אשכול שאינו קשור ללויינים
-
satobacko
- אחלה חבר

שלום חברים,
לאישתי יש כרטיס LIFESTYLE.
ראיתי שם הצעה לרכישת נגן DVD מתוצרת TOPFIELD (נשמע מוכר?).
הנגן קורא כמובן את כל הפורמטים, כולל DIVX, כתוביות בעברית, וכניסת USB.
המחיר - רק 160 שקלים.
בדרך כלל אני מתרחק מהצעות כאלה, אבל עדיין - מדובר כאן בחברה אמינה מאוד מבחינתי, שמשרתת אותי נאמנה כבר שנים רבות.
מה דעתכם? האם מדובר כאן במוצר מקורי של TOPFIELD או מדבקה שהדביקה טלראן בישראל?
דגם - DivX T557B Topfield.
לאישתי יש כרטיס LIFESTYLE.
ראיתי שם הצעה לרכישת נגן DVD מתוצרת TOPFIELD (נשמע מוכר?).
הנגן קורא כמובן את כל הפורמטים, כולל DIVX, כתוביות בעברית, וכניסת USB.
המחיר - רק 160 שקלים.
בדרך כלל אני מתרחק מהצעות כאלה, אבל עדיין - מדובר כאן בחברה אמינה מאוד מבחינתי, שמשרתת אותי נאמנה כבר שנים רבות.
מה דעתכם? האם מדובר כאן במוצר מקורי של TOPFIELD או מדבקה שהדביקה טלראן בישראל?
דגם - DivX T557B Topfield.
-
yonip
- אחלה חבר

Topfield טוב רק בממירים. נקודה.
ראיתי Topfield טלוויזיה . יותר גרוע טלויזיה שלהם אין הכי גרוע.
לגבי DVD לי אין לי מושג!?!?!
ראיתי Topfield טלוויזיה . יותר גרוע טלויזיה שלהם אין הכי גרוע.
לגבי DVD לי אין לי מושג!?!?!
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
-
sathack
- תותח על

אני בספק אם יש
כניראה טלרן לקחה זיכיון על שם טופילד בנגני DVD
בטוח שפס היצור באיזה חור נידח בסין, באותה חברה שמיצרת את כל הזבל רק בשמות אחרים.
כניראה טלרן לקחה זיכיון על שם טופילד בנגני DVD
בטוח שפס היצור באיזה חור נידח בסין, באותה חברה שמיצרת את כל הזבל רק בשמות אחרים.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
-
Avi.s
- אחלה חבר

-
satobacko
- אחלה חבר

בהמלצת מכר שעובד ב OFFICE DEPOT קניתי את הממיר הזה, להלן מסקנותי :
(א) בשיחה טלפונית עם טלראן נמסר כי המוצר "משווק בשוק הישראלי בלבד", או במילים אחרות - מוצר
מדבקה. אין קשר בין TOPFIELD של הממירים ל DVD הזה.
(ב) ה DVD קורא בצורה מושלמת דיסקים מקוריים באיכות טובה מאוד (גם קול וגם תמונה). אני לא רואה שום הבדל בין ה DVD היקר של LG שיש לי לבין המוצר הזול הזה.
(ג) כניסת ה USB עובדת בצורה טובה. אבל - יש צורך לחכות כ 5 דקות מרגע הכנסת הדיסק-און-קיי עד שמתחיל הסרט לרוץ. קרה פעם-פעמיים שהמכשיר לא הצליח לזהות את הדיסק-און-קיי ונתקע - ורק כיבוי מהחשמל פתר את הבעייה.
(ד) אותו מכר שעובד ב OFFICE DEPOT אומר כי לא נתקל בלקוחות לא מרוצים, אפילו להפך - כמה לקוחות חזרו ואמרו לו כי מדובר במוצר נהדר.
(ה) כפי שאמר קודמי המלומד, גם אם המוצר יתקלקל לאחר תום האחריות - 160 שקל במבצע שווים שנה של שימוש.
כאמור אני משתמש בעיקר באופציית ה USB כדי לחסוך מעצמי את הצורך המעצבן לצרוב כל פעם לדיסק כדי לראות סרט או סדרה.
(א) בשיחה טלפונית עם טלראן נמסר כי המוצר "משווק בשוק הישראלי בלבד", או במילים אחרות - מוצר
מדבקה. אין קשר בין TOPFIELD של הממירים ל DVD הזה.
(ב) ה DVD קורא בצורה מושלמת דיסקים מקוריים באיכות טובה מאוד (גם קול וגם תמונה). אני לא רואה שום הבדל בין ה DVD היקר של LG שיש לי לבין המוצר הזול הזה.
(ג) כניסת ה USB עובדת בצורה טובה. אבל - יש צורך לחכות כ 5 דקות מרגע הכנסת הדיסק-און-קיי עד שמתחיל הסרט לרוץ. קרה פעם-פעמיים שהמכשיר לא הצליח לזהות את הדיסק-און-קיי ונתקע - ורק כיבוי מהחשמל פתר את הבעייה.
(ד) אותו מכר שעובד ב OFFICE DEPOT אומר כי לא נתקל בלקוחות לא מרוצים, אפילו להפך - כמה לקוחות חזרו ואמרו לו כי מדובר במוצר נהדר.
(ה) כפי שאמר קודמי המלומד, גם אם המוצר יתקלקל לאחר תום האחריות - 160 שקל במבצע שווים שנה של שימוש.
כאמור אני משתמש בעיקר באופציית ה USB כדי לחסוך מעצמי את הצורך המעצבן לצרוב כל פעם לדיסק כדי לראות סרט או סדרה.
-
MAYDASSA
- מתקין

-
yonip
- אחלה חבר

-
mikig
- אחלה חבר

-
Avi.s
- אחלה חבר

לגבי ה - 5 דקות זמן טעינה , נראה לי שזה קשור לגודל הקובץ.קובץ של כ - 700MB שזה
בדרך כלל מה שיורד באמיול לוקח אצלי משהו כמו דקה עד שמתחיל הסרט.אגב, לדעתי הוא
לא טוען את הקובץ למכשיר אלא מבצע תהליך של Indexing בזמן הזה.לאחר מכן הוא מתחיל לנגן
אותו ישירות המ Diskonkey .ניתן גם לראות שהנורה שנמצאת כל הזיכרון הנייד מהבהבת מהלך כול הצפייה.(למי שיש נורה)
קרה שנתקע לי אבל נדיר יחסית.כמו שכתבתי בהחלט שווה את המחיר
בדרך כלל מה שיורד באמיול לוקח אצלי משהו כמו דקה עד שמתחיל הסרט.אגב, לדעתי הוא
לא טוען את הקובץ למכשיר אלא מבצע תהליך של Indexing בזמן הזה.לאחר מכן הוא מתחיל לנגן
אותו ישירות המ Diskonkey .ניתן גם לראות שהנורה שנמצאת כל הזיכרון הנייד מהבהבת מהלך כול הצפייה.(למי שיש נורה)
קרה שנתקע לי אבל נדיר יחסית.כמו שכתבתי בהחלט שווה את המחיר
-
boazma
- חבר ותיק

- zeevtt
- אחלה חבר

תקנה לך בעינים עצומות
בעידן החדש שבכל רשת שיווק מוכרים פירות ירקות ובשר ו
די וי די ב 200 ש"ח
אתה יכול להיות שקט אחרי שנה ++ כמה שיחזיק תקנה אחר
כאחד שרכש לפני כמה שנים די וי די
פיוניר ב 2500 ש"ח
והיום לאחר שהתקלקל לי הדי וי די אני צריך לשלם 500 ש"ח לתיקון אני יקנה עוד 3 מכשרים במחיר של תיקון.
ישנם הרבה מוצרי מותג שאם תחפש בחול לא תמצא עליהם אפילו יזכור קטן.
לדוגמא
מישהו מכיר שעוני פרארי....??
או שעוני QQ
ועוד..........
בעידן החדש שבכל רשת שיווק מוכרים פירות ירקות ובשר ו
די וי די ב 200 ש"ח
אתה יכול להיות שקט אחרי שנה ++ כמה שיחזיק תקנה אחר
כאחד שרכש לפני כמה שנים די וי די
פיוניר ב 2500 ש"ח
והיום לאחר שהתקלקל לי הדי וי די אני צריך לשלם 500 ש"ח לתיקון אני יקנה עוד 3 מכשרים במחיר של תיקון.
ישנם הרבה מוצרי מותג שאם תחפש בחול לא תמצא עליהם אפילו יזכור קטן.
לדוגמא
מישהו מכיר שעוני פרארי....??
או שעוני QQ
ועוד..........
-
satobacko
- אחלה חבר

- wolf
- חבר ותיק

- nirz
- תותח על

בתור אחד שמבין בתחום, להלן ההמלצות שלי:
1. אם אתם מעוניינים בנגן DVD בלבד, הבחירה הזולה ביותר היא APEX 811 (סביב 250-300 ש"ח).
2. מכשיר יותר איכותי (ויותר יקר) הוא ה PIONEER 393.
3. אם אתם רוצים גם כניסת USB, הבחירה הזולה ביותר היא HEMILTON 423 (סביב 350 ש"ח).
4. מכשיר יותר איכותי (ויקר) עם כניסת USB הוא ה PIONEER 400.
5. מכשיר עוד יותר יקר (כולל יציאת HDMI - לא מנגן קבצי HD, עושה UPSCALING) שכולל כניסת USB הוא ה PIONEER 600.
עבור כל המכשירים הנ"ל יש עדכוני תוכנה שמאפשרים נגינת קבצי DIVX עם כתוביות בעברית.
מי שמעוניין ביותר מידע ורוצה לחפור, המקום הטוב ביותר לעשות זאת הוא בפורום מכשירי DIVX של ליונטוורק. (במקום זה ניתן למצוא גם את עדכוני התוכנה לכל מכשירים הללו).
לי באופן אישי יש שלושה נגני DVD שמנגנים כתוביות בעברית, APEX 811, PILOT 1133 ו-XORO 415. איכות הוידאו הטובה ביותר היא ב-PILOT, אבל זהו מכשיר זול ונוטה להתקלקל (אני תיקנתי אותו כבר פעם אחת בעצמי - אין טעם לגשת לחנות לבצע תיקון). כתוביות DIVX בעברית מציגים שלושתם, אבל ה-XORO מעלים שורות כתוביות ארוכות (לא מבצע WRAPPING). ה-APEX יודע להציג את הכתוביות בעברית בצורה הטובה ביותר.
אחי קנה לא מזמן את ה HEMILTON 423 לפי המלצתי והוא מרוצה ביותר ממנו.
1. אם אתם מעוניינים בנגן DVD בלבד, הבחירה הזולה ביותר היא APEX 811 (סביב 250-300 ש"ח).
2. מכשיר יותר איכותי (ויותר יקר) הוא ה PIONEER 393.
3. אם אתם רוצים גם כניסת USB, הבחירה הזולה ביותר היא HEMILTON 423 (סביב 350 ש"ח).
4. מכשיר יותר איכותי (ויקר) עם כניסת USB הוא ה PIONEER 400.
5. מכשיר עוד יותר יקר (כולל יציאת HDMI - לא מנגן קבצי HD, עושה UPSCALING) שכולל כניסת USB הוא ה PIONEER 600.
עבור כל המכשירים הנ"ל יש עדכוני תוכנה שמאפשרים נגינת קבצי DIVX עם כתוביות בעברית.
מי שמעוניין ביותר מידע ורוצה לחפור, המקום הטוב ביותר לעשות זאת הוא בפורום מכשירי DIVX של ליונטוורק. (במקום זה ניתן למצוא גם את עדכוני התוכנה לכל מכשירים הללו).
לי באופן אישי יש שלושה נגני DVD שמנגנים כתוביות בעברית, APEX 811, PILOT 1133 ו-XORO 415. איכות הוידאו הטובה ביותר היא ב-PILOT, אבל זהו מכשיר זול ונוטה להתקלקל (אני תיקנתי אותו כבר פעם אחת בעצמי - אין טעם לגשת לחנות לבצע תיקון). כתוביות DIVX בעברית מציגים שלושתם, אבל ה-XORO מעלים שורות כתוביות ארוכות (לא מבצע WRAPPING). ה-APEX יודע להציג את הכתוביות בעברית בצורה הטובה ביותר.
אחי קנה לא מזמן את ה HEMILTON 423 לפי המלצתי והוא מרוצה ביותר ממנו.
- wolf
- חבר ותיק

תודה. חשבתי על ההמילטון. השאלה למה ללכת עליו אם כתוב כאן שאנשים היו מרוצים וראו את התרגום טוב. אז למה להוסיף 150ש"ח. אלה אם כן אומרים לי שהוא לא עובד טוב ואז אני מוסיף 150ש"ח בלי לחשוב. אבל בשביל אותו תוצאה לא כדי ללכת על הזול בחבורה?! שהרי כולם סינים שאחרי שנה שנתיים הולכים לא?!
או שיש לך מידע שונה משלי?
נ.ב.
איך תיקנת לבד? אצלי זה בעיה שהוא כותב שאין לי דיסק (למרות שיש) ז"א העין לא עובדת למרות הנקיון שהיא עברה.
או שיש לך מידע שונה משלי?
נ.ב.
איך תיקנת לבד? אצלי זה בעיה שהוא כותב שאין לי דיסק (למרות שיש) ז"א העין לא עובדת למרות הנקיון שהיא עברה.
- nirz
- תותח על

יכול להיות שאנשים היו מרוצים, אבל כשאתה רוצה לקנות מכשיר שתומך כתוביות DIVX עם כניסת USB, אתה מחפש שתי פונקציות: 1. שהמכשיר יציג את הכתוביות בצורה הטובה ביותר ו-2. שדרך כניסת ה USB תוכל לחבר כל התקן זכרון (פלאש או דיסק קשיח) שיהיה לך.
אז לגבי 1 - להמילטון יש עדכון תוכנה טוב שיודע להציג כתוביות בצורה טובה מאד. כמו כן, עדיין יש מי שעובד על מנת לייצר עדכוני תוכנה עוד יותר טובים עבורו. זה אומר שהפונט של הכתוביות, המיקום שלהן, הצבע שלהן, יכולת הצגת כתוביות שיש בהן שורות ארוכות תהיה הכי טובה. זה שמישהו היה מרוצה מאיך שהמכשיר שלו מציג כתוביות לא אומר שאתה תהיה מרוצה מזה. אולי הוא מסתפק במועט (יש אנשים שמרוצים ממכוניות סובארו בת 15 שנה, היא מביאה אותם לכל מקום שהם רוצים, ויש שיעדיפו לקנות טויוטה חדשה או מרצדס, אם הם יכולים להרשות לעצמם). המבחן הוא השוואתי - וכאן ההמילטון בטוח מנצח - כנס לקישור שנתתי קודם ותמצא שם מה אומרים עליו.
לגבי 2 - יכול להיות שהתקן ה-USB שיש לך לא יעבוד על המכשיר ההוא. כמו כן, יש מכשירים שקבצים ב-BITRATE גבוה מנגנים מקוטע מתוך התקן USB. על ההמילטון לא יהיו בעיות כאלה, כי זה המכשיר הכי מוצלח מבחינת תמיכה בהתקני USB.
אני חושב שעדיף ללכת על בטוח. בכל מקרה, אל תקנה את המכשיר בלי לבדוק בעצמך איך הוא מנגן מתוך התקן USB שיש לך, ואיך הוא מציג את הכתוביות בעברית.
נ.ב.,
תיקנתי לבד על-ידי כך שהצלחתי להשיג כונן (DRIVE) תקין שהחלפתי עם הכונן שלי. חפש אצל חברים מכשירי DVD ישנים שלא בשימוש (אפילו כאלה שלא מנגנים DIVX). סוג הכונן שה-PILOT משתמש בו די נפוץ.
אז לגבי 1 - להמילטון יש עדכון תוכנה טוב שיודע להציג כתוביות בצורה טובה מאד. כמו כן, עדיין יש מי שעובד על מנת לייצר עדכוני תוכנה עוד יותר טובים עבורו. זה אומר שהפונט של הכתוביות, המיקום שלהן, הצבע שלהן, יכולת הצגת כתוביות שיש בהן שורות ארוכות תהיה הכי טובה. זה שמישהו היה מרוצה מאיך שהמכשיר שלו מציג כתוביות לא אומר שאתה תהיה מרוצה מזה. אולי הוא מסתפק במועט (יש אנשים שמרוצים ממכוניות סובארו בת 15 שנה, היא מביאה אותם לכל מקום שהם רוצים, ויש שיעדיפו לקנות טויוטה חדשה או מרצדס, אם הם יכולים להרשות לעצמם). המבחן הוא השוואתי - וכאן ההמילטון בטוח מנצח - כנס לקישור שנתתי קודם ותמצא שם מה אומרים עליו.
לגבי 2 - יכול להיות שהתקן ה-USB שיש לך לא יעבוד על המכשיר ההוא. כמו כן, יש מכשירים שקבצים ב-BITRATE גבוה מנגנים מקוטע מתוך התקן USB. על ההמילטון לא יהיו בעיות כאלה, כי זה המכשיר הכי מוצלח מבחינת תמיכה בהתקני USB.
אני חושב שעדיף ללכת על בטוח. בכל מקרה, אל תקנה את המכשיר בלי לבדוק בעצמך איך הוא מנגן מתוך התקן USB שיש לך, ואיך הוא מציג את הכתוביות בעברית.
נ.ב.,
תיקנתי לבד על-ידי כך שהצלחתי להשיג כונן (DRIVE) תקין שהחלפתי עם הכונן שלי. חפש אצל חברים מכשירי DVD ישנים שלא בשימוש (אפילו כאלה שלא מנגנים DIVX). סוג הכונן שה-PILOT משתמש בו די נפוץ.
- wolf
- חבר ותיק