DreamBox vs. Visionet מה עדיף??

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
Sharon K
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי Sharon K »

שלום לכם
אני חדש באזור ולכן יש לי התלבטות גדולה בין 2 סוגי ממירים (או חברות) הראשון הוא הדרים 500 והשני ויזיונט. לאחרון בעיות אמינות (ע"פ מה שקראתי בפורומים למרות שחלק מהמתקינים טוענים אחרת), וכמובן שעל הדרים אין ויכוחים כלל. אך דבר אחד לא ברור לי: האם חייב אני להרשם לספק כלשהוא על מנת להכנס לשיתוף עם הדרים, כלומר תשלום חודשי/שנתי קבוע בכדי לראות ערוצים טובים?
כעקרון, אני מחפש מערכת אמינה ועם הכי פחות משחקים, לא מתאים בשלב זה ריצה יומ-יומית למחשב בכדי לחפש עדכונים או פריצות חדשות. מצד שני אינני רוצה לשלם על ממיר שיתופי ולהשאר תקוע ללא שרת.

אודה על כל תגובה

נ.ב. - המלצה על מתקין מקצועי והוגן תתקבל בברכה.

שרון
סמל אישי של משתמש
IttaiM
תותח על
תותח על

שליחה על ידי IttaiM »

1. לגבי הממיר - יש להוסיף להתלבטות את המוטאנט ואת הדרימבוקסיני.
החיסרון של הויז'ונט (ממה שקראתי כאן) הוא שהוא יכול להתחבר אך ורק לשיתוף של היצרן - מה שאומר שיתוף שיכול להיות זמני ואז אתה "תקוע" עם מכשיר טוב, אבל נטול יכולת שיתופית.
מבחינת איכות התמונה, המוטאנט עולה על הדרים-500.
ממה שקראתי כאן, הדרימבוקס הסיני מציע איכות טובה מה-500, בפחות כסף.
2. אם כבר, שווה לחכות מעט לדגם החדש של רילוק (מוטאנט) ואז לקבל את ההחלטה בינו לבין אחד הדרימים (לאו דווקא ה-500).
3. מתקינים תמצא במדור המתקינים, התקשר לשלושה-ארבעה, קח הצעת מחיר ותקבל החלטה צרכנית נבונה.

בהצלחה
כל מקום הוא במרחק הליכה. אם יש לך את הזמן
claudia5
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי claudia5 »

עוד פרטים יש למישהו?
סמל אישי של משתמש
pakwan
תותח על
תותח על

שליחה על ידי pakwan »

השאלה איזה ממיר עדיף תלויה באילו קרטריונים חשובים לך (מחיר/איכות תמונה/קלות תפעול/שיתוף וכו')
בהנחה שמגוון ואיכות הערוצים הם הקריטריון הכי חשוב לך אז הדבר החשוב ביותר הוא אם יהיה לך שיתוף או לא
הוויזיונט מגיע עם שיתוף מובנה בעוד שלדרים תצטרך למצוא שיתוף
אם תוכל למצוא שיתוף, סביר שהוא יהיה עדיף על השיתוף של ויזונט מבחינת התוכן והיציבות, ואז דרים/מוטאנט הוא הבחירההנכונה לדעתי
אם לא תוכל למצוא שיתוף, הוויזונט הוא ברירת מחדל לא רעה
תמונה

Every man dies , Not every man really lives
אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מן העין
sbhod
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי sbhod »

לך על מה שהרוב הולך כך קל יותר להשיג תמיכה.
שלח תגובה