כיוון צלחת עם GPS
-
dudik
- חבר פורום

- יצירת קשר:
- erezb997
- אחלה חבר

-
godanubis
- חבר ותיק

-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
-
dudik
- חבר פורום

- יצירת קשר:
ל EREZB997 החוכמולוג שלא מבין בכלום אני מאמין גם בחשבשבת.
יש תוכנה למחשב כף יד לאיתור אזימות
גם בתוכנה של IGO
תודה לכל השאר אם יש תוכנות אחרות אני אשמח לקבל
http://www.visualgps.net/VisualGPS/
יש תוכנה למחשב כף יד לאיתור אזימות
גם בתוכנה של IGO
תודה לכל השאר אם יש תוכנות אחרות אני אשמח לקבל
http://www.visualgps.net/VisualGPS/
-
boazma
- חבר ותיק

- erezb997
- אחלה חבר

dudik - אתה מחפש הרפתקאות מיוחדות בחיים? לכוון צלחת עם GPS ? משעמם לך ?
קרא למתקין שיעשה לך את זה כמו שצריך ב-150 ש"ח ותסגור עניין. עד שתמצא DESTINATOR או
תוכנות אחרות למינהן, הלווינים שלך כבר ישנו את המיקום שלהם. עשה לך ולמתקין טובה ותכוון צלחת כמו
שצריך ואל תתעסק בשטויות. סלח לי שאני נשמע ככה אבל כבר ראינו בפורום אנשים שמחפשים קליטה
של 100% עם צלחת שעומדת על בלוקים או אנשים שמנסים לכוון צלחת עם סרגל ומד זוית. צלחת אם
היא לא מכוונת 100 פיל 100 לא תתפוס ערוצים כמו שצריך בייחוד בחורף. אז עכשיו תחשוב לבד אם
אתה רוצה לכוון את הצלחת שלך עם GPS או עם מד כיוון אמיתי. דרך אגב אם יש לך דרים תוכל להגיע
לתוצאות דיי מרשימות עם ה-SAT FINDER שלו.
קרא למתקין שיעשה לך את זה כמו שצריך ב-150 ש"ח ותסגור עניין. עד שתמצא DESTINATOR או
תוכנות אחרות למינהן, הלווינים שלך כבר ישנו את המיקום שלהם. עשה לך ולמתקין טובה ותכוון צלחת כמו
שצריך ואל תתעסק בשטויות. סלח לי שאני נשמע ככה אבל כבר ראינו בפורום אנשים שמחפשים קליטה
של 100% עם צלחת שעומדת על בלוקים או אנשים שמנסים לכוון צלחת עם סרגל ומד זוית. צלחת אם
היא לא מכוונת 100 פיל 100 לא תתפוס ערוצים כמו שצריך בייחוד בחורף. אז עכשיו תחשוב לבד אם
אתה רוצה לכוון את הצלחת שלך עם GPS או עם מד כיוון אמיתי. דרך אגב אם יש לך דרים תוכל להגיע
לתוצאות דיי מרשימות עם ה-SAT FINDER שלו.