סקר הממירים הגדול

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

הערת הקדמה,
אמנם אני חדש כאן בפורום, אבל העניין שלי בכל הקשור ללויינים (וגם לנושאים רבים אחרים שקשורים לאלקטרוניקה ומחשבים) קיים גם קיים, גם אם אינו בא לידי ביטוי באופן פעיל בפורומים.

בכל אופן הסיבה שאני מנסה ליצור כאן סקר ממצה שייתן מידע כמה שיותר מקיף על סוגי הממירים ושיתבסס לא רק על המפרט היבש, אלא גם על נסיונם של אנשים, הינה, אהממ.., ממניעים אנוכיים משהו..
הגעתי למסקנה שאני גם רוצה שיהיה לי חופש מ-HOT ו-YES, מה גם שאני לא צופה כבד של טלוויזיה, ולכן החלטתי ללכת על השילוב של צלחת + ממיר FTA.

הבעיה שלי היא שאני אובססיבי לגבי חיפוש הממיר שייתן לי את התמורה הטובה ביותר לדעתי לכספי, ולכן כמו לפני כל קנייה של מוצרי מחשב/אלקטרוניקה, ניסיתי לצלול לעומקם של דברים, כלומר לחפש השוואות, סיקורים ומפרטים של הממירים השונים שנמכרים כאן בארץ.
לצערי הרב המידע שקיים על הממירים השונים הוא מאוד שיטחי ולא מספק, ועל השוואות בין הממירים השונים יתרונות מול חסרונות שלהם - אין על מה לדבר, כל זאת בהשוואה לסיקורים בתחומים אחרים (מחשבים בעיקר).

אז הנה לענייננו...
כל אדם שיסכים בטובו לנדב מידע על ממירים שהוא מכיר וגם עבד איתם מתבקש לתת מידע כמה שיותר מקיף על הממירים הללו באופן הבא:

1. שם מלא של הממיר, הכולל את שם היצרן ואת שם הדגם (גרסה של הדגם אם יש או שם נוסף לאותו דגם, אם ידועים)
2. הקטגוריות אליהם שייך הממיר (FTA; קולט שידורי HDTV; כולל CAM; בעל יכולת הקלטה (PVR); מאפשר שיתוף דרך האינטרנט)
3. מפרט (אם אפשר כמה שיותר מקיף, ואם אפשר את זה המקורי מהיצרן, ולא את זה שרשום באתר האינטרנט שמוכר את הממיר - שם המידע כמעט אף פעם לא מדוייק, לפעמים גם לא בשם הדגם)
4. יתרונותיו של הממיר לעומת חסרונותיו (איכות תמונה, זמן בין מעבר של תחנות, יכולות ייחודיות של המכשיר, יציאות וכניסות במכשיר, הצגת ערוצים חסומים, באגים, תמיכת היצרן בשדרוג, זמינות, איכות ויכולות השדרוג, מחיר, תמיכת היבואן בארץ, וכל העולה על רוחיכם)
5. הסבר למה הממיר הזה עדיף/גרוע מממירים ספציפים אחרים (לציין את שמם של האחרים), בציון הנקודות המסוימות שהביאו אתכם למסקנה הזאת.

- לא להתבייש לתת חוות דעת גם על ממירים שאינם ברשותכם אבל אתם מכירים אותם טוב (גם כאלה שהעפתם לכל הרוחות בגלל שהיו מאוד גרועים, וגם כאלה שיש לחבר שלכם שהייתם מתים לשים עליהם את היד :)).
- אם יש ממיר שמישהו חיווה דעתו עליו ואינכם מסכימים עמו, אל תתבישו לתקן, אבל גם נמקו מדוע אינכם מסכימים.
- אם קיים ממיר עם מפרט חלקי, אתם מוזמנים להוסיף את המידע החסר.
- אם יש לכם הצעות לשיפור המבנה של הסקר, אתם מוזמנים להציע אותם.

לבסוף, אסכם שהמטרה של הסקר הוא בעיקר לקבל מידע המתבסס על נסיונם של האנשים כאן, וכולי תקווה שהסקר הזה יתפוס תאוצה, ויכיל מידע רב שיוכל לעזור לכל מי שרוצה בדרכו לקניית הממיר החדש.

תודה לכולכם על שיתוף הפעולה (ואל תשכחו גם להינות מזה :)),
oreach
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

טוב אני יתחיל ראשון ברוך הבא קודם כל .
יש לי טופילד דגם 4000FI ממיר מאוד יפה קומפקטי
איכותי מבחינת יציאת אודיאו וידאו.
מעבר ערוצים מאוד מהיר
מבחינת רגישות קליטה יש לו טיונר מעולה שקליטה בממירים אחרים שלא ניקלט. הוא הטופילד ממשיך להישאר יציב ללא פריזים.
יש לו אופציה לצערי הרב של אמולטור לפתיחת ערוצים סגורים.
הוא בין הממירי ה FTA שבין הראשונים שמקבל עידכוני גירסאות.
תצוגת תפריט יש לו גרפיקה מרהיבה ופשוטה מאוד להבנה.
הכי חשוב מבחינת חיבור דייסק הממיר תומך ברוב סוגי הדייסק.
מבחינת החלפת ערוצים הממיר פותח תוך שניה כל ערוץ תוך כדי זיפזופ.
יש לו טלטקס תומך בכתוביות בשפה העיברית
והקיצ" בכל העסק הוא שהממיר הוא במחיר ממש ממש זול.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

תוספת
לפי שמועות התחילו לפתח לו אמולטור של חיבור לשיתוף.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
bogyman
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bogyman »

yoramile1 @ 19/9/2007, 20:16 כתב: תוספת
לפי שמועות התחילו לפתח לו אמולטור של חיבור לשיתוף.

נכון אבל עבור סדרה 6XXX

הוא בין הממירי ה FTA שבין הראשונים שמקבל עידכוני גירסאות.
ממש לא נכון ידידי !!!!!!!!!!!
הוא הממיר האחרון שקיבל תמיכה מחברת goldmaster
לפי מה שאני זוכר פאצים לממיר טופפילד יצאו מאוד מאוחר (פאץ ראשון לפני 4-3 שנים) ועד עכשיו הם יוצאים מאוחר

כל מה שאמרת נכון אבל מבחינת אימיולוטר ופיצוח קיודוד הממיר הזה גרוע ביותר !!!!

למשל באגים ופריזים בנגרה 2
קידוד BISS מאוד איטי
אודיו בכמה ערוצים מוצפנים לא נשמע טוב למשל Reality TV DMC 15W
אין לאודר לשליחת מפתחות
bogyman
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bogyman »

אני ניסיתי את הממירם האלו

טופפילד 4000FI-5000-6000-3030 TopField

Apex 4000-3000-
Apex Dbox
Apex HomeCast 5010
Apex 300-800

Art Plus
Art רגיל

Magnum 2505

Arion 1500

DSR 510SKY

Kaon

Konka

Mvision

Space 6000

yumato IQ

yumato

))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((((

הממיר הכי טוב מבחינת איכות תמונה וקול
הוא TopFiled+Apex 300-800

מבחינת אימיולטור + שיטוף+תמיכה בפאצים
Apex 300-800-Yumato iq

תוספות :-

TopFild 3XXX-4XXX-5XXX-6XXX -ממיר טוב בחלק מהדגמים (5000CI)
יש חריץ לקאם ,איכות תמונה מצויינת , טיונר רגיש
לא מתאים לאנשים שמחפשים ערוצים פרוצים

Apex 4000-3000-
ממיר טוב איכות תמונה טובה מאוד
אפשרות לחיבור קאם
תמיכה טובה בקידודים, פאצים יוצאים בערך חודש אחרי שינוי קיודוד / מסך שחור

Apex Dbox
יותר תמיכה בפאצים ובאימיולטור
איכות תמונה בסדר

Apex HomeCast 5010 <<<<< Space 6000
ממיר סיני עם הרבה באגים
אך עם תמיכה מאוד מעולה
פאצים יש ברבה כולל לאודר לקודים

Apex 300-800
הממיר הכי טוב שקיים עכשיו בישראל
(לא מדבר על לינוקס)
איכות תמונה כמו טופפילד
תמיכה מרהיבה בפאצים + אימיולטור מהיר מאוד לפיצוח קידוד
טיונר מאוד רגיש מראה DB
כולל תמיכה בשיטוף
תוכנות לשליחת קודים / עריכת תחנות
800 כולל קורא כרטיסים מובנה
תמיכה עד דייסק 32
מראה נתוני תחנה קידוד+bitrate

Art Plus
Art רגיל
ממירים סינים שמתאים לצפייה בערוצי FTA
נדפק בקלות אם נותנים תוכנה לא מתאימה
טיונר לא רגיש
מבחינת קידודים ה PLUS מקבל תמיכה מעולה + אימיולטור מהיר מאוד

Magnum 2505
ממיר טוב עם איכות תמונה טובה ותמיכה בדייסק עד 32
אימיולטור בסדר אך הפאצים לא יוצאים מהר
2505CI כולל אפשרות לחיבור קאם

Arion 1500
ממיר מאוד מצויין עם איכות תמונה מעולה + טיונר רגיש
גרפיקה GUI ניתנת לשינוי
אימילטור טוב + תמיכה בשיטוף + שליחת קודים

DSR 510SKY
ממיר בסדר דך הכל עם קאם מובנה חפתיחת ערוץ SEX VIEW XXX
אימיולטור לא משהו
איכות תמונה בסדר יחסית

Kaon
איכות תמונה טובה
אימיולטור מאוד מהיר + אפשרות לקאם
טיונר לא רגיש

Konka
ממיר לא רע
אימיולטור מהיר מאוד
תמיכה טובה מאוד בפאצים
בעיות בעת זפזופ בערוצים

Mvision
ממיר תומך שיטוף מאוד נפוץ
כולל חיבור ethernet
אימיולטור שפותח את כל הערוצים הרגילים בערך
תמיכה רעה מאוד בפאיצים
מעולם לא היה D+ au או TPS AU

yumato IQ
איכות תמונה טובה
תמיכה יוצאת מן הכלל בפאצים !!!!!!!!
פיצוח קידוד מהיר
דייסק 32
לאודר לשליחת קודים
תומך שיטוף
+ אפשרות לקבוע תמונה כלוגו
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

לי יש דרים 500 ממיר תותח, פלוס שיתוף אז חבל על הזמן ,וצלחת עם 7 LNB אני באולימפוס
סמל אישי של משתמש
sl17
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sl17 »

לדעתי זה מאד יומרני לעשות סקר ככה בתור ההודעה הראשונה שלך בפורום.
אני מבין לפי ההקדמה הארוכה שנתת, שיש לך ידע בתחום אבל לא יזיק אם תעביר עוד קצת זמן בחיפוש בפורום לגבי ממירים שונים . יש במדורים השונים הרבה מאד אינפורמציה לגבי הרבה שאלות ששאלת.
נ.נ-תקשורת
חבר פורום
חבר פורום
יצירת קשר:

שליחה על ידי נ.נ-תקשורת »

קודם כל ברוך הבא לפורום,ואני מאמין שתלמד הרבה פה למה כולם עוזרים אחד לשני פה ובגלל זה נוצר הפורום הזה.תקשיב אם אתה מחפש ממיר fta אז לך על topfield 5000ci ממיר מעולה יש לו תצוגה בפנל יש לו חיבורים scart,rca,svideo אם אתה מחפש שיתוף אז לך על דרים בוקס או reelok יש להם הרבה תמיכה
sergabram
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sergabram »

bogyman, תודה!!!
1.1m-13E+16E+9E+4.8E+4W, 0.9m-53E, 1.1m-36E+31.5E, 1.1m-60E,1.1m-75E

Optibox Gekko HD' Mutant 200s, Optibox Panthera HD. ירושלים.
bogyman
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי bogyman »

sergabram @ 20/9/2007, 00:39 כתב: bogyman, תודה!!!
על לא דבר
אני רואה שיש לך כבר את X800 :)
תהנה
יש את הדגם Openbox x820 שהוא לא מיובא על ידי אפקס הממיר הזה פשוט תותח
כולל כורא כרטיסים + 2 חריצים לקאם

ד"א חברה אני לא דיברתי על לינוקס
דרימבוקס או רילוק + שיטוף = 100% תענוג
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

תודה לכל המגיבים!!
אני מודה שזה די יומרני בהודעה הראשונה "לדרוש" מן סקר מקיף שכזה, ואשמח אם אחד מוותיקי הפורום או מנהליו, ייתן את חסותו לסקר זה, אן אף ייקח עליו ניהול של סקר מסודר יותר.
הבעיה היא שבחיפושים השונים, גם בפורום הזה, וגם בפורומים אחרים, המידע שניתן הוא בדר"כ על ממיר ספציפי, או מספר מצומצם של ממירים, והמידע שניתן הוא מצומצם, גם מכיוון שהוא ניתן בהתאם להקשר של אותה הודעה. בכל ההודעות, למשל, שבהם אנשים מבקשים המלצות לקניית ממיר, מתקבלות תשובות שאמנם נותנות את השמות המומלצים אך עם פירוט מאוד מינימלי מדוע כדאי לקנותם.
בנוסף המידע מאוד מפוזר וקשה לאיתור ע"י מנוע החיפוש (נסה לחפש את השילוב של המילים "ממיר/מקלט מומלץ/טוב" בווריאציות שונות ובהטיות שונות ובשילובים שונים של מילים נוספות, ותראו בעצמכם שהמידע שמתקבל לא הכי מקיף), מה שמשאיר לך את האופציה לעבור בצורה סיזיפית הודעה הודעה.

הסיבה לכך שאני מנסה לדחוף למין סקר שכזה, הוא הצורך במקור מידע מקיף ומרוכז, שיגרום גם לאינטראקציה בין הממליצים, וכך בעצם יתרום לדיון יותר רחב לגבי יתרונות וחסרונות (בפירוט רב יותר) של הממירים השונים.
בכך בעצם מתקבלת תמונה רחבה יותר המאפשרת למי שרוצה בכך לבצע את השיקולים לקניית ממיר זה או אחר קלה יותר ומהנה יותר (ממש כפי שנעשה באתרים מסויימים המבצעים, למשל בתחום המחשבים, השוואות בין מאיצים גרפיים שונים).

בכל אופן לפי מספר התגובות המועט שניתנו עד כה, כבר ניתן לראות ריכוז די נכבד של ממירים, מה שמדגים את הפוטנציאל הגלום בסקר זה, כך שככל שיעלה מספר המגיבים שיתרמו את המידע וחוות הדעת שברשותם, כך נהנה כולנו...

הוסיפו לתרום את הידע וחוות הדעת שברשותכם - הם חשובים לכולם ומעניינים,
רק בהנאה :),
oreach
bshapira
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי bshapira »

האם למי מכם יש ידע לגבי ממיר של visionnet בכלל ובפרט לגבי הדגם החדש שלהם G2
[מתגלגל] [מתגלגל] :huh:
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

אומר לך את האמת! אני בתור בעל האתר/מנהל הפורום הייתי קופץ עליך אחרי שנייה אם הייתי רואה שאלה כזו בפורום שלי. אומר לך מדוע: עוד לא הגעת לאתר הזה ואפילו לא טרחת להציג את עצמך: מי אתה, מה אתה, מה הציוד שברשותך ומה הרקע שלך בכל הנושא הזה וכבר אתה מנהל לי פה סקרים בפורום???????
מילא, אם היית חבר ותיק אני יכול להבין אבל כבר על הסיפתח אתה נוחת עם "סקר" ? ומה בדיוק ציפית שכל החברים עכשיו יעמדו בתור עם החוברות של הממירים שלהם וישפכו את הכתובה של הממיר שלהם על "הסקר" הזה?????
אז חבובצ'וק עם כל הכבוד לך תשאל שאלות קצר ולעניין ותשאיר את עניין הסקרים למינה צמח ולמכון גאוקרטוגרפיה. פה לא מנהלים משאל עם, ואם ותיקים ממך/מקימי האתר לא מצאו לנכון לעשות את זה עד עכשיו אז בטח יש לזה סיבה. לא חיכו שאתה תגיע ותעשה את זה. אני בתור מנהל הפורום הייתי נועל את השרשור הזה לאלתר ומוציא לך צהוב.
חצוף! אני מתפלא שמנהל הפורום לא העיר לך הוא כנראה יצא לחופשה ואין לו אינטרנט זמין לידו.
תבין גם אני הייתי ואולי עדיין חדש בפורום. אבל יש דרך לעשות דברים בטח לא כמו שאתה עושה את זה.
עוד מעט תגיד שאתה בונה סוכה ואתה מעוניין לשים צלחת לויין בסוכה ותעשה "סקר מקיף אחת ולתמיד" איך הכי טוב להצמיד את הצלחת לסוכה.
תמונה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

האמת שהרמתי גבה די גבוה אבל אני די טולרנטי לאחרונה והחלטתי לראות לאן זה יוביל...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
smarg
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי smarg »

EREZB,
מה אתה רותח? מעצבן אותך שמישהו מגיע עם ידע מוקדם לפורום? אתה רוצה לנהל פה היררכיה צבאית, "טירונים" ו "פזמניקים"? מה הקשר?
"ואם ותיקים ממך/מקימי האתר לא מצאו לנכון לעשות את זה עד עכשיו אז בטח יש לזה סיבה" -ואולי אף אחד לא חשב על זה? אתה יודע שעם גישה שכזו עדיין היינו נשארים בבונים וחיים בתוך מערות :).
לדעתי זאת הצעה מבורכת, כי המידע באמת חסר, וזה יעזור לאנשים לעשות את הבחירה הנכונה עבורם. לצערי אין לי מה לתרום בנושא (יש לי SS2)
לווינים: 13E - 4.8E - 4W - 75E
חומרה: HTPC, SKYSTAR 2
תוכנה: תוכנה שלי פרטית לצפיה בשידורי לווין, VISTA
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

אני לא רותח ובטח שלא מנסה ליצור פה איזו שהיא הירארכיה צבאית. אבל זה בפירוש לא לעניין. כאשר רוצים לנהל שרשור מסוג כזה עדיף וכדאי להתייעץ איך עושים את זה. לצנוח ככה משום מקום ולזרוק שאלה כזו לאויר זו חוצפה.חוץ מזה אני בטוח שהרבה אנשים פה עם נסיון רב יותר משלי כבר חשבו על זה עוד הרבה לפני כן ואם אתה חושב שמר "אורח" המציא את הגלגל עם ה"סקר" שלו אז אתה טועה. אני בטוח שהבן אדם בסה"כ רוצה לדעת על הבדלים בין ממירים ולשמוע המלצות לרכישה.זו זכותו ובשביל זה הפורום קיים.אבל אז את זה ניתן לעשות בצורה אחרת כמו שכולם עשו ושאלו עד עכשיו ולא לבוא עם שאלות בומבסטיות וניהולי סקרים.
ושוב אני חוזר וטוען שאני בתור בעל הפורום לא הייתי מעביר את זה בשקט.
תמונה
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

erezb היקר,
בשביל מה התגובה הנזעמת, כך זו הכנסת האורחים שלך? הרי כל המטרה של הפורום הזה (ופורומים בכלל) הינה דיון ועזרה הדדית בנושאים שבהם הפורום עוסק. נכון שאני חדש בפורום ולא הצגתי את עצמי ואת הציוד שלי, וגם אני הססתי רבות לפני שהחלטתי לקפוץ למים הקרים ולא להכניס את האצבע של הרגל ואז את כל הרגל ורק אז את כל הגוף.

אז ככה רק לשם הרישמיות (ובגלל ששאלת) הנה קצת רקע:
- אין לי כל ציוד שקשור ללווינים ועד היום הייתי מחובר בכלל להוט.
- אני עוסק בתחום התוכנה.

הקשר שלי ללווינים:
- לחבר שלי (לא אחד מאלה שמתעמקים בנושא) יש ממיר שאני לא זוכר את שמו (כזה שאין עליו שום מידע באינטרנט אפילו).
- לפני מספר שנים עבדתי בחו"ל, ושם בדירה של העבודה היה ממיר שקלט מספר לווינים, ומלבד התעסקות מועטה בכיוונון הצלחת והממיר, לא ממש השקעתי בזה זמן (למרות שאם היה זמן אולי כן הייתי).
- אני קורא מידע מידי פעם באתרים שונים באיטרנט, ותמיד היה בי הרצון להתקין מתישהו תשתית לווינית...
- עברתי דירה, ואני מתכוון להתקין.

זה כנראה מסביר את הסיבה לכך שאני חדש בפורום, כי עד עכשיו לא ממש נכנסתי לעומקם של העניינים.

הסיבה שלא שלחתי שאלה פשוטה כמו "על איזה ממיר אתם ממליצים", היא כיוון שקיימות כבר עשרות שאלות כאלו שנשאלו בעבר, ומכל התשובות שנתקבלו אי-אפשר להסיק שום מסקנה מקצועית לגבי הכדאיות של הממירים המומלצים לגבי איכותם של אותם ממירים *בהשוואה* לאחרים,.
כל מה שרציתי היה ליצור דיאלוג בין אנשים שיש להם ותק בנושא, כך שהמידע שינתן בדיאלוג הזה אכן ישרת בעיקר את האנשים החדשים בנושא (אבל לא רק), כך שאם הייתי בין הוותיקים, אולי זה היה מעניק לי הכשר לבצע סוג כזה של סקר, אבל אז אולי לא הייתי נזקק לא, ולכן לא מעלה אותו מלכתחילה...

לסיכום, באמת הייתי מעדיף שאחד מהוותיקים ייקח על עצמו את לנהל את הסקר, ולו רק בגלל שאולי זה ייתן לוותיקים מבינכם את הגושפנקא לתת לנו הצעירים את המידע שאותו אנו כה מחפשים :).

בלי טינה,
oreach
סמל אישי של משתמש
erezb997
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי erezb997 »

חבר יקר,

קודם כל ברוכים הבאים לפורום! זה המקום על מנת ללמוד ולהפיק ממנו מידע בנושא. אני בטוח שתלמד פה הרבה. אני לא כועס אבל כבר מרוח השאלה הבנתי שיש לך רצון לברר ולקבל המלצות על ממירים וכל מה שקשור.לגיטימי ביותר.אבל, בשביל זה אתה לא צריך ליצור פה לאנשים מצב שהם ינהלו דיאלוג בינם לבין עצמם על מנת שמזה תוכל ללמוד. פשוט תשאל את מה שאתה באמת רוצה לשאול וזהו. יש כאן מספיק אנשים אינטלגנטים ובעלי נסיון להבין מה אתה רוצה ולענות לך. לא צריך ליצור להם טריגר לדיאלוגים.דבר נוסף, חבר שרוצה לקבל המלצות למשל על ממיר שואל את השאלה הזו אחרי שהוא כבר חרש את הפורום הזה, קיבל מושג לגבי מה קיים, ננעל פחות או יותר על דגם אחד או שניים וכל מה שנשאר לו זה לקבל חיזוק לפה או לשם. אבל הרושם שאני קבל הוא שאתה בכלל לא קראת את השרשורים שבפורום ובמקום זה העדפת ללכת בדרך "הקלה"
ולזרוק פה משהו כללי ביותר. אז לא! זו לא השיטה. דע לך, ככל שאתה יותר ממוקד בשאלה שלך כך סביר יותר שתקבל תשובות קולעות יותר ומהירות יותר. שיהיה בהצלחה
תמונה
oreach
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי oreach »

erezb,

טעות טעות טעות....
חרשתי ועוד איך חרשתי, וככל שחרשתי יותר ויותר (לא רק כאן אלא גם באתרים נוספים בארץ ובחו"ל), רק עלו בי יותר ויותר שאלות לגבי מה אנשים חושבים ויודעים לגבי ממירים שונים שהם מכירים. נכון שישנם הבעות דיעה לכאן ולכאן, אבל גם אז הדיון מתמקד על שניים שלושה (אולי קצת יותר) ממירים, וזה לא ממש מקיף. חרשתי גם כדי למצוא מקום שמרכז מאמרים וסקרים מסוג זה, ולהפתעתי לא הצלחתי למצוא אתר שכזה שמתמקד בתחום הזה של לווינים (משהו מקיף בסיגנון של www.tomshardware.com שמכיל בתוכו מאגר בלתי נדלה של סיקורים והשוואות לצד מאמרים שונים בנושאים רבים הקשורים לתחום המחשבים). אולי לא חיפשתי מספיק, ואם מישהו מכיר אשמח לקבל לינק.

אני יכול לומר לך שלא ישבתי על הגדר וחיכיתי לקבל מידע רק מהסקר, אלא שמאז פרסומו אני בדקתי עוד הרבה מידע במקומות אחרים, ואכן כנראה שהנטייה שלי כרגע היא ללכת לממירים מקטגוריה אחרת ממה שתיכננתי בהתחלה, אבל אני רק בתחילת החיפוש :)...
עדיין, המידע אינו כולל בעיקר התרשמות של המשתמשים (למרות שגם), אלא בעיקר מידע מפרטי יבש...

בכל אופן הפורום אכן סיפק מידע רב ולמדתי הרבה ממנו, ועדיין אני קורא לכל מי שמוכן לעזור, כן לתת את חוות דעתו ולתרום לסקר מעין זה,
oreach
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

טוב, אז אני אתן לך את דעתי למרות שלא רציתי מהסיבה הפשוטה ש 1. אני כבר נתתי את דעתי לא פעם אחת בפורום ו 2. שאם אמליץ על ממיר זה או אחר אז ייחסו לי הכוונה לצורך רווח.

יש הרבה מאד ממירים דיגטליים בשוק. יותר מאשר אדם (אשר לא מקבל שכר לביצוע השוואה אוביקטיבית) אחד אי פעם יכול לעשות.

מאחר ואתה הרי לא שואל פה שאלה אקדמית אלא מתכוון לשאול כדי לדעת מה כדאי לך לקנות, אז אני אתחיל כך:

הממירים בגדול מחולקים ל3 קבוצות.

1. ממירים FTA ללא יכולת קודים
2. ממירי FTA עם תוכנות שמקבלות קודים
3. ממירי שיתוף

הראשון מתאים למי שרוצה לראות רק ערוצים חופשיים. לדוגמא מי שרוצה להתחבר ללווין עמוס כדי לקלוט את הערוצים הישראליים 1 2 10 33 ערוץ הכנסת וערוצי הרדיו של רשות השידור.

השני זה למי שרוצה לראות גם ערוצים שניתן לפרוץ בקודים. לדוגמא חבילת TPS הצורפתית בהוטבירד, פה ושם ערוצים מקודדים BISS וכו'. מתאים להשקעה מינימלית.

השלישי זה ממיר שיתופי שמתחבר לאינטרנט ודורש בד"כ רכישת חיבור לשרת שיתוף. ממיר זה מתאים למי שבאמת רוצה צפייה מרובת ערוצים ללא צורך לשבור את הראש על קודים ופריצות.

אני מציע שתתמקד בסוג שאתה מעונין ואז נמשיך עבורך את הבחירה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה