שלום,
מי מוכן לעשות סדר ולפרט איזה "דלתא" של חבילות/לווינים נקלטים ב-3.7 בהשוואה ל-3, בהשוואה ל-2.4, ובהשוואה ל- 1.8 (מטר) ?
אני יודע שנכון לנקודת זמן הזאת, רוב ערוצי ה-HD על 19.2 נקלטים ב-3 ומעלה .
תודה למשיבים.
ישראל
יכולות קליטה של צלחות גדולות .
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Rittberg
- תותח על

ישראל,
לצערי המצב מאוד נזיל, ערוצי ה - HD שהיו על התדר 12722 ועברו ל - 1L קשים מאוד לקליטה אם בכלל אפילו עם 3 מטר ומעלה.
הערוצים על התדר 11914 של פרמיאר היו ניתנים לקליטה למספר שעות עם 3 מטר .אולם הערב אינני מסוגל לקלוט אותם לחלוטין (יש עוצמה אולם האיכות נמוכה מאוד).
ההייתי ממתין לראות מה קורה עם ASTRA 19E לפני שההייתי נכנס להשקעה שמטרתה קליטת HD מה - 19E.
מקווה שעזרתי,
זליג
לצערי המצב מאוד נזיל, ערוצי ה - HD שהיו על התדר 12722 ועברו ל - 1L קשים מאוד לקליטה אם בכלל אפילו עם 3 מטר ומעלה.
הערוצים על התדר 11914 של פרמיאר היו ניתנים לקליטה למספר שעות עם 3 מטר .אולם הערב אינני מסוגל לקלוט אותם לחלוטין (יש עוצמה אולם האיכות נמוכה מאוד).
ההייתי ממתין לראות מה קורה עם ASTRA 19E לפני שההייתי נכנס להשקעה שמטרתה קליטת HD מה - 19E.
מקווה שעזרתי,
זליג
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
זליג שלום,
תודה על המידע.
שאלתי היא כללית בלבד ולצורך הבנה מה התמורה של צלחות גדולות ביחס ל-1.8 מטר ?
אני מעריך שבשנה הקרובה יתווספו עוד ועוד ערוצים בחדות גבוהה לכלל הלווינים המשדרים באזור, כך ש-19.2 לא יהיה האלטרנטיבה היחידה.
אני אשמח לשמוע פרוט יותר מדוייק כדוגמת לווינים 1w ,23.5e ועוד.
יום יפה,
ישראל
תודה על המידע.
שאלתי היא כללית בלבד ולצורך הבנה מה התמורה של צלחות גדולות ביחס ל-1.8 מטר ?
אני מעריך שבשנה הקרובה יתווספו עוד ועוד ערוצים בחדות גבוהה לכלל הלווינים המשדרים באזור, כך ש-19.2 לא יהיה האלטרנטיבה היחידה.
אני אשמח לשמוע פרוט יותר מדוייק כדוגמת לווינים 1w ,23.5e ועוד.
יום יפה,
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
-
ariel
- תותח על

- יצירת קשר:
israeln
מבדיקה אישית שלי בRRSAT לפני כ שנה בדקנו את העוצמות של האסטרה ב 23.5 הלווין החל להקלט ב 6.5 מטר ככה שהוא לא רלוונטי בפחות מזה (בדיקה נעשתה עבור לקוחה צכית)
תודה לדויד ריוול על העזרה
את ה 1W נבדק אם 2.7 dh את חבילת digi-tv קיבלנו סיגנל גבולי מאוד, את הערוצים הסקנדינבים גם כן בסיגנל נמוך מאוד, לדעתי ל 1W 3+ תתן קליטה טובה יותר.
ושוב זו פונקציה של עלויות.
מבדיקה אישית שלי בRRSAT לפני כ שנה בדקנו את העוצמות של האסטרה ב 23.5 הלווין החל להקלט ב 6.5 מטר ככה שהוא לא רלוונטי בפחות מזה (בדיקה נעשתה עבור לקוחה צכית)
תודה לדויד ריוול על העזרה
את ה 1W נבדק אם 2.7 dh את חבילת digi-tv קיבלנו סיגנל גבולי מאוד, את הערוצים הסקנדינבים גם כן בסיגנל נמוך מאוד, לדעתי ל 1W 3+ תתן קליטה טובה יותר.
ושוב זו פונקציה של עלויות.