ביום ששי הקרוב מתקינים לי צלחת עם 2 LNB, לעמוס ולהוטבירד.
מצאתי את רשימת הערוצים הנקלטים בהוטבירד כאן.
איך אני יכול לדעת אילו מהערוצים המצויינים שם הם חופשיים (FTA), ומי מהם בכלל שווה צפייה.
אני דובר עברית ואנגלית בלבד, אבל הייתי רוצה לדעת גם על ערוצים בשפות אחרות אם יש בהם סרטים מצויירים לילדים, או שידורי ספורט ישירים.
תודה מראש לעונים.
nirz @ 10/7/2007, 10:46 כתב:
ביום ששי הקרוב מתקינים לי צלחת עם 2 LNB, לעמוס ולהוטבירד.
מצאתי את רשימת הערוצים הנקלטים בהוטבירד כאן.
איך אני יכול לדעת אילו מהערוצים המצויינים שם הם חופשיים (FTA), ומי מהם בכלל שווה צפייה.
אני דובר עברית ואנגלית בלבד, אבל הייתי רוצה לדעת גם על ערוצים בשפות אחרות אם יש בהם סרטים מצויירים לילדים, או שידורי ספורט ישירים.
תודה מראש לעונים.
שום ערוץ חופשי ןמענין.
הייתי הולך על ניילסט במקום על הוטבירד. יש שם מספר ערוצי סדרות, סרטים, וערוצי ילדים חופשיים ובאנגלית
dubai one, mbc 3, nbc 2, mbc 4, mbc action, spacetoon
לא מדוייק שאין שום ערוץ מעניין fta בהוטבירד : יש מלא תחנות מוזיקה לא רעות , ערוצי חדשות, ערוץ ספורט - sport italia , ותחנות בשפות זרות ...סה"כ לויין לא רע בכלל...ברור שמבחינת תוכן באנגלית בכל הנוגע לסדרות או סרטים יש רק בניילסאט או ערבסאט ערוצים חופשיים
israeln @ 11/7/2007, 22:57 כתב:
אפשר להוביף את עראבסאט ("באדר"- 26e), לצלחת המכוונת לעמוס.
לעניין ניילסאט -7w ,אפשרי, אבל יותר קשה.
לא התבלבלת? - האם כוונתך היתה להוסיף את עראבסאט לצלחת המכוונת להוטבירד?
אני אדבר עם המתקין שלי ואשאל אותו מה המשמעות של להוסיף גם אותו לצלחת. אם אני מבין נכון, זה אומר עוד LNB על הצלחת, שזה בטח יגדיל לי את עלות המערכת.
לי יש צלחת שמכוונת להוטבירד וLNB נוסף עבור 26E. הצלחת בסה"כ 90ס"מ ואני קולט את 26E מצוין גם בחורף.
עלות LNB נוסף רגיל כולל התקנה וכיוון לא אמורה לעבור את ה 200 שקל.
יכול להיות שבגלל LNB נוסף, המתקין יצטרך להחליף גם את הדייסק , אבל זה זול, הסה"כ של הוספת LNB לא אמורה לעבור את ה 200 שקל.
dmitrysh - העלות של תוספת הלווין הזה היא באמת סביב 200 ש"ח. האם אתה באמת ממליץ לי להוסיף אותו? איזה תחנות יש שם שהן שוות? אני מדבר על תכנים באנגלית, או על תוכניות ספורט ומצויירים לילדים.
תודה מראש.
הואיל ואתה מתקין צלחת עם 3 LNB, עדיף לך לבקש להוסיף לצלחת "מתפס" מיוחד לLNB הצדדים (4W, ו-26E).
אני מתכוון למתפס היותר איכותי, זה המגיע עם "ברגי האלן".