זהו הערוצים ירדו (אלג'זירה +1, +2) , איזה מבאסס יאאלהה אין יותרר ליגה איטלקיתתת
נראה לי אני מפסיק לשלם מעתה, אין לי מה להישאר לחברה הזאת אין לי עניין בליגה האנגלית ואת הליגה הספרדית גם ככה אפשר לראות בערוץ 5. אני באמת מבואסס עד שקלטתי את הליגה האיטלקיתת
אתה לא טועה , אל ג'זירה כנראה הפסיקה לתמוך בשאוטיים והחליטה להוציא כרטיס משל עצמה. זהו נגמר עידן אלג'זירה + לצערי , אני מקווה שיימצאו פיתרון יעיל בעלי הבית ויחזירו את הערוצים האלה למה הרבה לקוחות נמצאים בעיקר בגלל שני הערוצים האלו ואני כבר דיברתי עם כמה שאמרו שאם הערוצים האלה לא חוזרים הם מתנתקים ועוברים לממיר אחר, כנ"ל לגביי. אני באמת מקווה שיימצא פיתרון טוב .
חברה תירגעו אני עדיין רואה אלגזירה ספורט בארבסאת 26
1+
2+
אני רואה אותם
וובמקום שני הערוצים שקשורים לשווטים יש במקומם showsport 4
אבל עם כל זה לא נראה לי שיהיה בעיה להוסיף אותם עם הכרטים החוקי שלהם
אכן, דרך BADAR אפשר להמשיך לצפות באל ג'זירה + (שני הערוצים). מקווה שהם יפתחו עבור הלא מכוונים ללוין זה. חוץ מזה ערוץ ריאל מדריד נעלם כלא היה. מעכשיו אני אוהד ברצלונה שרוף.
ענקקק אם זה באמת נכוןן אז זה נהדרר סוף סוף חזר לי החיוך. חשבתי כבר הלכו לפח ה2000 שקל השקעה שעשיתי. תודהה אתם גדולים, עכשיו אולי מישהו יוכל לעזור לי עם ערוץ הNBA זה יעשה לי את השבוע
הבנתי שאני חייב לקלוט את הערוץ הזה דרך באדר בהצלחה, אבל זה לא נפתח לי ..מה יכולה להיות הבעיה? אין פתרונות? אני שבוע מנג'ס וכבר לא נעים לי בואו תעזרו לי פעם אחד בבקשהה
עריכה: אחרי בדיקה אכן הערוצים חזרו!!
וגם אני חייב לציין בתדרים הישנים עכשיו משודר שאו ספורט 4 , אני לא יודע מה משודר שם אבל נחמד לנסות.