עזרה בבקשה אני חדש בנושא

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

שלום רב!

יש לי מגנום FTA-250 Revolution וצלחת לווין, ולא עדכנתי את התוכנה של הלווין, יש בו את התוכנה שקיבלתי כשקניתי אותו

אני קולט עכשיו את ערוצים 2 ו-10, ככל הנראה מעמוס

עכשיו הלכתי לאתר http://www.sat-key.org/ ואני מצליח לערוך את ה-key לפי מה שרשום שם, וערכתי את
Mediatech
id:002A-Amos
את השורה 0D למה שרשום באתר, והשורה 0E כבר הייתה כמו שצריך ועכשיו אני לא מצליח לקלוט עוד ערוצים
ניסיתי לעשות על עמוס והוטבירד סריקה של ערוצים חדשים אבל אני לא ממש מבין בזה וקיבלתי ערוצים אבל כמה של יס ועוד שטויות והכל מוצפן או שאין A/V

וגם אחרי זה ראיתי שה-key שיש אצלי בלווין ב-TPS והkey- שיש באתר הזה כל השורות הם אותו דבר, אבל בכל זאת חוץ מערוצים 2 ו-10 אין לי עוד ערוצים.. כל השאר מוצפן.. אז איך אני מקשר בין הקי לערוצים?

(אגב בעצם יש לי עוד 2 ערוצים חוץ מ-2 ו-10 אבל הם לא בעברית ואני קיבלתי אותם עם הממיר)

בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי בכללי מה צריך לעשות או מין הסבר קצר שאני יבין בדיוק מה הולך פה..
בתודה, אלי
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

קודים זה לא הכל צריך תוכנה מתאימה. והממיר ישן לא נראה לי שיש תוכנה בשבילו. בעמוס הכל מקודד.בהוטבירד אולי הקודים יעזרו לך לערוצים משווויץ.
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

צריך לעדכן את התוכנה של הממיר למה שיש בסטיגמה?

ואז מה לעשות?
תומר
מתקין
מתקין

שליחה על ידי תומר »

ואז הקודים מעודכנים וניתן לראות ערוצים נוספים. אבל לא נראה לי שיש בכללמ תוכנות לממיר זה.
מאז שיצאו הדגמים האחרונים אין תוכנות לדגמים ישנים . זה מה שנכתב כאן בפורום.
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

ראיתי בסטסיגמה תוכנה אני ישים אותה עוד מעט בממיר, ויש שמה גם רשימת ערוצים להורדה, לישם גם אותה? או שיש רשימות יותר טובות? או שעדיף לא לגעת ברשימה שנמצאת אצלי בממיר?
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

עדיף לא לגעת ברשימה, אלא אם אתה רואה שחסרות לך המון אלומות.
לגבי עדכון תוכנה,
אין טעם, כיוון שחוץ מהשוויצריות, CNN ובייבי - הן כמעט ולא פותחות שום דבר ראוי.
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

אני חושב שהבחור מחובר רק לעמוס,ואולי גם להוטבירד.כנראה מעוניין לקלוט תחנות נוספות בעמוס(בקרוב 1,33) וגם כנסת .
ונראה שלו יודע איך מגדירים תדרים וסורקים אותם.
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

כן אני מחובר לעמוס ולהוטבירד, ואני רוצה לקלוט עוד ערוצים, לא משנה מאיזה לווין, עמוס או משהו אחר, העיקר עוד ערוצים

אז צריך לעדכן תתוכנה או לא? או להחליף רשימת ערוצים? ואני יודע איך מוצאים עוד לוויינים יש רשימה ענקית, ואני יכול לעשות שמה סריקה auto, אבל אני לא יודע איך לשנות שמה את התדרים וכל זה, וגם אני חושב שאני יודע איך להוסיך ערוצים אבל כל מה שאני מנסה להוסיץ מוצפן או שרשום שאין A/V

אשמח אם יסבירו לי איך אני יכול פשוט להוסיף עוד ערוצים. אתם לא חייבים להסביר לי כמו לטיפש, על מה ללחוץ, כי אני יכו להבין, אבל תסבירו לי מה צריך לעשות בשביל זה.

בינתיים הבנתי פה מאחת מהתגובות שאני לא יכול להוסיף עוד ערוצים בשום אופן, אבל ראיתי פה בפורום שאנשים אמרו שהם קולטים הרבה ערוצים, אז איך זה שאני לא יכול? אני יהיה חייב להתחבר להוט או ל-yes בשביל לקבל עוד ערוצים?

בבקשה תסבירו לי רק מה צריך לעשות
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

eli5050 @ 3/7/2007, 22:03 כתב: כן אני מחובר לעמוס ולהוטבירד, ואני רוצה לקלוט עוד ערוצים, לא משנה מאיזה לווין, עמוס או משהו אחר, העיקר עוד ערוצים
תגדיר "עוד ערוצים".
מה אתה רואה היום - איזה ערוצים?
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

אמרתי כבר בהודעה הראשונה

ערוצים 2 ו-10 הישראלים
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

יש לך צלחת פרטית או שאתה מחובר לצלחת של YES?
כמה LNB יש לך על הצלחת?

אם רק אחת, אז אתה קולט רק את AMOS, בו משודרים ערוץ 2, 10, הכנסת ו-METV.
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

יש לי צלחת פרטית, ומזה זה בדיוק LNB?

אה ולמעשה (גם את זה אמרתי בהודעה הראשונה) אני קולט עוד שני ערוצים, לא ישראלים, METV (או FETV, אני לא בטוח עכשיו), ועוד איזשהו ערוץ.

אני מעוניין רק שתסבירו לי מה צריך לעשות, אם צריך להחליף תדרים בסריקה או להחליף קודים לפני זה..
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

eli5050 @ 4/7/2007, 11:45 כתב: יש לי צלחת פרטית, ומזה זה בדיוק LNB?
LNB זו ה"עין" שנמצאת על הצלחת.
כמה כאלה יש לך?
אם רק אחת, לא תוכל לקלוט יותר ממה שיש לך עכשיו (ערוצי FTA ב-AMOS).
אם יותר מאחת - לאן היא מכוונת?
zeev
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeev »

שלום
באם יש לך על הצלחתו שני LNB אז כנס לפריט הראשי משם ל-פרוגרם תכניס את הקוד של המכשיר בממיר מגנום יכול להיות 0000 או 1234 ואז יופיע חלון בשורה העליונה מופיע שם הלוויין תעלה את הסמן לשורה הזאת ותלחץ על המקש הימני ואו השמאלי עד עד שיופיע שם הלוויין HOTBIRD וא תרד עם הסמן לשורה התחתונה תעביר לסריקה אוטומטיט ו-OK אז יעלו לך כל התדרים של HOTBIRD .אם LNB אחד כל התדרים של YES וכן עוד כמה תדרים של FTA .
זאב
eli5050
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי eli5050 »

אני לא יודע כמה LNB יש לי, אני לא יכול לבדוק כי אני גר בבניין והגג נעול.

בינתיים מישהו הסביר לי איך להוסיף את ערוצים 1 ו-33, והייתי צריך להגדיר בדיוק איזה טווחים לסרוק שמה בלווין ו-frequency ולכל מספר היה לו משהו מוכן ואז הצלחתי להוסיף את 2 הערוצים האלה ו-8 ערוצי רדיו.

אז אתם יכולים להפנות אותי להגדרות דומות של שאר הלווינים? לא רק של עמוס, אלא גם הוטבירד וכל אלה שאפשר לקלוט עוד ערוצים.. ועד עכשיו המ שעשיתי זה היה לי להשתמש בקודים שיש ב-
sat-key.org
באיזה מקרים צריך להשתמש בהם?
שלח תגובה