שאלה לרוכשי הדרים הסיני
-
claudia5
- אחלה חבר

-
MAYDASSA
- מתקין

- deborder
- תותח על

- pakwan
- תותח על

-
claudia5
- אחלה חבר

-
יוסף1
- חבר ותיק

בדרך כלל מרוצה עם אין דרישה שיעשה את הכל ................
מצאתי מספר "באגים" או אולי לא.
לא הצלחתי לעשות MOUNT מהדרים רק מהממשק במחשב.
לא מצליח לעשות MOUNT לסיפריה אחרת או בכונן אחר כלומר עובד רק בספרית dreambox // בכונן :C
צפיה בחומר מוקלט דרך ה dreambox לפעמים משתקת את ה dreambox ויש להוציא מהחשמל.
זיפזופ דרך הממשק במחשב גורם מהר מעוד ל שיתוק ה dreambox ויש להוציא מהחשמל.
זיפזופ דרך dreamboxedit לא יוצר בעיה אבל אז גם בתצוגה לא בממשק אלה בכרטיס הטלביזיה שלגמרי במקרה מורככב במחשב ומשמש גם כמקליט עם תזמון והפעם לפי שעון מקומי.
הקלטה דרך הממשק יוצרת קובץ משונה שלא ניתן לערוך אותו יש להפוך אותו לקובץ נורמלי כדי לבצע עריכה.
(סתם עוד עבודה)
תזמון הקלטה או זיפזופ דרך ה TIMER מחיבת להשתמש בזמן של השרות המוקלט או המזופזפ ולא זמן מקומי.
לא הצלחתי להפטר מפרסומות ה SEX מחיקה מחזירה את השרות ביחד עם סימן ! כשרות נמצא חדש.
לסיכום במחיר הזה ניתן לחיות .........
אשמח עם למישהו יש דרך להתגבר על ה "באגים" האלה.
חיסרון גדול שאין יציאת RF
מצאתי מספר "באגים" או אולי לא.
לא הצלחתי לעשות MOUNT מהדרים רק מהממשק במחשב.
לא מצליח לעשות MOUNT לסיפריה אחרת או בכונן אחר כלומר עובד רק בספרית dreambox // בכונן :C
צפיה בחומר מוקלט דרך ה dreambox לפעמים משתקת את ה dreambox ויש להוציא מהחשמל.
זיפזופ דרך הממשק במחשב גורם מהר מעוד ל שיתוק ה dreambox ויש להוציא מהחשמל.
זיפזופ דרך dreamboxedit לא יוצר בעיה אבל אז גם בתצוגה לא בממשק אלה בכרטיס הטלביזיה שלגמרי במקרה מורככב במחשב ומשמש גם כמקליט עם תזמון והפעם לפי שעון מקומי.
הקלטה דרך הממשק יוצרת קובץ משונה שלא ניתן לערוך אותו יש להפוך אותו לקובץ נורמלי כדי לבצע עריכה.
(סתם עוד עבודה)
תזמון הקלטה או זיפזופ דרך ה TIMER מחיבת להשתמש בזמן של השרות המוקלט או המזופזפ ולא זמן מקומי.
לא הצלחתי להפטר מפרסומות ה SEX מחיקה מחזירה את השרות ביחד עם סימן ! כשרות נמצא חדש.
לסיכום במחיר הזה ניתן לחיות .........
אשמח עם למישהו יש דרך להתגבר על ה "באגים" האלה.
חיסרון גדול שאין יציאת RF
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
יש לזכור שהדרימון הוא הגרסה הקטנה והזולה של הדרים בוקס והוא מיועד למי שרוצה לראות טלויזיה מלווין עם שיתוף וקודים חופשיים.
מי שרוצה ל"התעלל" בקטן צריך לדעת שעדיף לו לשם כך ללכת על אחיו הגדול ה 7020.
לרוב האנשים בעלי הדרישות הרגילות הממיר הקטן עובד כמו גדול.
אך לעצם השאלה בשרשור - השאלה שנשאלה התייחסה ל"סיני" לעומת המקורי. אני חייב להרחיב קצת ולאמר שלא כול סיני שווה לכול סיני.
אני אסביר - בסין יש מפעל מורשה על ידי חברת דרים מולטמידיה שמייצר רק עבורו. יש עוד מפעלונים כאלה ואחרים שמעתיקים את הדרימון. המפעלונים האלה לא תמיד מייצרים איכות טובה. אני נתקלתי בארץ ביבואים של "סיני" שהיו פשוט זבל שאם היו משלמים לי לא הייתי לוקח.
יש יבואן אחד שאני ממליץ על הסיני שהוא מביא ורק את הסיני שלו אני מוכר. אני בדקתי את הדרימונים שהם מייצרים ומצאתי שלא רק שהם שווים באיכות למקורי אלא אפילו עולים עליו. עולים עליו הן באיכות התמונה והן ברמת הקול. הממיר הזה מגיע עם טיונר אלפס כמו המקורי ורמת תקלות עד כה היא 0.
מי שרוצה ל"התעלל" בקטן צריך לדעת שעדיף לו לשם כך ללכת על אחיו הגדול ה 7020.
לרוב האנשים בעלי הדרישות הרגילות הממיר הקטן עובד כמו גדול.
אך לעצם השאלה בשרשור - השאלה שנשאלה התייחסה ל"סיני" לעומת המקורי. אני חייב להרחיב קצת ולאמר שלא כול סיני שווה לכול סיני.
אני אסביר - בסין יש מפעל מורשה על ידי חברת דרים מולטמידיה שמייצר רק עבורו. יש עוד מפעלונים כאלה ואחרים שמעתיקים את הדרימון. המפעלונים האלה לא תמיד מייצרים איכות טובה. אני נתקלתי בארץ ביבואים של "סיני" שהיו פשוט זבל שאם היו משלמים לי לא הייתי לוקח.
יש יבואן אחד שאני ממליץ על הסיני שהוא מביא ורק את הסיני שלו אני מוכר. אני בדקתי את הדרימונים שהם מייצרים ומצאתי שלא רק שהם שווים באיכות למקורי אלא אפילו עולים עליו. עולים עליו הן באיכות התמונה והן ברמת הקול. הממיר הזה מגיע עם טיונר אלפס כמו המקורי ורמת תקלות עד כה היא 0.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
talsh
- חבר ותיק

התמונה סבבה.
הווליום קצת חלש.
לגבי חלק מהתלונות שהועלו פה:
1. mount לדיסק במחשב עובד כמו גדול. אם התמונה מקוטעת/נעצרת בזמן צפיה, תגדיר את כרטיס הרשת במחשב ל 10 או 100 full, לא auto.
2. ה parental lock עובד מצוין, אם כשחוסמים מחדש מכניסים מחדש את הקוד כאילו מחליפים אותו, אחרת זה לא נשמר.
לגבי זפזופ מהמחשב, יש לי את אותה הבעיה.
זו לדעתי קניה נכונה למי שרוצה לחסוך את כספו על מנת להשקיע בממיר HD בעתיד.
אין טעם לרכוש עכשיו ממיר יקר שלא יתמוך ב HD.
למי שאוהב מחשבים ומשחקים עם קונפיגורציה, דרים סיני הוא בחירה נכונה.
מי שכמו כמה מבני משפחתי, בשבילו מחשב זה רק לגלוש באינטרנט ולא יודע אפילו לשמור קובץ, ואנגלית בשבילו זה אסקימוסית - זה לא בשבילו (ולא שום ממיר חכם אחר).
סה"כ, לדעתי בגלל הגמישות של הממיר הוא שווה כל שקל!
הווליום קצת חלש.
לגבי חלק מהתלונות שהועלו פה:
1. mount לדיסק במחשב עובד כמו גדול. אם התמונה מקוטעת/נעצרת בזמן צפיה, תגדיר את כרטיס הרשת במחשב ל 10 או 100 full, לא auto.
2. ה parental lock עובד מצוין, אם כשחוסמים מחדש מכניסים מחדש את הקוד כאילו מחליפים אותו, אחרת זה לא נשמר.
לגבי זפזופ מהמחשב, יש לי את אותה הבעיה.
זו לדעתי קניה נכונה למי שרוצה לחסוך את כספו על מנת להשקיע בממיר HD בעתיד.
אין טעם לרכוש עכשיו ממיר יקר שלא יתמוך ב HD.
למי שאוהב מחשבים ומשחקים עם קונפיגורציה, דרים סיני הוא בחירה נכונה.
מי שכמו כמה מבני משפחתי, בשבילו מחשב זה רק לגלוש באינטרנט ולא יודע אפילו לשמור קובץ, ואנגלית בשבילו זה אסקימוסית - זה לא בשבילו (ולא שום ממיר חכם אחר).
סה"כ, לדעתי בגלל הגמישות של הממיר הוא שווה כל שקל!
-
יוסף1
- חבר ותיק

-
יוסף1
- חבר ותיק

-
יוסף1
- חבר ותיק

-
יוסף1
- חבר ותיק

אז מתי נזכה לדעת מה דימיוני כאן ?
לא ברור מה בדיוק אתה רוצה מימני ?
אתן לך רמז דק :
אני כתבתי מה לא הצלחתי ואת דעתי אז במקום לכתוב לי השטלחויות כמו המילה בורות יכולת לכתוב כמו ששכותבים בכל פורום טכני "מה שכתבת לא נכון כ............." "תעשה כך.......... ויהיה בסדר"
או לא לכתוב בכלל.
כאשר מוכרים מוצר עם חוברת הוראות מצומצמת ולא מדויקת טבעי שיש שאלות.
נהוג שספק המוצר נותן תמיכה ברצון ולא צריך לסחוט אותו בשביל לקבל מידע חיוני.
במיוחד שאותו ספק אמר לי בטלפון שכל שאלה שתעלה יש לכתוב בפורום כי הוא לא יכול לענות לכל אחד באופן אישי.
גם נהוג שספק המוצר לא עוסק ב"חינוך" הלקוחות ובטוח שאינו משתלח בלקוחות במקום להתיחס או לא למה שכותבים בפורום זה .
במיוחד שמה שנכתב לא ניכתב לו אישית אלה בפורום וזו תוך שמירת כללי הפורום .
ידע ב Dreambox לא הופך אדם לנאור כמו חוסר ידע ב Dreambox לא הופך אדם לבור - רק לחסר ידע זמני בDreambox מצב שעובר עם הזמן.
לא מצאתי בכללי הפורום המלצה לכתוב מילים מהסוג שכתבת והסגנון.
אתה הרי לא "בור" כמוני אז אתה כבר יודע מי לא מוכן לקבל ביקורת...............
לא ברור מה בדיוק אתה רוצה מימני ?
אתן לך רמז דק :
אני כתבתי מה לא הצלחתי ואת דעתי אז במקום לכתוב לי השטלחויות כמו המילה בורות יכולת לכתוב כמו ששכותבים בכל פורום טכני "מה שכתבת לא נכון כ............." "תעשה כך.......... ויהיה בסדר"
או לא לכתוב בכלל.
כאשר מוכרים מוצר עם חוברת הוראות מצומצמת ולא מדויקת טבעי שיש שאלות.
נהוג שספק המוצר נותן תמיכה ברצון ולא צריך לסחוט אותו בשביל לקבל מידע חיוני.
במיוחד שאותו ספק אמר לי בטלפון שכל שאלה שתעלה יש לכתוב בפורום כי הוא לא יכול לענות לכל אחד באופן אישי.
גם נהוג שספק המוצר לא עוסק ב"חינוך" הלקוחות ובטוח שאינו משתלח בלקוחות במקום להתיחס או לא למה שכותבים בפורום זה .
במיוחד שמה שנכתב לא ניכתב לו אישית אלה בפורום וזו תוך שמירת כללי הפורום .
ידע ב Dreambox לא הופך אדם לנאור כמו חוסר ידע ב Dreambox לא הופך אדם לבור - רק לחסר ידע זמני בDreambox מצב שעובר עם הזמן.
לא מצאתי בכללי הפורום המלצה לכתוב מילים מהסוג שכתבת והסגנון.
אתה הרי לא "בור" כמוני אז אתה כבר יודע מי לא מוכן לקבל ביקורת...............