת מהירות הזכרונות ל 750 מ 677.
התוצאה מדהימה. תמונה רציפה וחלקה ללא איבוד פריימים.
האיכות של השידור והתכנים מדהימים. נראה לי שלא אוכל לראות יותר SD..
כך נראה מסך הגדרת הקודקים אצלי
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- תותח על
- nira
- אחלה חבר
-
- חבר פורום
- י א
- מנהל אתר
לפי הבנתי, הכרטיסים האלו תומכים בdirectx10 ובאמת אמורים להוריד את העומס מהמעבד באופן משמעותי. הבעיה היא שעד היום כמעט שאין תוכנות צפייה שתומכות ב directx10. היחידי שתומך בזה הוא ה powerdvd 7.3 ובאמת בניגון איתו יש ירידה משמעותית.
ניצטרך לחכות עד שהתוכנות צפייה שאנחנו עובדים איתם יצאו עם תמיכה לזה ועד אז נקנה מעבדים חזקים.
ניצטרך לחכות עד שהתוכנות צפייה שאנחנו עובדים איתם יצאו עם תמיכה לזה ועד אז נקנה מעבדים חזקים.
-
- תותח על
הרעיון בעבודה ב - H264 שהעומס יתחלק ביו כרטיס המסך (GPU) לבין המעבד והאפשרויות אשר עומדות על הפרק :
- כרטיס מסך מסידרת 8500/8600 תחת VISTA או להמתין ולקוות ש - NVIDIA יוציאו דרייבר ל XP
או -
- כרטיס מסך מסידרת 7600/7900/8800 תחת XP .
כרטיסי המסך מסידרת 8500/8600 תחת XP פשוט תורמים =0= לעיבוד וכל העומס נופל על המעבד.
זיכרונות יותר מתקדמים כמו DDR3 לא יפתרו את הבעיה.
השאלה היא - אם המעבר ל - VISTA לא יהיה בקרוב אולי כדאי לשקול החלפת הכרטיס ל - 7600/7900 ?
- כרטיס מסך מסידרת 8500/8600 תחת VISTA או להמתין ולקוות ש - NVIDIA יוציאו דרייבר ל XP
או -
- כרטיס מסך מסידרת 7600/7900/8800 תחת XP .
כרטיסי המסך מסידרת 8500/8600 תחת XP פשוט תורמים =0= לעיבוד וכל העומס נופל על המעבד.
זיכרונות יותר מתקדמים כמו DDR3 לא יפתרו את הבעיה.
השאלה היא - אם המעבר ל - VISTA לא יהיה בקרוב אולי כדאי לשקול החלפת הכרטיס ל - 7600/7900 ?
-
- חבר פורום
-
- תותח על
לצערינו ה- DVBViewer PRO לא עובד בויסטה , אולם כפי שדובר לויסטה יש את הגירסה GE אשר בקונפיגורציה מתאימה (VIDEO RENDERER > ENHANCED VIDEO RENDERER) מפעילה את ה - GPU של כרטיס המסך וצריכת המעבד יורדת בצורה מהותית.י א @ 30/6/2007, 13:09 כתב: הרי DVBViewer עובד בויסטה אך ללא תמיכה בכרטיס 8500 צריכת המעבד היא זהה ל XP.
השאלה האם גירסת ה - GE תומכת ב - SoftCSA_3.0.....

-
- תותח על
מה שלא עובד עם גירסת ה - PRO זה היכולת לבחור תחת ויסטה את "VEVR"

וה - VEVR הוא המפתח להורדת ה - CPU.
האם ניסית לבצע מתוכנת ה - PRO ב - CHANNELLIST "יצוא" (EXPORT ) של התחנות למקום מסוים
ומשם לעשות "יבוא" (IMPORT) נאשר אתה תחת ה - GE ?
מצורף ה - 28INI לאחר התאמה, תנסה ל"דרוס" את הקיים אצלך.
לגבי ה - GE האם אתה משתמש בגירסה האחרונה - 2.2.6.0 ?
לגבי ה - usermode.ini - אני מניח ששייך לאופן השימוש (כולם או רק מפעיל המחשב) - יש אפשרות לשנות ל - 0 ,1 , וכמובן 2 .

וה - VEVR הוא המפתח להורדת ה - CPU.
האם ניסית לבצע מתוכנת ה - PRO ב - CHANNELLIST "יצוא" (EXPORT ) של התחנות למקום מסוים
ומשם לעשות "יבוא" (IMPORT) נאשר אתה תחת ה - GE ?
מצורף ה - 28INI לאחר התאמה, תנסה ל"דרוס" את הקיים אצלך.
לגבי ה - GE האם אתה משתמש בגירסה האחרונה - 2.2.6.0 ?
לגבי ה - usermode.ini - אני מניח ששייך לאופן השימוש (כולם או רק מפעיל המחשב) - יש אפשרות לשנות ל - 0 ,1 , וכמובן 2 .
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
- י א
- מנהל אתר
בויסטה, כאשר ה mode=2, לא עוזר כלום לשנות את התדרים, הוא לוקח את זה מאיזה מקום אחר שלא מצאתי מאיפה.
כן 2.26.
כאשר אני שם mode=1 אז הוא באמת לוקח מתיקיית ה transponders וסורק טוב אבל לא מעביר פיקוד לsoftcsa.
האם יש איזו התקדמות אצל מר hackbart לגבי מתי יהיה את הrender של ויסטה?
כן 2.26.
כאשר אני שם mode=1 אז הוא באמת לוקח מתיקיית ה transponders וסורק טוב אבל לא מעביר פיקוד לsoftcsa.
האם יש איזו התקדמות אצל מר hackbart לגבי מתי יהיה את הrender של ויסטה?
-
- תותח על
ראה את שכתב לגבי EVR :י א @ 30/6/2007, 18:32 כתב: האם יש איזו התקדמות אצל מר hackbart לגבי מתי יהיה את הrender של ויסטה?
@spAik: Neither Lars, nor me plan to integrate the EVR filter. The reason is that i think it might be smarter to deal with an own renderer which does not behave different on multiple graphic adapters. We plan to use for the next bigger version of the dvbviewer our own renderer which will use direct3d. I already collected some experience in the last weeks and i'm really looking forward. Especially the way you can manipulate the texture without using any kind of cpu power is damn cool. Sure a lot of the new features will require newer graphic adapters (i have dx9 - dx10 compatible adapters in mind), but it will also works on older cards.
Christian

יש לקוות ש - NVIDIA יעמדו בהבטחה שלהם לדרייבר אשר יפעיל את האצת החומרה תחת XP .
-
- תותח על
האם אתה מוכן לעוד ניסיון על ויסטה ....י א @ 30/6/2007, 20:27 כתב: בקיצור המצב כרגע שאנחנו עדיין תלויים בחוזק המעבד. לפחות E6600

אם כן אלה הצעדים :
1. הפעל את מערכת ההפעלה - ויסטה.
2. הפעל את DVBViewer PRO כמובן עם SoftCSA_3.0.....

3. הפעל את פקודת "הקלטה" , שים לב - לאן הקובץ מוקלט.
4. ב - DVBViewer PRO יש להפסיק את "ניגון" הוידיו - גש ל - View ובחלון שנפתח, למטה, לחץ על - Close Graph .
5. מזער את DVBViewer PRO .
6.הפעל את - DVBViewer GE - לאחר שבחרת ב - VIDEO RENDERER > ENHANCED VIDEO RENDERER
7.ב - GE , בחר ב - Open Media File וגש למקום שלשם ה - DVBViewer PRO מבצע את ההקלטה.
8. בפעולה זו הפעלנו מעין - timeshift

אצלי על XP עובד מצוין, אשמח לשמוע איך עובד על הויסטה ואם סוף סוף יש ירידה ב % ה - CPU .
בהצלחה.