ועד כמה שידוע לי גם אם תיקח כרטיס של YES ותשים בממיר אחר למשל בדרים, זה לא יעבוד.
הכרטיס של YES בודק אם הוא נמצא בממיר שנקבע עבורו מראש כך שעבור כרטיס מסויים גם אם תשים אותו בממיר אחר של YES זה גם לא יעבוד.
אני יודע שהממיר והכרטיס הם חתונה קטולית, אבל אני גם זוכר שבאחד השרשורים בשנה האחרונה, מספר מגיבים כתבו שבמוקד הלקוחות הסכימו להכניס את הקוד בהתאם לממיר שלהם, רק שמשום מה אני לא מוצא דרך החיפוש את השרשור......
ולמי שעוד לא יודע, בנגוד למרבית החבילות והערוצים -YES לא משדרת בתקן DVB-S !
כם חבילות לווין אחרות שמשתמשות בשיטת הצפנה זו לא משתמשות בתקן זה , כנראה מטעמי בטיחות והגנה ( הצפנה).
עלי שביט @ 26/8/2007, 17:42 כתב:
ולמי שעוד לא יודע, בנגוד למרבית החבילות והערוצים -YES לא משדרת בתקן DVB-S !
כם חבילות לווין אחרות שמשתמשות בשיטת הצפנה זו לא משתמשות בתקן זה , כנראה מטעמי בטיחות והגנה ( הצפנה).
נראה לי שהוא קצת מתבלבל בין DVB-S שזו שיטת השידור דיגיטאלית המסוגלת לאמץ שיטות הצפנה שונות לבין NDS שזו שיטת הצפנה
אגב YES משתשמשים באותה שיטת הצפנה כמו SKY UK לכן מבחינה טכנית כל מה שניתן לעשות עם SKYניתן לעשות גם עם YES...
אני מאמין שלא רחוק היום ש YES יאפשרו ללקוחות לרכוש ממירים בחניות ממשפחת ה MAX כמובן שזה לא יהיה אפשרי לכל ממיר כמו הדרים, אבל למגוון ממירים בקניה עצמית ש YES תחליט עליהם. זה בטח ישווק עי ניופאן.
EB1000 @ 27/8/2007, 01:31 כתב:
אני מאמין שלא רחוק היום ש YES יאפשרו ללקוחות לרכוש ממירים בחניות ממשפחת ה MAX כמובן שזה לא יהיה אפשרי לכל ממיר כמו הדרים, אבל למגוון ממירים בקניה עצמית ש YES תחליט עליהם. זה בטח ישווק עי ניופאן.
יותר הגיוני שישווק ע"י יורוקום
שהם אלה שמייבאים כיום את הממירים של YES
EB1000 @ 27/8/2007, 01:31 כתב:
זה מה שהיה בתחילת ימי המקס - שיווקו אותו דרך ניופאן. יס לא תאפשר שום חיבור אליה דרך ממיר "גנרי" כי זה יכול לפגוע בה קשות.
כן, תוכל לראות שידורים שנקלטים מהלווין עמוס. צריך לשים לב שלא מחברים יותר מממיר אחד לצלחת. תעשה חיפוש כאן בפורום - היו פה כבר כמה וכמה דיונים בנושא.
דרך אגב, זה לא חוקי לחבר לצלחת של יס ציוד פרטי.