מקרה שהיה לי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
satis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי satis »

היום בצהריים התקשרתי ל YES על מנת להתנתק משידוריהם.
בשיחה עם נציג קשרי הלקוחות,הוא אמר לי במפורשות שאני בהתחייבות החל מחודש יוני האחרון ואם ארצה להתנתק עליי לשלם 400 שקל ! !

לפני כחודשיים אכן התקיימה שיחה ביני לבין נציגת שירות,במטרה לפתוח את ערוצי הספורט ונאמר לי במפורשות שאני אוכל לסגור מתי שארצה ללא התחייבות.
לא מעבר לכך,בחיי אלוהיי!

הנציג אמר לי מפורשות שהבעתי את הסכמתי להתחייבות על מבצע בעסקה טלפונית ונאמר לי על דמי היציאה האלה. זהו שקר, לא היה ולא נברא!

השאלה, מה אפשר לעשות נגד הגניבה הזו? אני עומד תלוש בין הרצון להתנתק לבין זה שמכניסים לי את היד לכיס באין מפריע וכמה שיוצא להם ביד זה מה שהם לוקחים! אנא עזרו לי,מי שחווה בעבר "חוויה" שכזו מוזמן לשתף.

תודה.
סמל אישי של משתמש
sufgi
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sufgi »

יש 2 אפשרויות:
1. לבקש מנהל (מקסימום יביאו לך נציג בכיר) , לצרוח , לבקש הקלטה טלפונית ,וכו' - סיכוי הצלחה - 20%
2. לשלם ולתבוע את yes בבית משפט לתביעות קטנות (דורש הרבה עצבים) - סיכוי הצלחה - 95%
sat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sat »

satis @ 5/8/2007, 14:18 כתב: לפני כחודשיים אכן התקיימה שיחה ביני לבין נציגת שירות,במטרה לפתוח את ערוצי הספורט ונאמר לי במפורשות שאני אוכל לסגור מתי שארצה ללא התחייבות.
לא מעבר לכך,בחיי אלוהיי!

אתה מתבלבל...לפי מה שנראה לי התכוונו לא לסגור את המנוי בכלל אלא את חבילת הספורט עצמה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

בכל מקרה חובת ההוכחה להתחייבות היא עליהם. תדרוש הוכחה שאתה התחייבת ואם אין להם תגיד שאתה תתבע.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

רק בגלל השקרים של יס התנתקתי מהם, אומרים ככה ועושים מה שרוצים אגודה של שקרנים
talsh
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי talsh »

כשיש אלטרנטיבה למונופול, קודם כל שולחים את המונופול לעזאזל ומשתמשים באלטרנטיבה.
קודם כל - תתנתק, ושיפסידו לקוח.
אח"כ תחליט אם שווה לך לשלם 400 ש"ח או ללכת על פרנציפ. (הרי רק הטרטור לא שווה 40 ש"ח. מצד שני, בדיוק את זה הם הביאו בחשבון כשבנו את המדיניות הבזויה הזאת..).

אני עזבתי את יס וויתרתי על תכנים בעברית/תרגום כי אני לא מוכן להיות משועבד למונופול חצוף ודורסני!
המשפחה התרגלה, אין טענות, ועכשיו יס מפסידים לקוח פוטנציאלי של 240 ש"ח לחודש....תענוג.
ezra6666
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי ezra6666 »

קודם כל תתנתק.
תשלח להם הוראת התנתקות בפקס.
לא נראה לי סביר שהם ייגבו ממך 400 ש"ח אם אין להם הוכחת התחייבות, הנציג פשוט מנסה להפחיד אותך.
וד"א אין מושג משפטי "התחייבות טלפונית", הם חייבים לשלוח לך את ההתחייבות בכתב.
לי הם שלחו את כל הסיכום בכתב.
My Daily Prayer: Oh Lord, Help Me This Day To Keep
My Long Nose Out Of Other's People's Business
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

לפני שאתה יוצא למלחמה תבדוק בכתב התחייבות שעליו חתמת כשפתחת אצלם מנוי שלא רשום

שאתה חייב לשלם את הסכום הזה אם ברצונך להתנתק לפני תום מועד ההתחייבות.
תמונה
satis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי satis »

הנציג ציין בפניי שהוא מעביר את הפנייה למנהל איזורי לתאום איסוף הציוד ובחשבונית ייגבה הקנס הזה. אף אחד לא שלח לי כלום,לא יידע אותי שאני נכנס להתחייבות ובטח ובטח לא שיש דמי יציאה כאלה..
rahel987@012.net.il
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי rahel987@012.net.il »

חוזה שבעלפה שווה ללללללללללתתתחחחתתת :D
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

רבותי, אין לכם מושג עם מי יש לכם עסק, חברת YES הפכה לבריון שכונתי, ממקורות ידועים לי הם גובים כספים מלקוחות בטענות כאלו ואחרים ובמידה והם אינם מוכנים לשלם הם פותחים כאילו תיק אצל עו"ד מטעמם בהרצליה ודורשים תוספות לא חוקיות וכו, החוצפה היא שבתי המשפט מקבלים זאת!!.
לא יאומן, אני מכיר אנשים שחויבו על תכנים שלא הוחתמו כלל , העו"ד שלהם הלך ותבע במעמד צד אחד והשופט הסכים, ללא שמע כלל לצד השני או כנגד 0 ראיות של חברת YES, פשוט לא יאומן.

גם אמון הציבור פנה מספר פעמים לחברת YES בקשר למספר רב של לקוחות וקיבלו טריקת טלפון בפרצוף.
YES יודעים שאם הלקוח ילך איתם ראש בראש בבית המשפט כאשר להם אין שום הוכחה הם יפסידו ובגדול, רק חבל שברוב המקרים מגיע צו העיקול של הוצאה לפועל לפני בכלל שבית המשפט נתן לצד השני אפשרות לערער.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
satis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי satis »

פשוט לא יאומן.ממש רישיון לגנוב נתנו להם.באמת יכול להיות שאין מי שיפקח על הדברים האלה??
סמל אישי של משתמש
ART
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי ART »

יס חברה טובה מאוד שפשוט רוצה להיתעשר על חשבון הלקוחות שלה וזה לגיטימי במדינה שגונבת כספים של ניצולי שואה ואחרכך מציעה להם 80 שח ותחשבו על זה :angry:
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

מנסיון שלי עם החברה המתחרה,

חצי שנה גררו זיכוי שהייתי צריך לקבל מהם ... עד ששלחתי מכתב למחלקת פניות הציבור.

מחלקת פניות הציבור היא מחלקה שקיימת בכל חברה גדולה (אם אני לא טועה, חברות התקשורת מחוייבות בחוזה להפעיל מחלקה כזו).
למחלקות הללו יש סמכויות גדולות מאוד: יכולות לנתק בלי קנס יציאה, להוציא זיכויים על סכומים גדולים, וכו'.

תשלח מכתב ובו תכתוב בצורה ברורה "לכבוד מחלקת פניות הציבור", ואת טענותיך בקיצור נמרץ (חבל על ההשקעה בכתיבת מכתב ארוך; ממילא חוזר אליך נציג ואתה צריך לחזור על הדברים שוב).

אני בטוח, כי אם אכן לא נאמר לך על הארכת התחייבות, אתה תנותק ללא תשלום.
satis
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי satis »

תודה לך, אעשה זאת בהקדם.
dmitrysh
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי dmitrysh »

היה לי מקרה מאוד דומה, לפני שנה וחצי.
בקשתי להתנתק, אמרו לי אין בעיה וניתקו.
כשהגיע החשבון , גיליתי שגבו ממני 400 שקל על התחייבות כביכול.
התקשרתי ליס, העבירו אותי מפקיד לפקיד, עד שהתעצבנתי ודרשתי את ההוכחה לכך שהייתי עם התחייבות. התשובה שלהם הייתה "לא יכול להיות שקיבלת כזה מחיר ללא התחייבות".
התחלתי לשלוח פקסים ולאיים בתביעה, אז התקשר אליי מנהל איזורי ואישר טלפונית שלא הייתה לי התחייבות, וכספי יוחזר.
הכסף לא הגיע במועד החיוב הבא, אז התקשרתי שוב ואמרו לי שאני אקבל את ההחזר במועד החיוב הבא. כשגם אז זה לא הגיע, שוב התחלתי להתקשר ולשלוח פקסים, ולבסוף זה השתלם ו 400 שקל הגיעו.

מה שאני מציע לך, זה קודם כל להתנתק מיידית ואז כל הסיפור הוא על 400 שקל. אם אתה לא מתנתק אתה תמשיך לשלם דמי מנוי סתם.
לאחר מכן תעשה את אותה הדרך שאני עשיתי, כלומר תדרוש הוכחה להתחייבות שלך, תאיים בתביעה(אני לא חושב שבית הדין לתביעות קטנות זה עסק מסובך) ותתבע אותם במידת הצורך.
ועוד דבר - תקליט את כל השיחות שלך עם עובדי יס. זה אמנם לא כביל בבית משפט אבל יכול לשכנע את אותו המנהל שמאשר את ההחזר. אני לא עשיתי את זה וחבל.
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

בקשר להקלטות, זה קביל ביותר ואתה יכול להזמין את האיש שהוקלט, לחקירה בבית המשפט,רק שהשופט יבקש ממך לעשות תמליל השיחה, לכן כדאי שהשיחה תהיה קצרה וענינית ולזהות את המוקלט בשמו המלא, עם יס אין ברירה
prince_amir
תותח על
תותח על

שליחה על ידי prince_amir »

רוב הסיכויים שבשביל 400 שקל עם תגיש תביעה , YES יבקשו שתבטל ויחזירו את הכסף, זמן שווה כסף ולכן הם משחקים בשיטת המצליח
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
תמונה
geosat
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geosat »

אם תגיש תביעה, כדאי בתביעות קטנות, כי האגרה נמוכה, אם יופיע עורך דין מצד יס, חובה על השופט לנמק מדוע הרשה יצוג של עורך דין, למשל הנתבע על כסא גלגלים- זה נימוק טוב,
אם תגיש בשלום, אז האגרה היא 500 שח, גם אם יסכימו לשלם לך לאחר הגשת התביעה, כתוב שהתביעה כוללת הוצאות ואגרות בית משפט, ואז השופט יחייב אותם לשלם גם את הוצאות שלך, בשלום יופיע עורך דין מטעם הניתבע
סמל אישי של משתמש
nira
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי nira »

geosat:
למען הדיוק, ההבדלים בין בית משפט לתביעות קטנות ל בת משפט מחוזי הרבה יותר עמוק:

- עסק או עמותה אינם רשאים להגיש תביעה בבת משפט לתביעות קטנות אלא אדם פרטי בלבד!!! :P

- התור לדיון משתנה בהתאם למדניות בית המשפט לתביעות קטנות על ידי עדכון הסכום המרבי שניתן לטבוע, בדרן כלל מדובר בסדרי גודל של 2-4 חודשים, במחוזי מדובר כבר ביותר מ7-8 חודשים לדיון הראשון וכול התביעה מתארכת למספר שנים בקלות....... B) :angry: :angry:

- כאשר את תובע חברה לדוגמה את YES החברה אינה רשאית לייצג את עצמה באמצעות עורך דין [אצבע] בבת משפט לתביעות קטנות, ולכן הם שולחים נציג מטעמם שאין לו קישורי עריכת דין!!! ולכן הם נמנעים להיגרר למשפט!!

- בית דין לתביעות קטנות גמיש בפירוש החוק, הכונה שאין לו צורך בהיצמדות לסעיף זה או אחר אלא שיפוט מוסכל על ידי חושים של צדק בניגוד גמור למחוזי ששם הכול על תארת החוק, תקדימים......
תודה מראש
ניר א.
שלח תגובה