התקנתי גימאנגי 3.6 למואטנט אני רוצה למחוק את כל ההגדרות הישנות למוטאנט איך אני מוחק
ניסיתי להתקין גירסאות יותר ישנות וזה עולה על הקובץ החדש ולא נותן ל-אימג לעבוד וזה רושם לי הערה כאילו יש לי dm500 רושם לי שגיעת פאתל
אתחול ל-mutant
- sl17
- אחלה חבר

טוב גם אני ניסיתי להתקין את הגרסה הזאת של גימיני אבל הסתבכתי עם האמולטורים אז עזבתי את זה וגם ממשתמשים שיש להם דרים שמעתי שהגרסה הזאת לא ככ מוצלחת.
לא משנה, אם אתה זוכר אז לאחר שהתקנת את הגימיני , המכשיר הפסיק להגיב לאחר השקופית של GP
ואחרכך היית צריך להוציא את הממיר מהשקע ולחבר אותו שוב לחשמל עם לחיצה ממושכת על החץ הימני בפנל, אז זהו שאת אותו הדבר אתה צריך לעשות עכשיו . אחרי שאתה מקבל את הודעת השגיאה תוציא את הממיר מהחשמל, תחזיר לחשמל עם לחיצה ממושכת על החץ ימינה בפנל ואז תגיע למסך עם רשימה של כל סוגי המכשירים ובעזרת החצים אתה מדפדף ובוחר את הממיר שלך RELOOK200 ןלוחץ O.K
ואז האימג ייעלה לך
בהצלחה
לא משנה, אם אתה זוכר אז לאחר שהתקנת את הגימיני , המכשיר הפסיק להגיב לאחר השקופית של GP
ואחרכך היית צריך להוציא את הממיר מהשקע ולחבר אותו שוב לחשמל עם לחיצה ממושכת על החץ הימני בפנל, אז זהו שאת אותו הדבר אתה צריך לעשות עכשיו . אחרי שאתה מקבל את הודעת השגיאה תוציא את הממיר מהחשמל, תחזיר לחשמל עם לחיצה ממושכת על החץ ימינה בפנל ואז תגיע למסך עם רשימה של כל סוגי המכשירים ובעזרת החצים אתה מדפדף ובוחר את הממיר שלך RELOOK200 ןלוחץ O.K
ואז האימג ייעלה לך
בהצלחה