OK, אתמול התפנה לי קצת זמן וגם קיבלתי מכשיר נחמד שקניתי בEBAY, כך שהתחלתי לבדוק אם הכל מחובר ומכוון כמו שצריך. אגב, אני ממליץ בחום על המכשיר הפשוט הזה שמראה את עוצמת הסיגנל ומצפצף
מכשיר כיוון
המכשיר עלה לי 6.76 GBP שהם כ-60 שח. וקיבלתי אותו יומיים אחרי ההזמנה. פשוט מדהים. אגב, כזה מכשיר באתר של טל-חץ נמכר ב 150 שח...

אבל לעניננו...חיברתי את המכשיר בין LNB וכרטיס SS2 שלי וגיליתי שני דברים מעניינים. קודם כל, כמו שחשבתי הצחלת מכוונת, אבל מצאתי איזה תנוחה (הזזה של מלימטר) שהוסיפה 10% לקליטה.ועוד דבר, גיליתי שאם אני מרים את קצה הLNB כך שיסתכל כאילו יותר פנימה - הסיגנל משתפר בעוד-10%. כאילו שבגלל משקלו של חלק אחורי של הLNB הוא פונה למעלה יותר מדי. עקמתי את תפסן הLNB בקצה כך שראש הLNB יסתכל יותר למטה. אחרי זה עברתי לבדוק את דייסק. קודם כל דייסק שלי מנחית בטירוף.ואני חושב שזה בגלל הטיונר הלא רגיש של SS2. ערוץ 1 ללא דייסק קליטה 40% עם דייסק קליטה 20%!. חוץ מזה הדייסק הזה נתקע לפעמים. מוציא מתח רק ביציאה אחת. אחרי זמן מה זה מסתדר. בקיצור, צריך דייסק מאוד איכותי ל SS2. נראה לי אזמין מחול כי פה חבל על הזמן (ועל הכסף...). למישהו יש המלצות, בסדר גודל עד 100 שח?
מקווה שעזרתי למישהו עם בעיות דומות...