Relook ב-¤1400, הגיוני?
-
oreach
- חבר ותיק

ראיתי באתר החנות www.bartalsat.com ממיר Relook במחיר ממש זול של ¤1400 (כאן). למישהו יצא לקנות שם את הממיר הזה?
התקשרתי לשם לברר אם זה באמת הדגם הזה, ונאמר לי שכן, אבל אני די סקפטי לגבי העניין... אני יודע שהוא לא מביא אותם מ-apex, אבל זה עדיין לא נשמע הגיוני שלמרות שהוא מייבא באופן עצמאי המחיר יהיה בכ-¤2000 זול יותר ממקומות אחרים. אולי ממיר מזוייף (למרות שניסיתי לחפש מידע באינטרנט אודות ממירי relook מזוייפים, ולא מצאתי)...
ועוד שאלה על ה-Dreambox 500S הסיני שנמכר ב-www.satshop.co.il:
לפי מה שרשום באתר החנות (כאן: http://www.satshop.co.il/p101250.cfm) איכות התמונה של הממיר הסיני שנמכר שם עולה על זו של המקורי.
מישהו יודע האם איכות התמונה שלו משתווה לזו של ה-Mutant 200S?
Oreach
התקשרתי לשם לברר אם זה באמת הדגם הזה, ונאמר לי שכן, אבל אני די סקפטי לגבי העניין... אני יודע שהוא לא מביא אותם מ-apex, אבל זה עדיין לא נשמע הגיוני שלמרות שהוא מייבא באופן עצמאי המחיר יהיה בכ-¤2000 זול יותר ממקומות אחרים. אולי ממיר מזוייף (למרות שניסיתי לחפש מידע באינטרנט אודות ממירי relook מזוייפים, ולא מצאתי)...
ועוד שאלה על ה-Dreambox 500S הסיני שנמכר ב-www.satshop.co.il:
לפי מה שרשום באתר החנות (כאן: http://www.satshop.co.il/p101250.cfm) איכות התמונה של הממיר הסיני שנמכר שם עולה על זו של המקורי.
מישהו יודע האם איכות התמונה שלו משתווה לזו של ה-Mutant 200S?
Oreach
-
vladimir97
- תותח על

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- israel6
- אחלה חבר

ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
- sufgi
- תותח על

- oriel
- תותח על

-
oreach
- חבר ותיק

sufgi, יהיה מעניין לשמוע איזה מידע הוא ייתן לך.
כשאני התקשרתי לברר מידע, כל מה שהצלחתי להוציא זה ש"מה שכתוב באתר זה המחיר", ובכלל הוא ניסה לשכנע אותי לרכוש את ה-Visionnet ולוותר על ה-Relook, כי "זה יותר טוב ופשוט לתפעול" (לא השתכנעתי
).
אני מקווה שתצליח יותר ממני.
באשר לשאלתי השנייה, למישהו יש תשובה?
לצערי את תשובותיכם אוכל לבדוק רק לקראת סוף השבוע הקרוב בגלל מילואים...
תודה,
Oreach
כשאני התקשרתי לברר מידע, כל מה שהצלחתי להוציא זה ש"מה שכתוב באתר זה המחיר", ובכלל הוא ניסה לשכנע אותי לרכוש את ה-Visionnet ולוותר על ה-Relook, כי "זה יותר טוב ופשוט לתפעול" (לא השתכנעתי
אני מקווה שתצליח יותר ממני.
באשר לשאלתי השנייה, למישהו יש תשובה?
לצערי את תשובותיכם אוכל לבדוק רק לקראת סוף השבוע הקרוב בגלל מילואים...
תודה,
Oreach
- sufgi
- תותח על

-
hrami2
- חבר ותיק

- sufgi
- תותח על

- nurusz
- אחלה חבר

- sufgi
- תותח על

אתמול התקשרתי לחנות וביררתי פרטים על הממיר
מסתבר שאין להם מושג על הממיר והם מזמינים מהספק לאחר הזמנת המוצר אצלם
ביקשתי מהם שיבדקו אם באמת זה המחיר ושלא מדובר בזיוף
הם הבטיחו לי שיחזרו אבל כצפוי הם לא חזרו
בדקתי היום שוב באתר שלהם והבנתי למה .... המחיר התעדכן ל 3500 ש"ח
מעניין מה היה קורה אם הייתי מבצע הזמנה במחיר הקודם![[1eye] [1eye]](./images/smilies/1eye.gif)
מסתבר שאין להם מושג על הממיר והם מזמינים מהספק לאחר הזמנת המוצר אצלם
ביקשתי מהם שיבדקו אם באמת זה המחיר ושלא מדובר בזיוף
הם הבטיחו לי שיחזרו אבל כצפוי הם לא חזרו
בדקתי היום שוב באתר שלהם והבנתי למה .... המחיר התעדכן ל 3500 ש"ח
מעניין מה היה קורה אם הייתי מבצע הזמנה במחיר הקודם
-
oreach
- חבר ותיק

- sufgi
- תותח על

-
oreach
- חבר ותיק

את האמת, יש לי כל כך הרבה דברים אחרים שאני מתעסק איתם כרגע, שטלוויזיה כרגע נדחקה לשוליים... כרגע אני לאחר מעבר דירה ומה שיש לי כרגע זו טלוויזיה שמחוברת לאנטנה פנימית (!!!) וכל מה שנקלט זה ערוץ 2 באיכות לא משהו בלשון המעטה, וגם בזה אני בקושי צופה
...
אז ככה:
מצד אחד, בגלל מיעוט הצפייה אחת הנטיות שלי היא ללכת על ממיר זול שיקלוט ערוצים חופשיים ויתן איכות תמונה טובה, מן הסתם TopField בדגם הזול שקיים.
מצד שני, ישנם תכנים שאני צורך מהמחשב שלי, ולכן ממירי ה-Linux למיניהם נותנים פיתרון טוב שמשלב בין הזרמת מדיה בין המחשב לטלוויזיה, לבין היכולת לקלוט ערוצים לוויניים (דווקא יכולות השיתוף פחות מעניינות אותי) ולכן חשבתי על Mutant או Relook (כנראה שה-Relook ירד מהפרק לאור העובדה שמחירו נהיה טיפ'לה פחות אטרקטיבי
) או על ה-Dreambox 500S הסיני שנמכר ב-SatShop במידה והייתי יודע שאיכות התמונה שלו משתווה לזו של ה-Mutant (למישהו יש כבר תשובה לשאלה הזאת שלי??).
ועל כל זאת מרחפת העובדה שישנם תכני HDTV שניתן לראותם על המחשב, והדילמה השלישית היא האם כדאי כבר להשקיע במערכת שלמה שתכלול טלוויזית HDTV שתעבוד בשילוב HTPC (שמן הסתם יכיל כרטיס SS2), או לפחות לשקיע רק ב-HTPC ובעתיד לקנות את המסך....
כל הנתונים פרוסים בפני (כמעט), והעניין הוא רק לבחור. אבל כיוון שכרגע, כפי שאמרתי, אין לי כל כך זמן, נוח לי להניח לעניין לרגע, ולשים אותו בינתיים בהמתנה... כרגע להפתעתי אני לא חש במחסור של הטלוויזיה, ולכן אני מצליח להסתפק במה שיש לי
.
oreach
אז ככה:
מצד אחד, בגלל מיעוט הצפייה אחת הנטיות שלי היא ללכת על ממיר זול שיקלוט ערוצים חופשיים ויתן איכות תמונה טובה, מן הסתם TopField בדגם הזול שקיים.
מצד שני, ישנם תכנים שאני צורך מהמחשב שלי, ולכן ממירי ה-Linux למיניהם נותנים פיתרון טוב שמשלב בין הזרמת מדיה בין המחשב לטלוויזיה, לבין היכולת לקלוט ערוצים לוויניים (דווקא יכולות השיתוף פחות מעניינות אותי) ולכן חשבתי על Mutant או Relook (כנראה שה-Relook ירד מהפרק לאור העובדה שמחירו נהיה טיפ'לה פחות אטרקטיבי
ועל כל זאת מרחפת העובדה שישנם תכני HDTV שניתן לראותם על המחשב, והדילמה השלישית היא האם כדאי כבר להשקיע במערכת שלמה שתכלול טלוויזית HDTV שתעבוד בשילוב HTPC (שמן הסתם יכיל כרטיס SS2), או לפחות לשקיע רק ב-HTPC ובעתיד לקנות את המסך....
כל הנתונים פרוסים בפני (כמעט), והעניין הוא רק לבחור. אבל כיוון שכרגע, כפי שאמרתי, אין לי כל כך זמן, נוח לי להניח לעניין לרגע, ולשים אותו בינתיים בהמתנה... כרגע להפתעתי אני לא חש במחסור של הטלוויזיה, ולכן אני מצליח להסתפק במה שיש לי
oreach
- sufgi
- תותח על