אילןבלט @ 14/8/2007, 12:46 כתב:
הם ישאירו את זה פתוח עד תחילת הליגה-בסופשבוע הקרוב. זה שידורי ניסיון. הם לא מטומטמים. הלוואי והיו..
כך אמר לי מתקיני-כשרציתי לעדכנו בעניין.
למה צריך להרוס לאנשים ...
אתה באמת מעצבן....
טמבל...
בפעם הבאה מי שרואה משהו דומה שיודיע בפרטי למי שהוא מכיר וכך בשרשרת תוך אזהרה על בטחון שדה. פה בפורום אי אפשר להצניע שום ידיעה כולם מברברים...סתמו את הפה...ותנו לידיעה לשקוע מהר למטה...
נראה לי יס עוד יתבעו פה כמה חברה שלא הודיעו כי הם רואים ערוצים בלי לשלם....
הרי אנחנו יודעים שיס והוט זה כמו קופים ...מה שאחד עושה השני מחכה אותו במוקדם או במאוחר
m8m8 - אני מקווה שאתה טועה, והם לא יעבירו את ערוץ 1 ל 11144, כי זה גם תדר מאוד בעייתי. אצלי את ערוץ 1 בתדר הנוכחי שלו קולטים יותר טוב ממה שבזמנו שודר על 11144.
אם את ערוץ 1 אני לפעמים מצליח לראות במשך כמה דקות בלי הפרעה, אזי ב-11144 כמעט אף פעם לא הצלחתי לקלוט כלום!
אני לא מבין למה לא בוחרים תדר שידוע שנקלט טוב, וכולנו יודעים שיש כאלו לא מעט כי התדרים של יס נקלטים חזק מאוד וגם ערוצים 2\10 נקלטים באופן לא רע. למעשה את הפרומו של RRSAT עצמם 10995 (אומנם זה horizontal) קולטים מצויין ורק בערוץ 1 יש כאלו בעיות קליטה.
שמתי לב שהסיגנל חזק בתדר זה בניגוד לעבר. כך שסביר להניח ש-M8M8 צודק. אין דבר כזה תדר בעייתי. הכל תלוי מי משדר עליו. היו תדרים חזקים שעברו לשימוש בערוצים אחרים והם נחלשו ולהיפך .