בקרוב גם אצלנו

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
geostant
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geostant »

מתוך אתר SATIL
"ספרד : פשיטות של המשטרה על מפיצי מפתחות פירטיים"

והקישור המלא כמובן
http://www.satil.com/news_2007_4/18102007_2.htm
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

בקרוב אצלינו ? חחחחח

אצלינו גם אם תתקשר למשטרה ותגיד שפרצו לך לדירה , הם לא יגיעו.
אצלינו גם אם תתקשר ותגיד שיש איום ממשי על החיים שלך, הם לא יגיעו (אלא אם כן רצחו אותך כבר..)

ידידי היקר , אצלינו כבר מזמן אין משטרה, שיתחילו להתעסק קצת בפשיעה, עזוב אותך מטלוויזיה..

בברכה,
רוברט.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

מילים כדורבנות..

בכלל, עושה רושם שהאדון geostant ממש מיחל שזה יקרה פה... קצת מוזר בשביל סוחר/יבואן ציוד לחשוב ככה
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

סוף הגנבים לתלייה |כן|
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
צור .א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי צור .א »

יורם בטח יצטרף ליחידת המתנדבים של משטרת ה"לווינים". |pirate|
sat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sat »

ובטח צריך גם לפתוח פורום נוסף וחדש שיקראו, פורום משטרת הלווינים הישראלי בהנהלת עמוס1 ושות' (עמוס 2). :lol: :D :lol:
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

הצביעות בעיצומה...
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

סוף סוף הגיעו ימות המשיח.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
סמל אישי של משתמש
dudutr
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dudutr »

המשטרה פועלת אם יש תלונות של גופים משדרים באותה מדינה כמו d+ או קאנאל+ הספרדיים וגם ליפני כשנה היו פשיטות בפולין בעיקבות תלונות של פולסט וסיפרה.המשטרה כאן לא תפעל בגלל חבילות זרות שאנחנו רואים כאן אז בכול מה שקשור אלינו יהיו 'פשיטות' רק אם יפרצו את החבילה המקומית ..... והם יתלוננו
DM 800HD GP3
1.20--19.2E-15.8E-13E-9E-4W-7W
1.10--10E-7E-4.8E
1.20--42E
mikig
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי mikig »

ANI MUCHAN LITROM LEYORAMILE KAMA BRAGIM
אילןבלט
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי אילןבלט »

יורם- הרצון שלך לחנך את כולם ממש מעייף. חייה את חייך ,חיה אותם טוב ושמור את האנרגיות כדיי לבחון את עצמך. חינוך האחר לא יהפוך אותך לטוב יותר.
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

למה "יצטרף" אני חושב שהוא כבר "הצטרף"
סמל אישי של משתמש
פרופלור
תותח על
תותח על

שליחה על ידי פרופלור »

יורם בענין "זכויות יוצרים" וזכויות שידורים אין אמת אבסולוטית אתה הרי מבין זאת. יש בזה יותר הגנה על מונופוליסטים כמו SONY מאשר הגנה על היוצרים. דין עברי למשל בענין זה אינו תואם את דין הבינלאומי. שיר וסרט זה לא חפץ ולראות טלויזיה ללא רשות זה לא כמו לפרוץ לבית. גם אם תגיד 10 פעמים שזה אותו דבר - לא תצדק ומשפטנים מבינים זאת היטב. אני לא רוצה להרחיב אך למי שיש לו "ראש פתוח" יכול לראות דוגמאות רבות למכירת שידורים של יצירות שנעשו בכספי ציבור או מכירות חוזרות במדיות שונות. אני למשל בגילי המתקדם קניתי כבר 3 פעמים את אותה המוזיקה: קלטות, תקליטי ויניל וCD אז כמה אני חייב עוד לשלם בשביל זכות לשמוע אותו שיר?

לילה טוב
פרופלור
סמל אישי של משתמש
oriel
תותח על
תותח על

שליחה על ידי oriel »

האתר SATILעובד עכשיו???אתמול והיום לא נפתח לי..
Dreambox - 500, Topfield 3030F, Sky Star2, Tzorev ITT, Cam Viacsses, Fun2, Fun4, DISHES- 180,165,90.90,75
oded
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי oded »

פתוח וחופשי. תמיד יש דברים מענינים.תודה מקרב- לב לעלי שביט!
סמל אישי של משתמש
dultsi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dultsi »

גניבה היא גניבה וסביר להניח שכאשר לא תופסים אותך ואתה לא ממש מכיר אישית את מי שגונב אז סביר לניך שאתה תגנוב...
מצחיק אותי לפעמים לשמוע שאנשים שמורידים מוזיקה בצורה בלתי חוקית טוענים שאם דיסקים היו יותר זולים, אז הם היו מוכנים לרכוש אותם...איך היה למשל מגיב קב"ט של חנות בשמים, אילו גנב שנתפס "על חם" היה מעלה את אותה טענה של מורידי המוזיקה...שמעתי על רב שטוען שמותר לצרוב דיסקים כל עוד מדובר בגירסאות קודמות, כלומר מותר לצרוב אופיס XP כי ככר לא מוכרים אותו "על המדף"...בשורה התחתונה...גניבה היא גניבה.
draanan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי draanan »

כשיורם קיבל את ה- topfield 4000 שלו הוא מחק את כל הקודים של פתיחת הערוצים כאות הזדהות עם האידיאולוגיה. אני מצדיע לך יורם!
דרך אגב יש משרות פנויות באירן...
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

דעתי בקשר לנושא זכויות יוצרים,
לפי דעתי צריך לעשות שמי שיכול לשלם שישלם
אם אני לא טועה רוב תושבי מדינת ישראל מרווחים רק שכר מינימום עם תשלום ריבית לבנק על הלוואה לדירה,והם גם רוצים להנות מהמוסיקה לא רק לעבוד כמעט כל היום בעבודה,אז כן, אנשים כאלו מוכנים בשביל ההנאה למרות שאין להם כסף מיותר לקנות מוזיקה חוקית,הם מעדיפים לגנוב מוזיקה,
אני בכל אופן מקווה שהחוק שרוצים לחוקק בכנסת שלשדר באינטרנט יצירה בלי רשות זכות בעלי היוצרים זו עבירה פלילית,
אני מקווה שהחוק הזה לא יעבור בכנסת,
בדיוק כמו שלפני כמה שנים מפלגת מרץ רצתה לחוקק חוק שקובע ששימוש בתוכנית שיתוף זו עבירה על החוק,ושרוב חברי המפלגה הזו איימו בפרישה עם החוק הזה יעלה להצבעה בכנסת,ואחר כך סיעת מרץ ביטלה את הגשת החוק הזה אל הכנסת,
אני חושב ולא קובע שבמדינת ישראל יש שחיתות ובנוסף שרוב החברים והמשפחה של חברי הכנסת הם כן מעדיפים לעבור על חוק זכויות יוצרים לפחות בפרטיות,
אני חושב שבפועל מי שהכי נהנה מ חוק זכויות יוצרים זה חברות התקליטים,שלפי דעתי לוקחות מחיר לא סביר עבור דיסק,או קלטת,
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

י א @ 18/10/2007, 12:02 כתב: מילים כדורבנות..

בכלל, עושה רושם שהאדון geostant ממש מיחל שזה יקרה פה... קצת מוזר בשביל סוחר/יבואן ציוד לחשוב ככה
אני חושב שזכותו להביע את דעתו,
יכול להיות שהוא מוכר כריסים בצורה חוקית ופוחד שבמקום שאנשים יקנו דרכו את הכרטיס,שהם יצפו בערוצים של הכרטיס בצורה לא חוקית,דבר שיכול לפגוע לו בפרנסה,
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

לידיעת כל חברי הפורום אתם יכולים להיות רגועים .כי החוק לגבי פריצת ערוצים לא חל על האיזור שלנו

ולמה ? כי אם מישהו בפורום או כל אחד אחר, ינסה לקנות כרטיס חוקי למשל, של חברת TPS הצרפתית

לא ימכרו לו . מהסיבה שהוא חייב להיות תושב צרפת, עם כתובת בצרפת וחשבון בנק בצרפת .

זה אומר שאפילו אם אתה תושב צרפת ,ואתה גר מחוץ למדינה ,ואין לך כתובת בצרפת ,לא ימכרו לך כרטיס

מנוי חוקי .

מהסיבה הפשוטה שהם לא נותנים שרות מחוץ למדינה ,והכי חשוב אין להם "זיכיון" למכור כרטיסים בארץ אחרת

וזה תופס לגבי כל הכרטיסים ,

עוד דוגמה נוספת חברת ITN הישראלית שמפיצה כרטיסים ברחבי העולם לישראלים משלמת זיכיון

לממשלות באותם ארצות, שהיא מוכרת שם את הכרטיסים

והחוק אומר כל עוד אין זכויות מכירה ,אין הפרת זכויות לגבי הפרט

ואם נרחיב ונרחיק לכת ,חברות גדולות בארץ מנצלות את הפריצות האלה בחוק.
נעול