להפיק את המיטב מהממיר הדיגיטלי
-
alvox
- חבר ותיק

- פרופלור
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

להלן ציטוט מהכתבה:
ממירי הכבלים/לוויין מוציאים אות באיכות RGB, על מנת להמירו לקומפוננט יש צורך במכשיר נוסף המכונה Converter, למכשיר זה נכנס כבל Scart המגיע מהממיר וממנו יוצאים שלושה כבלי קומפוננט המתחברים למסך.
מכשיר ה-Converter כרוך בעלות נוספת (כ-1,100 שקלים לדגם הנראה בתמונה) ומיועד לבעלי מסכי פלזמה או LCD אשר חסרים כניסת סקארט אך מבקשים לקבל את איכות האות הטובה ביותר לשידורי הטלוויזיה הקיימים.
ועכשיו שתי שאלות:
א. האם שווה להשקיע?
ב. נראה לי שמחיר המתאם הנו מוגזם ביותר.
כל זאת אני שואל עבור המקרן ולא עבור LCD ...
תודה
פרופלור
ממירי הכבלים/לוויין מוציאים אות באיכות RGB, על מנת להמירו לקומפוננט יש צורך במכשיר נוסף המכונה Converter, למכשיר זה נכנס כבל Scart המגיע מהממיר וממנו יוצאים שלושה כבלי קומפוננט המתחברים למסך.
מכשיר ה-Converter כרוך בעלות נוספת (כ-1,100 שקלים לדגם הנראה בתמונה) ומיועד לבעלי מסכי פלזמה או LCD אשר חסרים כניסת סקארט אך מבקשים לקבל את איכות האות הטובה ביותר לשידורי הטלוויזיה הקיימים.
ועכשיו שתי שאלות:
א. האם שווה להשקיע?
ב. נראה לי שמחיר המתאם הנו מוגזם ביותר.
כל זאת אני שואל עבור המקרן ולא עבור LCD ...
תודה
פרופלור
-
Rittberg
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

-
Rittberg
- תותח על

בנוסף, אולי כדאי שתציץ במוצר הזה :פרופלור @ 29/10/2007, 23:37 כתב: יש לי כניסה COMPONENT IN במקרן לזה אתה קורא RGB ? הבעיה שבדרים יש רק יציאת SCART ולזה אני מבין צריך מתאם שלגביו שאלתי.
Exclusive Dreambox SCART Adapter for Component Video and S-Video
שלא צריך להתרושש כדי לרכוש אותו .
יותר פרטים (כולל הסבר איך לחבר) באתר הזה :
http://www.svideo.com/ypbprsv1.html
אבל אומר שוב, היות ומטרתך לעשות שימוש במקרן לצפיה בערוצי ה - SDTV ,ובתמונה גדולה גם הבעיות מורגשות יותר, סכום של 1,100 ש"ח לא שווה להשקיע היות וה - Converter לא יכול לשפר את איכות הוידאו הנמוכה הנובעת מהרצון של ספקי התוכן לדחוס כמה שיותר ערוצים על משיב בודד.
יתכן אף שתתאכזב היות וה - Converter עלול להדגיש יותר את הרעשים/גרעיניות הקיימת בוידאו המשודר באיכויות נמוכות.
אם לצורך בדיקה , השקעה של סכומים צנועים - זה כבר סיפור אחר.
בהצלחה.
- פרופלור
- תותח על

-
Rittberg
- תותח על