בקרוב גם אצלנו
-
geostant
- תותח על

- יצירת קשר:
- girobert
- אחלה חבר

-
צור .א
- תותח על

-
sat
- תותח על

- dudutr
- תותח על

המשטרה פועלת אם יש תלונות של גופים משדרים באותה מדינה כמו d+ או קאנאל+ הספרדיים וגם ליפני כשנה היו פשיטות בפולין בעיקבות תלונות של פולסט וסיפרה.המשטרה כאן לא תפעל בגלל חבילות זרות שאנחנו רואים כאן אז בכול מה שקשור אלינו יהיו 'פשיטות' רק אם יפרצו את החבילה המקומית ..... והם יתלוננו
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
-
mikig
- אחלה חבר

-
אילןבלט
- חבר ותיק

- פרופלור
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

יורם בענין "זכויות יוצרים" וזכויות שידורים אין אמת אבסולוטית אתה הרי מבין זאת. יש בזה יותר הגנה על מונופוליסטים כמו SONY מאשר הגנה על היוצרים. דין עברי למשל בענין זה אינו תואם את דין הבינלאומי. שיר וסרט זה לא חפץ ולראות טלויזיה ללא רשות זה לא כמו לפרוץ לבית. גם אם תגיד 10 פעמים שזה אותו דבר - לא תצדק ומשפטנים מבינים זאת היטב. אני לא רוצה להרחיב אך למי שיש לו "ראש פתוח" יכול לראות דוגמאות רבות למכירת שידורים של יצירות שנעשו בכספי ציבור או מכירות חוזרות במדיות שונות. אני למשל בגילי המתקדם קניתי כבר 3 פעמים את אותה המוזיקה: קלטות, תקליטי ויניל וCD אז כמה אני חייב עוד לשלם בשביל זכות לשמוע אותו שיר?
לילה טוב
פרופלור
לילה טוב
פרופלור
- oriel
- תותח על

-
oded
- אחלה חבר

- dultsi
- חבר ותיק

גניבה היא גניבה וסביר להניח שכאשר לא תופסים אותך ואתה לא ממש מכיר אישית את מי שגונב אז סביר לניך שאתה תגנוב...
מצחיק אותי לפעמים לשמוע שאנשים שמורידים מוזיקה בצורה בלתי חוקית טוענים שאם דיסקים היו יותר זולים, אז הם היו מוכנים לרכוש אותם...איך היה למשל מגיב קב"ט של חנות בשמים, אילו גנב שנתפס "על חם" היה מעלה את אותה טענה של מורידי המוזיקה...שמעתי על רב שטוען שמותר לצרוב דיסקים כל עוד מדובר בגירסאות קודמות, כלומר מותר לצרוב אופיס XP כי ככר לא מוכרים אותו "על המדף"...בשורה התחתונה...גניבה היא גניבה.
מצחיק אותי לפעמים לשמוע שאנשים שמורידים מוזיקה בצורה בלתי חוקית טוענים שאם דיסקים היו יותר זולים, אז הם היו מוכנים לרכוש אותם...איך היה למשל מגיב קב"ט של חנות בשמים, אילו גנב שנתפס "על חם" היה מעלה את אותה טענה של מורידי המוזיקה...שמעתי על רב שטוען שמותר לצרוב דיסקים כל עוד מדובר בגירסאות קודמות, כלומר מותר לצרוב אופיס XP כי ככר לא מוכרים אותו "על המדף"...בשורה התחתונה...גניבה היא גניבה.
-
draanan
- חבר ותיק

-
רמי.א
- תותח על

דעתי בקשר לנושא זכויות יוצרים,
לפי דעתי צריך לעשות שמי שיכול לשלם שישלם
אם אני לא טועה רוב תושבי מדינת ישראל מרווחים רק שכר מינימום עם תשלום ריבית לבנק על הלוואה לדירה,והם גם רוצים להנות מהמוסיקה לא רק לעבוד כמעט כל היום בעבודה,אז כן, אנשים כאלו מוכנים בשביל ההנאה למרות שאין להם כסף מיותר לקנות מוזיקה חוקית,הם מעדיפים לגנוב מוזיקה,
אני בכל אופן מקווה שהחוק שרוצים לחוקק בכנסת שלשדר באינטרנט יצירה בלי רשות זכות בעלי היוצרים זו עבירה פלילית,
אני מקווה שהחוק הזה לא יעבור בכנסת,
בדיוק כמו שלפני כמה שנים מפלגת מרץ רצתה לחוקק חוק שקובע ששימוש בתוכנית שיתוף זו עבירה על החוק,ושרוב חברי המפלגה הזו איימו בפרישה עם החוק הזה יעלה להצבעה בכנסת,ואחר כך סיעת מרץ ביטלה את הגשת החוק הזה אל הכנסת,
אני חושב ולא קובע שבמדינת ישראל יש שחיתות ובנוסף שרוב החברים והמשפחה של חברי הכנסת הם כן מעדיפים לעבור על חוק זכויות יוצרים לפחות בפרטיות,
אני חושב שבפועל מי שהכי נהנה מ חוק זכויות יוצרים זה חברות התקליטים,שלפי דעתי לוקחות מחיר לא סביר עבור דיסק,או קלטת,
לפי דעתי צריך לעשות שמי שיכול לשלם שישלם
אם אני לא טועה רוב תושבי מדינת ישראל מרווחים רק שכר מינימום עם תשלום ריבית לבנק על הלוואה לדירה,והם גם רוצים להנות מהמוסיקה לא רק לעבוד כמעט כל היום בעבודה,אז כן, אנשים כאלו מוכנים בשביל ההנאה למרות שאין להם כסף מיותר לקנות מוזיקה חוקית,הם מעדיפים לגנוב מוזיקה,
אני בכל אופן מקווה שהחוק שרוצים לחוקק בכנסת שלשדר באינטרנט יצירה בלי רשות זכות בעלי היוצרים זו עבירה פלילית,
אני מקווה שהחוק הזה לא יעבור בכנסת,
בדיוק כמו שלפני כמה שנים מפלגת מרץ רצתה לחוקק חוק שקובע ששימוש בתוכנית שיתוף זו עבירה על החוק,ושרוב חברי המפלגה הזו איימו בפרישה עם החוק הזה יעלה להצבעה בכנסת,ואחר כך סיעת מרץ ביטלה את הגשת החוק הזה אל הכנסת,
אני חושב ולא קובע שבמדינת ישראל יש שחיתות ובנוסף שרוב החברים והמשפחה של חברי הכנסת הם כן מעדיפים לעבור על חוק זכויות יוצרים לפחות בפרטיות,
אני חושב שבפועל מי שהכי נהנה מ חוק זכויות יוצרים זה חברות התקליטים,שלפי דעתי לוקחות מחיר לא סביר עבור דיסק,או קלטת,
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שזכותו להביע את דעתו,י א @ 18/10/2007, 12:02 כתב: מילים כדורבנות..
בכלל, עושה רושם שהאדון geostant ממש מיחל שזה יקרה פה... קצת מוזר בשביל סוחר/יבואן ציוד לחשוב ככה
יכול להיות שהוא מוכר כריסים בצורה חוקית ופוחד שבמקום שאנשים יקנו דרכו את הכרטיס,שהם יצפו בערוצים של הכרטיס בצורה לא חוקית,דבר שיכול לפגוע לו בפרנסה,
-
MAYDASSA
- מתקין

לידיעת כל חברי הפורום אתם יכולים להיות רגועים .כי החוק לגבי פריצת ערוצים לא חל על האיזור שלנו
ולמה ? כי אם מישהו בפורום או כל אחד אחר, ינסה לקנות כרטיס חוקי למשל, של חברת TPS הצרפתית
לא ימכרו לו . מהסיבה שהוא חייב להיות תושב צרפת, עם כתובת בצרפת וחשבון בנק בצרפת .
זה אומר שאפילו אם אתה תושב צרפת ,ואתה גר מחוץ למדינה ,ואין לך כתובת בצרפת ,לא ימכרו לך כרטיס
מנוי חוקי .
מהסיבה הפשוטה שהם לא נותנים שרות מחוץ למדינה ,והכי חשוב אין להם "זיכיון" למכור כרטיסים בארץ אחרת
וזה תופס לגבי כל הכרטיסים ,
עוד דוגמה נוספת חברת ITN הישראלית שמפיצה כרטיסים ברחבי העולם לישראלים משלמת זיכיון
לממשלות באותם ארצות, שהיא מוכרת שם את הכרטיסים
והחוק אומר כל עוד אין זכויות מכירה ,אין הפרת זכויות לגבי הפרט
ואם נרחיב ונרחיק לכת ,חברות גדולות בארץ מנצלות את הפריצות האלה בחוק.
ולמה ? כי אם מישהו בפורום או כל אחד אחר, ינסה לקנות כרטיס חוקי למשל, של חברת TPS הצרפתית
לא ימכרו לו . מהסיבה שהוא חייב להיות תושב צרפת, עם כתובת בצרפת וחשבון בנק בצרפת .
זה אומר שאפילו אם אתה תושב צרפת ,ואתה גר מחוץ למדינה ,ואין לך כתובת בצרפת ,לא ימכרו לך כרטיס
מנוי חוקי .
מהסיבה הפשוטה שהם לא נותנים שרות מחוץ למדינה ,והכי חשוב אין להם "זיכיון" למכור כרטיסים בארץ אחרת
וזה תופס לגבי כל הכרטיסים ,
עוד דוגמה נוספת חברת ITN הישראלית שמפיצה כרטיסים ברחבי העולם לישראלים משלמת זיכיון
לממשלות באותם ארצות, שהיא מוכרת שם את הכרטיסים
והחוק אומר כל עוד אין זכויות מכירה ,אין הפרת זכויות לגבי הפרט
ואם נרחיב ונרחיק לכת ,חברות גדולות בארץ מנצלות את הפריצות האלה בחוק.