איזה כייף לא נצטרך להתקין אפילו צלחת לווין בשביל לקלוט ערוצים ישראלים, ונראה לי אם יצא לפועל יהיה אפשרות אפילו להשתמש בצלחת של יס ובכבל של הכבלים כדי לראות את הערוצים הישראלים
לפי חוק ישן הכבלים של תל אביב ראשי כל איש להתחבר לכבלים ולקלוט ללא תשלום את ערוץ 1 ו 2. זה חוזה שנחתם גם עם עריית תל אביב בכדי לנקות את האנטנות הישנות שמיתנוססות על גגות הבתים.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
תסמכו על יס והוט שיעשו הכל כדי למנוע את זה אבל הכל.
אחוז המחוברים בארץ לכבלים או לווין הוא מטורף ביחס לרוב מדינות העולם, 85%, פשוט כי אין כאן אופציה קלה של קליטת שידורי הערוצים המרכזיים חינם. מערך המשדרים הקרקעי של ערוץ 1 קורס, של ערוץ 2 חלקי מאד (2 מליון תושבי גוש דן לא מכוסים אלא מירושלים - אבסורד!) ושל ערוץ 10 לא קיים.
סקרים פנימיים של יס והוט מלמדים שבעקבות מהלך כזה הם יאבדו עשרות אלפי מנויים, אולי יותר. עשרות אלפי מנויים שמשלמים 200 שקל לחודש, 2400 שקל לשנה כ"א. אז כאמור, יס והוט ילחמו בזה בכל כוחם, ויש להם כוח...
max2003 @ 13/7/2007, 14:18 כתב:
סקרים פנימיים של יס והוט מלמדים שבעקבות מהלך כזה הם יאבדו עשרות אלפי מנויים, אולי יותר. עשרות אלפי מנויים שמשלמים 200 שקל לחודש, 1200 שקל לשנה כ"א. אז כאמור, יס והוט ילחמו בזה בכל כוחם, ויש להם כוח...
זה 2400 שקל שנתי...
זה סכום יותר גדול מהתקנת צלחת לעמוס + הוטבירד וממיר דיגיטלי
ובאשר לשאלה האם נראה גל התנתקויות ומעבר לצלחות לווין פרטיות - מה זה גל? כמה מאות יעשו את זה בטוח, אבל לא עשרות אלפים. לא מאמין. יש בורות גדולה בציבור בכל מה שקשור לצלחות הפרטיות. חושבים שזה מסובך. אולי אם תקום חברה גדולה שיש לה מספיק כסף למסע פרסום גדול ויחסי ציבור שיסבירו לציבור שזה כדאי זול ופשוט. זה קמפיין של 150,000$ מינימום. אני לא רואה כרגע אף חברה בתחום התקנות הלווינים שיש לה תקציב לצאת בקמפיין כזה.
אני לא חושב שהמהלך יגרום לאנשים להתנתק.
שימו לב שעד היום היה ערוץ 1 + 33 בלווין. אומנם ערוץ 1 באנלוגי, אך לאנשים שלא מבינים הרבה הוצע ממיר אנלוגי/דיגיטלי. עובדה שזה לא החליף את הטלביזיה הרב ערוצית בבתים.